17.06.13, 23:38
Witam. Po wakacjach zamierzam otworzyć własną firmę. Wydaje mi się, że znalazłam świetny lokal na działalność. Rzućcie, proszę, DOBRE KOBIETY okiem na KARTY, czy rzeczywiście jest to trafny wybór. Na logikę wszystko przemawia na TAK, ale wiadomo, jak to w życiu jest.... Ewa
Obserwuj wątek
    • algaria Re: mam lokal 18.06.13, 19:48
      Pytanie
      Tak wybrany lokal wpłynie na rozwój firmy

Sedno Papież
      tak nie wpłynie paź buław
      tak wpłynie 4 mieczy
      wynik Sąd Kapłanka 3monet

Być może opóźni się podpisanie umowy o wynajem lokalu - 4 mieczy to wycofanie, zaspani i odsunięcie to lokal jest w dobrym punkcie wpłynie na rozwój firmy bo jest i Sąd i 3 monet co dają i prace i płacę.

Powodzenia w biznesie wink
      • babowa Re: mam lokal 18.06.13, 21:56
        wydaje mi sie, ze lokalizacje masz dobrze przemyslana, wybralas tam , gdzie widzisz najwieksze szanse powodzenia
        wynik, wg mnie, potwierdza twoje przypuszczenia, jest tam, jak okresliła algaria, i praca i placa, bezposredni kontak z klientem, , jest dobry zamysł, pomysł i dobre wiatry nad twoim interesem
        odezwij sie za jakis czas i powiedz , jak ci idziesmile
    • seneka76 Re: mam lokal 19.06.13, 08:04
      Suuuper, wielkie dzięki. Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku. Nigdy, przenigdy nie sądziłam, że odważę się na własną firmę. No, cóż, ale do tego trzeba było się rozwieść z mężem tyranem, żeby uwierzyć w siebie. Ciekawa jestem jego miny za rok, jeśli rzeczywiście interes rozkręci się hehe. Na pewno dam znać pod koniec roku. Wielkie dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka