krolowa.mieczy
21.09.13, 14:30
Chodzi mi o ta metode Chrzanowskiej, co brala date urodzenia i redukowala numerologicznie do pojedynczej cyfry.
troche modyfikuje na wlasny uzytek jej sposob tzn najpierw redukuje dzien, mc i rok jak w numerologii, biore pod uwage oby dwie cyfry z dnia mca iroku i dopiero pozniej ew. korzystam ze sposobu chrzanowskiej.
ale o co mi chodzi. poznalam kobiete 43l. ktora w wieku 20l miala powazny wypadek samochodowy, dlugotrwala rehabilitacja, pamiec krotkotrwala nie dziala do dzis, ogolnie nie wrocila do pelni zdrowia do dzis.
data ur. jej 28.05.1970
jak poznac mozna w takim razie ze wydarzyl sie wypadek w jej zyciu w 1990r. gdy miala 20L.?
2+8 - 10 - kolo
2 - kaplanka
8 - sprawiedliwosc
Chrzanowska robi tak: 28-22 =6 Kochankowie
to jest jej mlodosc do ok 40r.z.
reszta czyli:
5 - kaplan
1970- gwiazda
mnie na razie nie interesuje bo wypadek byl w mlodosci.
2iec wskazywaloby na to Kolo z kochankami, bo jechala autem z chlopakiem i on zmarl w szpitalu po 2 tyg od wypadku. no ale to wiem o Kole po fakcie, a przed? Przeciez wszyscy co maja 10tke z dnia urodz nie moga miec wypadkow! dopelnienie Kaplanka ze Sprawiedl w sumie niby mowi o wylaczeniu z czynnego zycia. i druga kwestia: 8 brac Moc czy Sprawiedl. bo w tutaj pasuje Moc- uszkodzenia ciala, rehabilitacja itd.
Przyznam sie ze ostatnio to zliczanie i kojarzenie z tarotem to moje hobby. tzn zbieram na razie inf i mimowolnie ucze sie na datach.
Jak widzicie ten temat? i ten przypadek konkretny.