Gość: cherry IP: *.zory.msk.pl 12.07.07, 17:48 Jak to jest z tymi wynikami na UJ? Lista jest imienna czy wg numerów z ERK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzesuav Re: wyniki UJ IP: 83.2.120.* 12.07.07, 18:59 logujesz sie na ERK i tam masz wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: wyniki UJ IP: *.zory.msk.pl 12.07.07, 21:52 ok:) tylko mi chodzi o to czy lista jest wg nazwisk, czy numerów które nam przydzielili w ERK? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manamana Re: wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:01 To gdzie ty chcesz sprawdzic liste? Pojdziesz pod wydzial i sprawdzisz czy w internecie?? Bo jak wybierzesz opcje druga to po kiego grzyba ci ta informacja? P.S. Kiedy sa te wyniki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: wyniki UJ IP: *.zory.msk.pl 12.07.07, 22:09 sprawdze w internecie oczywiscie:) nie chce żeby ktoś znajomy zarejestrowany na ten kieruenek dowiedział sie czy sie dostalam:) ot cala filozofia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesuav Re: wyniki UJ IP: 83.2.120.* 12.07.07, 23:05 czytaj ze zrozumieniem, NIE ma żadnej listy na necie, logujesz się na swoje konto i tam masz prywatna informacje czy się dostałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:15 Myślicie, że wyniki będą wcześniej niż 17? Czy będą się ściśle trzymać początkowo ustalonych terminów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: wyniki UJ IP: *.zory.msk.pl 12.07.07, 22:20 myślę, że będą nas trzymać w niepewności do końca:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manamana Re: wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:31 O matko, ja nie wytrzymam!!! Skladalam tylko tam i co ja biedna zrobie jak sie nie dostane... moze jednak beda wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahahha Nie pojdziesz BIEDNA na studia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:43 Posiedzisz rok w domu ;). Nie wszyscy musza studiowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaismee wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:51 ja juz mam:)...... ... ... ... ... przyjeli mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:13 jakim cudem? na jakim kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaismee Re: wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:48 filologia: j. niemiecki z angielskim/ NKJO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:04 wszystko zalezy od kierunku, przynajmniej tak bylo rok temu, ale nie sadze by to sie zmienilo - niektorzy maja wyniki przed czasem, niektorzy o czasie, a niektorzy po czasie i to wcale nie tak małe było to opóźnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
emememsss Re: wyniki UJ 13.07.07, 18:01 Na wydziale, na ktory zlozylas papiery bedzie wisiec lista przyjetych i lista rezerwowych wg punktacji. ale podane imie nazwisko itd. wiec kazdy moze to sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jania Re: wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:35 nieprawda, na prawie widzialam na wlasne oczy, na innych kierunkach slyszalam - nie podaja imion i nazwik, a numery ERK Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: wyniki UJ 13.07.07, 18:43 Ja mam zamiar spra3wdzić czy się dostałam w internecie, a potem niezależnie od wyniku jechać pod wydział i przeczytać całą listę :P Trochę się denerwuję, ale nie wiem czym, bo i tak mnie nie przyjmą :P Chyba, że w drugiej turze. Powodzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
szeptem87 Re: wyniki UJ 13.07.07, 22:26 heh, ja też i tak pójdę przeczytac listę - a nuż się okaże, że bedę z kims znajomym studiować, i trzeba się będzie na to przygotować :) ;P a jak się dostanę, to jak najszybciej będę potwierdzać, żeby sie potem nie okazało, że to tak tylko przez pomyłkę mnie przyjęli... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: wyniki UJ IP: *.zory.msk.pl 13.07.07, 23:30 ja to bym musiała jechać 2 godziny więc pójście pod wydział odpada. uroczo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: wyniki UJ IP: *.devs.futuro.pl 13.07.07, 23:33 Fajnie byłoby gdybyście - drodzy przyszli studenci - szybko wpisali się na te wasze wymarzone studia. Byłaby szansa by administracja UJ chwilę odpoczęła na małym urlopie a nie ślęczała całe wakacje przerabiając w nieskończoność listę przyjętych. Pozdrawiam Was i życzę (mimo wszystko) miłych Sekretarek w Sekretariatach UJ Odpowiedz Link Zgłoś
oh_angie Re: wyniki UJ 14.07.07, 13:33 miłych sekretarek? Pobożne życzenie rzeczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
merediith Re: wyniki UJ 14.07.07, 15:41 :) Tylko raz spotkałam miłą panią w dziekanacie! Był to dzień w ktorym owa kobieta przechodziła na emeryturę:) Odpowiedz Link Zgłoś