Dodaj do ulubionych

wybieramy talie dla babowej

14.07.13, 22:13

Nie patrzcie na sklep tylko na talie
Ja jej proponuje takie:

osiem.com.pl/tarot-robert-lichodziejewski-p-3524.html
mój ukochany
osiem.com.pl/pictorial-tarot-instrukcja-polsku-p-2436.html
I jeszcze jeden - najbardziej klasyczny ale taki złagodzony
www.astroamerica.com/t-radiant.html
A wy co jej polecacie?
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: wybieramy talie dla babowej 14.07.13, 22:37
      Tarot Starej Ścieżki. Tu można go sobie obejrzeć. Nazwy niektórych Wielkich Arkanów są inne niż kanoniczne, ale dla doświadczonej czarownicy wink to nie powinien być problem.
      • krakuskaa Re: wybieramy talie dla babowej 14.07.13, 23:19
        Zobaczyłam ją przed chwilą i myślę, że ta talia jest obłędna,,,VICTORIAN ROMANTIC,,ojej bardzo mi się podoba, prawie tak bardzo jak Tarot Visconti Sforza,,przepiękne.
        • marikaneczka Re: wybieramy talie dla babowej 16.07.13, 03:20
          Tak mnie ciekawi, czy te talie można gdzieś nabyć u nas? Jeśli tak, to gdzie?
          Tarot Visconti Sforza - zakochałam się
          krakuskaa napisała:

> Zobaczyłam ją przed chwilą i myślę, że ta talia jest obłędna,,,VICTORIAN ROMANT
          > IC,,ojej bardzo mi się podoba, prawie tak bardzo jak Tarot Visconti Sforza,,prz
          > epiękne.
    • marikaneczka Re: wybieramy talie dla babowej 16.07.13, 03:13
      Tak naprawdę i wszem wiadomo to, że to każda z nas wybiera dla siebie karty, albo i najlepiej jak karty wybiorą sobie same właściciela - kę smile

Ja proponuję dla Babowej moje ukochane Lo Scorobeo www.aeclectic.net/tarot/cards/lo-scarabeo/
      • krakuskaa Re: wybieramy talie dla babowej 16.07.13, 09:42
        Marika Tarot Wiktoriański jest tutaj:
        www.alchemik.sklep.pl/szczegolyProduktu.php?kat=23&item=883
        ale Visconti Sforza nie znalazłam, trzeba pewnie pytać w tych sklepach ezo czy są w ofercie,,
      • algaria marika 16.07.13, 11:48
        świetne karty i one mówią są takie konkretne i przejrzyste w wymowie - cudne
        • marikaneczka Re: marika 17.07.13, 01:57
          Dokładnie, do momentu zakupu tych kart nie miałam swoich ulubionych. Kładłam głównie cosmic tarot i marsylski.
          Karty te to miał być tylko jubileuszowy tarot. Od razu się zakochałam, cudne, wymowne i mojesmile

algaria napisała:

> świetne karty i one mówią są takie konkretne i przejrzyste w wymowie - cudne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka