werkalaskowice 25.12.08, 01:07 Patrząc na posty ludzi typu poodzian można tylko usiąść i płakać i zacząć wątpić w gatunek ludzki. Czy ten człowiek jest normalny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gallen Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 25.12.08, 03:28 Zawsze przy takich pytaniach zadaje sobie pytanie ciekawe jaki ten człowiek jest w realu. Kiedyś byłem w podobnej sytuacji i ta druga osoba okazała sie całkiem przystępna choć w internecie stwarzała pozory bardzo twardej. Odpowiedz Link
wygadana Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 25.12.08, 09:05 Mi tam podzian nie przeszkadza. Poczytajcie sobie posty morelanda lub jego wcieleń. Podobny oszołom to jasfinks. Taka jest demokracja, o to ponoć walczyliśmy, każdy ma prawo wypowiedzi i krytyki. Mnie tylko rażą przekleństwa i ciągłe obrażanie, wyzywanie. Tak też chyba musi być, jak brakuje argumentów. Odpowiedz Link
werkalaskowice Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 25.12.08, 12:36 Zmusiłaś mnie do lektury postów moorelanda. Jako pracownik wydz. psychologii UWr musze powiedzież,że choć na pierwszy rzut oka sa one czasami ordynarne to wiedza merytoryczna a przede wszystkim inteligencja tego drugiego sa nieporównywalne. Znalazłam wiele postow tego mooreland na które nie było żadnej odpowiedzi. Przedstawił dowody i... cisza. Mooreland pisze tutaj o wszystkim i o niczym bawiąc sie chyba głupota części ludzi z forum, natomiast poodzian stal sie na tyle monotematyczny, że jest więcej niż nudny. Moorelandowi przeszkadzaja żydzi, korupcja, pogoda, samochody, woda i mleko. Krytykuje wszystko i wszystkich. Poodzian natomiast jest więcej niż opętanym anty-klerykiem i anty-Pisowcem. Wszystko co robił PiS było zle, wszystkie niepowodzenia rządu Tuska to wina Kaczyńskiego wetującego ustawy. I bedzie to ciągnąc przez lata a może do końca życia. Z tego co zdołałam pośpiesznie zobaczyc zarejestrowany jest na kilku portalach gierek dla dzieci czy nastolatków a ten wiek ma już dawno za sobą. Jest to człowiek ktory najprawdopodobniej nie wychylił nosa poza teren gminy czy Polski. Wypowiada sie za to autorytatywnie, zawsze powolując sie na te same żródła. Wiele można pisac o profilu poodzian ale szkoda mojego cennego czasu. Jedno jest pewne. Jest to "świetna jednostka psychiatryczna". Pisanie ze ktos w rzeczywistości jest calkiem inny , moze świadczyc tylko o jednym- rozdwojeniu osobowości. A to już sie leczy Szanowna Pani. Szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 25.12.08, 13:06 Najwyraźniej niezbyt dokładnie czytałaś posty morelanda. Teksty w stylu debil czy przygłup to typowe słownictwo tego forumowicza. Tak zajadłych poglądów jakie tu przedstawia nie robi nikt inny. Wałęsa to Bolek, wszytskiemu złemu winni żydzi. Każdy kto ma inne poglądy to tępak, który nie wychyla nosa po za naszą gminę. Nie jest psychiatrą ale radze kolegom i koleżankom nie odpowiadanie na jego zaczepne posty. Co do poodziana to jest tu prawie od początku forum i zawsze ma stałe poglądy. Mówi je prostym językiem, nie omija trudnych tematów, nie ma dla niego świętych krów. Jego krytyka kleru bardzo się nie podoba paru uczestnikom dyskusji. Mi nie przeszkadza, pod jednym warunkiem, nie znoszę przekleństw, obrażania i sztucznych wzmacniaczy argumentów. Również życzę wszystkiego dobrego, a nowym radze, aby najpierw zaczeli czytać forum a później krytykować starych dyskutantów. Odpowiedz Link
1.karol7777 Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 25.12.08, 13:12 Mooreland, ale ty już też jesteś monotematyczny. Tworzysz następny temat o forumowiczu o nicku Poodzian. I jeszcze te pochlebstwa na swój temat Mooreland. Masz wyobraźnię i to dużą. Rozumiem, że lubisz wstawiać wpisy pod kolejnymi nickami, ale ludzie nie są, jak ci się wydaje na tyle głupi i naiwni, by nie wiedzieć, że to Mooreland. Już mogłeś nie pisać, że znalazłeś wiele postów Moorelanda, na które nikt nie dał odpowiedzi. Myślisz, że tak miło rozmawia się z człowiekiem, który obraża wszystkich wokół, sam sobie daj odpowiedź. Tworzysz niepotrzebnie tematy Mooreland, tym razem podszywając się pod pracownika Psychologii. Pracownik wydziału Psychologii byłby bardziej stonowany wypowiedziach, psycholog nigdy by nie stworzył takich postów jak ty pod swoim obecnym nickiem panie Mooreland. Powinieneś zrozumieć, że przez takie wpisy Mooreland, mimo, że ciebie to bardzo bawi pisanie pod różnymi nickami, wielu ludzi zraża pisanie na tym forum. Że też w ogóle zabieram głos na tak głupim temacie, ale jak tak czytam twoje wpisy, to można rzeczywiście stracić cierpliwość. Odpowiedz Link
mikoj50 Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 25.12.08, 19:58 Brawo Karol!!!!! Jeszcze nie doczytałe się do Twojego wpisu, a już czułem, że to właśnie on. Chociaż powinienem siedzieć cicho, ponieważ do mnie napisał kiedyś, "Mikoj, ty się w tym JL marnujesz" Pozdr.... Odpowiedz Link
gallen Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 25.12.08, 14:11 Madafaka sami prof,dr,mgr na tym forum chyba w komplesky wpadne Odpowiedz Link
cindirella70 Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 25.12.08, 20:34 Poodzian kupił karpia przed świętami!Dla mnie to miłe zaskoczenie Odpowiedz Link
werkalaskowice Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 26.12.08, 15:53 Jesteście przewrażliwieni. Nie znam moorelanda i chyba go nie poznam. Bez problemu tak jak i jeden z forumowiczów odszukalam go i jest pracownikiem naukowym Politechniki Wrocławskiej.serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,78826,3681689.html Pod tym linkiem udzielił wywiadu Gazecie Wyborczej. Na liscie pracowników figuruje jako dr. hab. Mozna go jeszcze odszukać jako właściciela kilku dużych wrocławskich firm o zasięgu światowym. Szczerza mowiąc dziwie sie, że ktoś taki dyskutuje z ludżmi którzy mają wykształcenie takie jakie maja. Na zadne pytania czy wątpliwości więcej nie odpowiadam. Proszę zajrzec na fora innych miast czy miasteczek i sprawdzic czy jakiekolwiek forum jest reperezentowane przez ludzi o mentalności "jelczanskich medrcow". Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 26.12.08, 18:02 > Szczerza mowiąc dziwie sie, że ktoś taki dyskutuje z ludżmi którzy > mają wykształcenie takie jakie maja. Szczerza mowiąc ja tez sie dziwie A tak z czystej, babskiej ciekawości - jakie mają to wykształcenie? Jest gdzieś jakiś wykaz wykształcenia forumowiczów jelczańskich? Bo ja tak sobie myślę, że jest baaardzo zróżnicowane. Co i tak o niczym nie świadczy. Bo widzisz... Pan Moo... człowiek wykształcony, a zachować się nie potrafi. Ciekawa jestem jak byś się zachowała, gdybyś w realu, w trakcie dyskusji na przykład na jakimś spotkaniu towarzyskim trafiła na kogoś kto ma inne poglądy niż Ty i z tego powodu zostałabyś nazwana matołem, debilem, idiotką. Chyba byś się nie obraziła? Noooo, chyba że zrobiłabyś się przewrażliwiona... tak jak jelczańscy forumowicze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
inmarco Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 26.12.08, 20:15 werkalaskowice napisała: > Jesteście przewrażliwieni. Nie znam moorelanda i chyba go nie > poznam. Bez problemu tak jak i jeden z forumowiczów odszukalam go i > jest pracownikiem naukowym Politechniki > Wrocławskiej.serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,78826,3681689.html > Pod tym linkiem udzielił wywiadu Gazecie Wyborczej. Na liscie > pracowników figuruje jako dr. hab. Mozna go jeszcze odszukać jako > właściciela kilku dużych wrocławskich firm o zasięgu światowym. > Szczerza mowiąc dziwie sie, że ktoś taki dyskutuje z ludżmi którzy > mają wykształcenie takie jakie maja. > Na zadne pytania czy wątpliwości więcej nie odpowiadam. Proszę > zajrzec na fora innych miast czy miasteczek i sprawdzic czy > jakiekolwiek forum jest reperezentowane przez ludzi o > mentalności "jelczanskich medrcow". Oj,werka, werka czy tam mooreland. Masz nas za frajerów? Bujaj się. Odpowiedz Link
neologin Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 26.12.08, 19:02 Znam wielu ludzi i nigdy nie wypowiedziałbym tezy, że Ci bardziej wykształceni są mądrzejsi lub lepiej radzą sobie w życiu. Odpowiedz Link
gallen Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 26.12.08, 19:54 A ja dodam, że jeśli ktoś jest chamem to nawet jak skończy 10 fakultetów to tym chamem jest dalej. Odpowiedz Link
inmarco Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 26.12.08, 20:17 gallen napisał: > A ja dodam, że jeśli ktoś jest chamem to nawet jak skończy 10 fakultetów to tym > chamem jest dalej. > Wykształcenie nigdy z chama nie uczyni kogoś innego. Odpowiedz Link
jeltsch Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 26.12.08, 22:56 Gratuluję Tak czytam i tylko mi przychodzi do głowy, jak by to powiedział Ferdek Kiepski: "Panie, to jest prywatna, publiczna toaleta!" oraz "Ja teraz wychodzę i nie wiem kiedy wrócę!" Normalnie nie szkoda Wam klawiatury na takie dyrdymały? Odpowiedz Link
gallen Re: Żalosny Jelcz-Laskowice 27.12.08, 00:23 Niby to takie oczywiste, ale niektórym to trzeba raz za razem utrwalać Odpowiedz Link