Dodaj do ulubionych

Studenci z AP !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:08
Witam wszystkich studentów i koleżanki - studentki! W październiku br.
zaczynam studia na AP w Krakowie. Nie tylko po to, aby zdobyć wykształcenie,
ale i...znaleźć męża :) Nie wyśmiewajcie się ze mnie! Potrzebuje
wykształconego i inteligetnego, niekoniecznie przystojnego mężczyzny!
Obserwuj wątek
    • lek_na_sraczke Re: Studenci z AP !!! 28.07.07, 17:32
      Pewnie to prowokacja, ale i tak muszę się wypowiedzieć. Co to za zwyczaj: idę
      na studia znaleźć męża, albo: idę studiować, a przy okazji znaleźć męża. Jestem
      jeszcze w stanie zrozumieć, że ktoś szuka chłopaka albo nawet kochanka, ale od
      razu męża?! To po Ci studia? Nie lepiej wyjść za pierwszego
      lepszego "wykształconego i inteligetnego, niekoniecznie przystojnego", dorobić
      się w wieku 20kilku lat gromadki dzieci i prać skarpety do końca życia?
      Nie wiem, może uznacie mnie za wariatkę, ale dla mnie to po prostu zacofanie i
      ograniczenie umysłowe. Nie zrozumiem tego nigdy.
      • Gość: ja Re: Studenci z AP !!! IP: 195.136.180.* 28.07.07, 17:34
        nie mam nic przeciwko temu, że kobiety szukają męża! mężczyźni też szukają żon,
        a czasem nawet mężów (np. ja)!
        • lek_na_sraczke Re: Studenci z AP !!! 28.07.07, 17:42
          A ja mam. Za mąż powinno się wychodzić z miłości, a nie z przymusu, presji czy
          takiej postawy, jaką prezentuje autorka postu.
          • Gość: studentka Re: Studenci z AP !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 19:19
            ek_na_sraczke napisała:

>Za mąż powinno się wychodzić z miłości,

widac ze jeszcze dziewczyno nie dorosłaś!
            polecam czasem wyjsc do ludzi i wiecej swiezego powietrza zamiast komputera
    • Gość: lukasz Re: Studenci z AP !!! IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 29.07.07, 10:06
      Ludzie się z Wami dzieje ? Jeden pisze, że chce dziewice ale tylko ze studiów
      stacjonarnych SGH ( bo te z wieczorowych są raczej mniej inteligentne i raczej
      nie dziewice ), drugi pyta jak znaleźc żonę na studiach, jakaś przyszła
      studentka też pisze, że po to idzie na uczelnię, aby znaleźc partnera. To jest
      dział "edukacja", a nie "ogłoszenia matrymonialne".
      • Gość: lukasz Re: Studenci z AP !!! IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 29.07.07, 10:09
        W pierwszej linijce miało byc napisane : " Ludzie, co się z Wami dzieje ? "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka