Gość: wies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:23 sonda w stylu "zorro" :P A niby co to ma do rzeczy czy ktoś jest ze wsi czy miasta skoro się dostał na dobro uczelnie to widocznie jest lepszy od wielu miastowych co się nie dostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wies Re: sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:48 bo sie moze uczyl pod arkusz maturalny i zdał wysmienicie. a w teatrze nie byl operze nawet na Zachodzie nie był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: sonda IP: *.cityconnect.pl 26.06.09, 23:53 Pimpusiu, mamy XXI wiek i wieś rodem z Reymonta już nie istnieje. A jeśli miernikiem zdolności jest dla ciebie "bycie" na Zachodzie to gratuluję. I nie, nie jestem ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 12:39 > bo sie moze uczyl pod arkusz maturalny i zdał wysmienicie. a w teatrze nie byl > operze nawet na Zachodzie nie był... Człowieku na jakim ty świecie żyjesz pokaż mi choć jednego studenta który regularnie chodzi do opery lub teatru a na zachód to co najwyżej wyjeżdżają na zmywak do Londynu zarobić na dalsze studia. I niby w jaki sposób można się uczyć pod arkusz?? Poza tym zauwaz że w mieście są zdecydowanie lepsze szkoły i osoby z miasta mają lepsze warunki do przygotowania się do matury i dostania się na dobre studia wiec jeżeli już chcesz mówić o uczeniu się pod arkusz i fuksem dobrze zdanej matury to to zdecydowanie dotyczy ludzi z miasta. P.S. Ja nie jestem ze wsi ale na moim kierunku jest sporo ludzi ze wsi i są jednymi z lepszych studentów Odpowiedz Link Zgłoś