Dodaj do ulubionych

Wypadające karty

02.07.13, 14:18
Zdarza się że przy tasowaniu wypadnie jakąś karta albo i kilkatongue_out czy zwracacie na nie uwagę? Co dla was oznaczają? Jakie są wasze doświadczenia z takimi kartami czyli jak one się zrealizowały..
Osobiście na to uwagę zwracam bardzo rzadko ale zauważyłam że taka wypadająca karta to przeważnie jakaś przeszkoda/trudność.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Wypadające karty 02.07.13, 14:29
      Jeśli jest to 1 czy 2 karty to patrze co mi wypadło po czym wkładam do talii tasuje i wyciągam - czasem się trafi że są to te karty które wypadły więc biorę je szczególnie pod uwagę - ot takie główne karty..
      Jeśli kart jest więcej - to składam nie patrzę i dalej tasuje i wyciągam - nigdy nie zdarzyło mi się bym np zaniechała wróżb bo mi karty upadły..
      Mam też mała talię która notorycznie mi się rozsypuje - po prostu ciężko mi ja porządnie potasować.. chyba po takiej wielkiej rozsypce raz ją zamieniałam na inną większą
      • freya_v Re: Wypadające karty 02.07.13, 15:02
        Dokładnie algario.. Mi często rozsypuje się talia Ciro M ale to nie powód by rezygnować z wróżenia. Co do reszty to robię tak samosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka