amjovish 01.09.06, 10:55 Jeżeli nie chcecie kupować prawdziwych czaszek zawsze można kupić fantoma. Zaineresowanych odsyłam do strony: www.fantom-fw.com.pl/czaszki.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka3523 Re: Czaszka 16.09.06, 13:46 Zaczynam dopiero studia, ale nie na AML, w każdym razie, od starszych roczników wiem, że takie plastikowe czaszki nie są najlepszym rozwiązaniem i nie warto ich kupować. Nie są aż tak wiernymi kopiami, nie mają wszystkich elementów, itd. Ale decyzja należy do Was:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fredka2000 Re: Czaszka 16.09.06, 16:23 a kosci sa niezbedne czy da sie obejsc bez nich?? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3523 Re: Czaszka 17.09.06, 13:38 Ja nie kupuję ani czaszki, ani kości i jestem pewna, że się bez tych "pomocy naukowych" obejdę. Nie ukrywam, że w grę wchodzą pieniądze:( A poza tym, chyba nie wszyscy takie rzeczy kupują. Mam nadzieję, że się nie mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
amjovish Re: Czaszka 18.09.06, 13:39 Zaznaczam tylko, że ja nikogo nie namawiam do kupna fantomów (sam z tą firmą nie mam nic wspólnego) po prostu chciałem pokazać alternatywę dla tych, którzy nie chcą mieć czaszki prawdziwej. Odpowiedz Link Zgłoś
anniax Re: Czaszka 19.09.06, 19:46 no rozumiem cie amjovish a jesli chodzi o czaszke i kosci to moge powiedziec na przykladzie starszej siostry ze nie sa one niezbedne. kosci to zaledwie 2 tyg i przerobione bo chyba 1 kolokwium 16 paz no a czaszka (poza tym ze uchodzi za znak rozpoznawczy studenta med:???phii )to juz troszke bardziej potrzebna z tego co zauwazylam bo siora troche sie z nia zaprzyjaznila ale mowila ze w jej gruie sporo ludzi nie mialo ani kosci ani czszki i jakos pozaliczali bez problemu a ona tylko wydala kupe kasy ...no ale dobrze ze chociaz mi sie to jeszcze przyda ;] Odpowiedz Link Zgłoś