31.08.05, 11:32
Informacja Przewodniczącego Sejmowej Komisji Infrastruktury, posła Ziemi
Mazowieckiej:
na www.piechocinski.pl w dziale raporty - transport drogowy zamieszczono
najnowsze informacje dotyczące przebudowy i modernizacji dróg krajowych ze
szczególnym wyróżnieniem 8 powiatów podwarszawskich
Pozdrawiam
J.P.
Obserwuj wątek
    • jastan1 Re: Drogi 31.08.05, 21:43
      Drogi zostaną wkrótce poprawione. Chodnik przy Serockiej miał być modernizowany
      w sierpniu. Sierpień minął , chyba że chodziło o sierpień ... przyszłego roku.
      • jastan1 Re: Drogi 05.11.05, 17:32
        Budowa chodników ruszyła. Najciekawsze jest to , ze ten na Serockiej buduję się
        najpierw tam gdzie prawie nikt nie chodzi pieszo.
        • chuanita1 Re: Drogi 19.11.05, 12:39
          wcale to nie prawda ze tam prawie nikt nie chodzi pieszo. a biorac pod uwage
          dzieciaki ktore wracaja tamtedy ze szkoly ??!! to niby co? nikt?
    • jastan1 Re: Drogi 16.01.06, 09:32
      W tej chwili największy problem, tak naprawdę to już z brodą, to droga do NDM z
      najtrudniejszym odcinkiem koło fortu.Było kilka , nieudanych zresztą, prób jej
      naprawy.Przy takim ruchu tirów i zimą to nic nie daje.Zamiast zamknąć ruch tych
      wielkich samochodów niszczacych drogę i stanowiących zagrożenie dla samochodów
      osobowych, pieszych a ostatnio okazuje się że i zabudowań, postawiono znaki
      ograniczajace prędkość do 30km. Śmiech na sali , kto to ograniczenie , na takim
      odconku będzie przestrzegał? Chyba nie tiry? Najciekawsze jest i to że do tego
      ograniczenia włączono odcinek od krzyżówki w Modlinie do stacji benzynowej, na
      którym przeprowadzono oststnio modernizację. Ktoś ze znajomych powiedział , że
      drogowcom pozostał jeden taki wolny znak , więc go postawili. A cooo?
    • jastan1 Re: Drogi 20.01.06, 18:31
      Jadąc dziś najbardziej kontrowersyjna drogą starałem się przestrzegać przepisy
      drogowe czyli ograniczenie predkości do 30. To jest prawie nie wykonalne.
      Wyprzedzały mnie wszystkie samochody kiedy jechałem 50 a przy 30 jechałem za
      rowerzystą. Oglądał się ciągle do tyłu. Nie wiedział , że ja przestrzegam
      przepisy i jestem zawalidrogą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka