helaa1 23.01.09, 16:48 Mam pytanie odnosnie ubezpieczenia studenta,który nie pracuje a matka jest na emeryturze.Kto ubezpiecza studenta i jakie dokumenty są potrzebne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heymdal Re: Ubezpieczenie studenta 26.01.09, 20:09 niech zapyta w dziekanacie. ... chodzi o tzw. NW?? Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Ubezpieczenie studenta 26.01.09, 22:21 Jeśli chodzi o ubezpieczenie zdrowotne, to dopóki studiuje jest objęty ubezpieczeniem razem z rodzicami. Czyli w tym wypadku podlega pod ubezpieczenie matki emerytki. Do lekarza powinien mieć rodzinną książeczkę zdrowia. Odpowiedz Link
mooreland Re: Ubezpieczenie studenta 27.01.09, 13:22 Kazdy student ma studencka ksiazeczke zdrowia i nie potrzebuje zadnej rodzinnej! Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Ubezpieczenie studenta 27.01.09, 16:04 A mój Syn nie ma. Zgubił i potrzebuje rodzinnej Odpowiedz Link
mooreland Re: Ubezpieczenie studenta 27.01.09, 16:42 W ciagu 3 dni wyrobi nowa. Nie widze problemu. Obawiam sie ze jak przyjdzie z rodzinna do przychodni dla studentow i pracownikow szkol wyzszych moga odeslac go z kwitkiem. Moze i lepiej bo lekarze sa 10 sortu. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Ubezpieczenie studenta 27.01.09, 17:47 No i dlatego nie chodzi, więc nie ma potrzeby wyrabiać nowej, ale bardzo dziękuję za info. Odpowiedz Link
seweryneczek Re: Ubezpieczenie studenta 19.10.16, 12:08 Ubezpieczenia dla studentów jak najbardziej sa wskazane i warto się naprawdę ubezpieczyć co polecam właśnie tutaj - ubezpieczenia NNW dla studentów ze strony mojeu.pl/ubezpieczenia-student Odpowiedz Link