Gość: jania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:31 gdzie mozna pracowac po ukonczeniu tego kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gap Re: inzynieria srodowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:56 No właśnie nie bardzo wiem. W oczyszczalniach ścieków, jakichs biurach projektów czy czymś takim, może w resorcie ochrony srodowiska czy co?? A gdzie sie wybierasz na ten kierunek, ja myslałem o AGH o wydziale GGiOŚ, ale w sumie to nie wiem co to ze mną bedzie, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: inzynieria srodowiska IP: *.chello.pl 30.06.06, 22:57 To zależy od specjalizacji. Możesz zajmować się: wentylacyją, klimatyzacją, urządzeniami sanitarnymi, zaporami wodnymi, oczszczalniami ścieków i in. Poza tym jest jeszcze spec. zw. z ochroną atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryn Re: inzynieria srodowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:54 nie zapominaj o utu\ylizacji odpadów :). A praca po tem jest najczesciej w biurach projektowych i jako przedstawiciel handlowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mourinho Re: inzynieria srodowiska IP: 212.244.78.* 03.07.06, 22:08 moja znajoma pracuje w oczyszcalni i jest po IŚ, ale ja bym cudów się nie spodziewał. Podobno jest to tylko "medialny" kierunek i o pracę w zawodzie wcale łatwo nie jest. W każdym razie powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś