01.09.06, 10:55
Jeżeli nie chcecie kupować prawdziwych czaszek zawsze można kupić fantoma.
Zaineresowanych odsyłam do strony: www.fantom-fw.com.pl/czaszki.html
Obserwuj wątek
    • agnieszka3523 Re: Czaszka 16.09.06, 13:46
      Zaczynam dopiero studia, ale nie na AML, w każdym razie, od starszych roczników
      wiem, że takie plastikowe czaszki nie są najlepszym rozwiązaniem i nie warto
      ich kupować. Nie są aż tak wiernymi kopiami, nie mają wszystkich elementów,
      itd. Ale decyzja należy do Was:) Pozdrawiam.
    • fredka2000 Re: Czaszka 16.09.06, 16:23
      a kosci sa niezbedne czy da sie obejsc bez nich??
      • agnieszka3523 Re: Czaszka 17.09.06, 13:38
        Ja nie kupuję ani czaszki, ani kości i jestem pewna, że się bez tych "pomocy
        naukowych" obejdę. Nie ukrywam, że w grę wchodzą pieniądze:( A poza tym, chyba
        nie wszyscy takie rzeczy kupują. Mam nadzieję, że się nie mylę...
      • amjovish Re: Czaszka 18.09.06, 13:39
        Zaznaczam tylko, że ja nikogo nie namawiam do kupna fantomów (sam z tą firmą nie
        mam nic wspólnego) po prostu chciałem pokazać alternatywę dla tych, którzy nie
        chcą mieć czaszki prawdziwej.
        • anniax Re: Czaszka 19.09.06, 19:46
          no rozumiem cie amjovish
          a jesli chodzi o czaszke i kosci to moge powiedziec na przykladzie starszej
          siostry ze nie sa one niezbedne. kosci to zaledwie 2 tyg i przerobione bo chyba
          1 kolokwium 16 paz no a czaszka (poza tym ze uchodzi za znak rozpoznawczy
          studenta med:???phii )to juz troszke bardziej potrzebna z tego co zauwazylam bo
          siora troche sie z nia zaprzyjaznila ale mowila ze w jej gruie sporo ludzi nie
          mialo ani kosci ani czszki i jakos pozaliczali bez problemu a ona tylko wydala
          kupe kasy ...no ale dobrze ze chociaz mi sie to jeszcze przyda ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka