01.08.13, 20:10
Koleżanka poprosiła mnie o pomoc. Pracuje w firmie już drugi miesiąc (okres próbny ma mieć 3 miesiące) i nie dostała jeszcze umowy. A że ma złe doświadczenia z poprzednią pracą (nie płacili pensji pracownikom) bardzo się martwi, że trafiła znowu na oszustów.
Czy I. dostanie umowę o pracę w tym miesiące?

sedno problemu 6kiel
tak nie będzie król mieczy
tak będzie 6buław (6monet)
przeszkoda 5buław
sprzyja jej głupek
wynik 8buław (7monet 8mieczy 8monet)

I co, nie widać raczej tej umowy?
Po przeciwnej król mieczy a to karta prawnicza.
Szybko jakąś informacje dostanie, pewnie wypłacą jej kaskę za lipiec. Dalej zastój, niewiadoma i dłubanie w pracy?
W przeszkodzie-gorący okres może być u nich, nie mają na to czasu?
Dla mnie to jest żenujące, jak tak można zwlekać z umową, nie ma się ubezpieczenia, pewności o jutro.

Jak to widzicie dziewuszki?
Obserwuj wątek
    • anuszzka Re: umowa 01.08.13, 20:30
      I jeszcze celtyka postawiłam do końca roku-jak jej się ułoży w tej pracy?

to jest - 6buław
      blok - król kielichów
      jej świadomość - mag
      podświadomość - 9kielichów
      mija - królowa monet
      będzie - królowa buław
      jej nastawienie - cesarzowa
      otoczenie - 10monet
      nadzieje, obawy - 9monet
      wynik - umiarkowanie (10kiel rycerz kiel 2bulaw)

Chyba będzie bardzo dobrze? Fajna atmosfera, będzie czuła stabilizację. Nie wiem skąd tyle tak kobiet, no ale ona pracuje przy biurku z koleżankami i z jakimś facetemwink
      Czeka ją chyba bardziej samodzielne stanowisko, czy zadania w pracy oraz ma nadzieje na większe profity, podwyżkę.
      Nie rozumiem za bardzo tej cesarzowej, czyżby ciąża?
      Wynik ładny, widać zadowolenie i rozwój w pracy.

Zerkniecie jeszcze tutaj? proszę ładniesmile
      • hanna1985 Re: umowa 01.08.13, 23:51
        jej nastawienie czyli cesarzowa czyli chce pracowac i miec pieniazi czy dobre warunki,jest pozytywnie nastawiona!moz ebyc tez zalezna od kobiety w pracy!np chce zostac w dobrej komitywie z ta kobieta!
        • ivana Re: umowa 02.08.13, 11:01
          Powiedzialabym , ze do konca roku jej problemy w pracy sie ureguluja i wszystko to co jej teraz doskwiera zostanie zharmonizowane ale nie bedzie to tak od razu lecz z poslizgiem w czasie
          Pozdrawiam cieplo wszystkich forumowiczow i gratuluje nowego forum. Oby Wam sie na nim dobrze ćwiczyło.
          • ivana Re: umowa 02.08.13, 11:02
            Umowe dostanie na czas okreslony, nie bedzie to umowa na stale.
    • hanna1985 Re: umowa 01.08.13, 23:38
      widac bulawy w yniku czyli dzialanie,trzeba sie isc upomniec i uwazam ,ze bedzie dobra wiadomosc!jakos na dnaich bedzie!nie dam rady juz dzis krzyza celtyckiego objasnic ,obym jutro zdazyla ,ale moze algaria sie ookusi smile
      • anuszzka Re: umowa 02.08.13, 13:22
        Dzięki dziewczyny za pomocsmile
        Ale myślę, że karty ma dobre, nie powinna się martwić? I tak niechętnie wyjęłam jej karty, ja nie wróżę dla nikogo w realu, bo nie mam śmiałości smile Nie chcę jej głupot nagadać.
        Ivano, a czy widzisz może umowę w sierpniu?
        Hanno, ona nie za bardzo ma jak się upomnieć o umowę, bo główny szef wyjechał, nie ma go na miejscu.
        • ivana Re: umowa 02.08.13, 13:23
          Anushko ja wrozę z odwroconymi wiec musialabym swoje karty wyciagnac na sierpien jesli jestes zainteresowana
          • anuszzka Re: umowa 02.08.13, 13:26
            ivana napisała:

> Anushko ja wrozę z odwroconymi wiec musialabym swoje karty wyciagnac na sierpie
            > n jesli jestes zainteresowana

Jak możesz to poproszę, ona ma na imię Ilonasmile
            • ivana Re: umowa 02.08.13, 14:59
              Czy Ilona dostanie umowe o w sierpniu?
              9 Pucharow 3 Denary(-) Krol Bulaw

W sierpniu jeszcze nie dostanie umowy o prace i bedzie zla bardzo na szefa bo to on bedzie ponosil za to winę.

Daj znac jak sie sprawa rozwinela.
              • anuszzka Re: umowa 02.08.13, 15:06
                Dziękismile No mi się też wydaje, że tej umowy w sierpniu nie dostanie, bardziej po wakacjachsmile
                Ok, dam znać, bo sama jestem ciekawa.
                • ivana Re: umowa 02.08.13, 15:10
                  Tak Anuszko, po wakacjach jest szansa na umowe.
                  • anuszzka nastawienie 04.08.13, 14:29
                    w krzyzu celtyckim wyszlo
                    jej nastawienie cesarzowa

i tak się zastanawiam, nie daje mi to spokoju
                    myślicie, że bardzo dobre, nastawione na rozwój, pieniądze, ogólnie pozytywne czy bardziej rozleniwione, tym bardziej, że na wyniku jest umiarkowanie?
                    • algaria Re: nastawienie 04.08.13, 15:32
                      Dobrze że cesarzowa nie wyszła jako wynik otrzymania pracy - bo Cesarzowa siedzi w domu tzn jeśli by pytanie było o jej firmę to Cesarzowa jest cudną kartą - niestety jeśli praca dla kogoś na umowę na etat to zawsze pokazuje mi że pracy nie będzie
                      A czy koleżanka to by nie chciała i boi się? Żal jej domu zostawiać, a do pracy musi... A może ona w tej pracy nastawiona jest na wyższe stanowisko - kierowanie i rządzenie - na pewno o niskim szeregowym pułapie nie myśli
                      • anuszzka Re: nastawienie 04.08.13, 15:56
                        algaria napisała:

> A czy koleżanka to by nie chciała i boi się? Żal jej domu zostawiać, a do pracy
                        > musi... A może ona w tej pracy nastawiona jest na wyższe stanowisko - kierowan
                        > ie i rządzenie - na pewno o niskim szeregowym pułapie nie myśli

Ona chce pracować a teraz jest na okresie próbnym (3miesiace) i ma najniższą krajową. Potem ma mieć niby stałą umowę i wyższą pensję.
                        Myślę, że ona na pewno liczy, że podniosą jej pensję po okresie próbnym. A czy ma szansę na jakieś tam wyższe stanowisko-to ona tego nie wie póki co.

• algaria Re: nastawienie 04.08.13, 16:01
                          W każdym razie ona jest optymistka w Cesarzowej smile
                          • anuszzka Re: nastawienie 04.08.13, 20:28
                            dzięki za pomocwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka