Gość: steffi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 16:46 Byłabym baaaaaardzo zainteresowana odkupieniem testów na magisterskie zaoczne do CESLA z poprzednich lat. Z góry dziękuję za pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: steffi Re: CESLA egzaminy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 19:16 czy nikt nie studiuje na CESLA ??? Dzięki-steffi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calapuna Re: CESLA egzaminy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.04, 19:12 Ja studiuję, ale nie mam testów. Wydaje mi się jednak, że bez problemu można je kupić na Szturmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffi Re: CESLA egzaminy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 23:35 Dziękuję za odpowiedź. Niestety, na Szturmowej są dostępne tylko testy z ostatniego egzaminu...a nie te wcześniejsze...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calapuna Re: CESLA egzaminy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.04, 13:30 Nie martw się tym. One się genetalnie niczym nie różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffi Re: CESLA egzaminy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 23:21 dzięki za dobre słowa :-) Jestem dobrej myśli.Pozdrawiam Sersecznie! Odpowiedz Link Zgłoś