IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:13
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:23
      sonda w stylu "zorro" :P A niby co to ma do rzeczy czy ktoś jest ze wsi czy
      miasta skoro się dostał na dobro uczelnie to widocznie jest lepszy od wielu
      miastowych co się nie dostali.
      • Gość: wies Re: sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:48
        bo sie moze uczyl pod arkusz maturalny i zdał wysmienicie. a w teatrze nie byl
        operze nawet na Zachodzie nie był...
        • Gość: marajka Re: sonda IP: *.cityconnect.pl 26.06.09, 23:53
          Pimpusiu, mamy XXI wiek i wieś rodem z Reymonta już nie istnieje. A jeśli
          miernikiem zdolności jest dla ciebie "bycie" na Zachodzie to gratuluję. I nie,
          nie jestem ze wsi.
        • Gość: aa Re: sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 12:39
          > bo sie moze uczyl pod arkusz maturalny i zdał wysmienicie. a w teatrze nie byl
          > operze nawet na Zachodzie nie był...

Człowieku na jakim ty świecie żyjesz pokaż mi choć jednego studenta który
          regularnie chodzi do opery lub teatru a na zachód to co najwyżej wyjeżdżają na
          zmywak do Londynu zarobić na dalsze studia. I niby w jaki sposób można się
          uczyć pod arkusz?? Poza tym zauwaz że w mieście są zdecydowanie lepsze szkoły i
          osoby z miasta mają lepsze warunki do przygotowania się do matury i dostania się
          na dobre studia wiec jeżeli już chcesz mówić o uczeniu się pod arkusz i fuksem
          dobrze zdanej matury to to zdecydowanie dotyczy ludzi z miasta.

P.S. Ja nie jestem ze wsi ale na moim kierunku jest sporo ludzi ze wsi i są
          jednymi z lepszych studentów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka