Dodaj do ulubionych

Potrzebuję porady

29.11.13, 19:44
Nie wiem kto z otoczenia nam tak źle życzy, ale nic się nie układa nie możemy wyjść z długów, a mój mąż podejmuje strasznie pochopne decyzje nie wiem czemu sad nie moge znaleźć pracy czy w 2014 wogóle mozliwe, żebym ją znalazła(jaka będzie biurowa?) Bardzo mi z tym wszystkim żle jak ten stan odwrócić żeby wreszcie było dobrze i toksycznych zazdrosnych i źle nam życzących żeby więcej na nas nie działali tak jak do tej pory?pomoże mi ktoś?proszę
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 20:16
      Sabinko - uporam się z wpisem na bloga i już do Ciebie przychodzę smile
    • szaman.ka Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:00
      Postawiłam karty i wyszło mi tak:
      1.Minione wpływy-IX buław-karta samoobrony i zmęczenia walką.Pokazuje,że przechodziliście kryzys i stres.
      2.Obecne wpływy-Królowa Denarów- zapowiada,że sytuacja ulegnie poprawie>Może symbolizować Twoje pójście do pracy,albo może otrzymacie pomoc finansową od jakiejś kobiety.
      3.Wpływy najbliższej przyszłości-Król Pucharów -mogą to być jakieś takie ucieczkowe zachowania męża; nie wiem czy nie sięga po kieliszek pod wpływem stresu?

4.Co w umyśle=VI Denarów- Nadzieja na poprawę finansów i koniec kłopotów finansowych.

5.Co przeszkadza-IX Mieczy-Przeszkadzają lęki,niepokój,rozpamiętywanie przeszłości i popełnionych błędów,negatywne myślenie i scenariusze" wszystkiego co najgorsze".

6.Pomocny wpływ-II Mieczy-Trzeba przełamać impas,w którym jesteście i odblokować możliwość działania. Nie tłumić wszystkiego w sobie.Uzewnętrznić emocje i zacząć się komunikować z mężem i pojednać.
      7.Najbardziej prawdopodobny wynik-Dwójka Buław-wskazuje,że jest szansa,że dostaniesz pracę i ruszysz naprzód.Może Cię czekać jakaś niespodzianka,może podróż?

I drugi rozkład na Twoją sytuację:
      1.Minione wpływy-Pustelnik- karta Pustelnika wskazuje na smutek, samotność ,izolację i odcięcie się od przyjaciół i znajomych.
      2.Obecne wpływy-Ósemka Buław-oznacza ruch,aktywność ,działanie.Może oznaczać podróż w celu rozmowy z pracodawcą.W każdym razie sygnalizuje,że przyszedł czas na zmiany.
      3.Ukryte wpływy-Arcykapłan-karta ochronna.Może oznaczać pomoc ze strony jakiegoś starszego mężczyzny,lub instytucji.
      4.Rada-Siódemka mieczy-Musisz polegać na własnym sprycie i własnym sumptem wplątać się z trudnej sytuacji i osiągać swoje cele.Nie liczyć na przyjaciół i znajomych.Potrzebna rozwaga i ostrożność.
      5.Ewentualny wynik jeśli zastosujesz się do rady-As Pucharów-symbolizuje początek czegoś nowego może to być jakiś biznes,albo inne przedsięwzięcie.

Tak więc; karty wskazują,że zmiany na lepsze są możliwe i jest szansa na wyjście z tego trudnego położenia.
      • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:10
        Dziękuję za poświęcony czas ale czemu nam tak stale wszystko idzie jak po grudzie? Ktoś nam żle życzy czy po prostu taki nasz los nic nie mieć i być stale pod kreską?
    • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:11
      Wykąp męża i siebie w soli - zapal kadzidełko i okadź nim całe mieszkanie - na koniec otwórz drzwi wejściowe i okna niech się dobrze wywietrzy mieszkanie, zapal świece w intencji oczyszczenia - to są najłatwiejsze i najszybsze sposoby na oczyszczenie ze złej energii. Możesz również modlić się tzn rozmawiać z Archaniołem Michałem On jest najbliżej ludzi i pomaga w ich trudnej sytuacji.

A teraz rozkład dla ciebie na pracę

1 Szanse na znalezienie pracy biurowej do 3 miesięcy - as kielichów
      Szansa na znalezienie pracy do pół roku - król monet
      Szansa na znalezienie pracy do roku - królowa buław
      2. Na czym powinieneś/naś się skupić? - as buław
      3. Ukryte relacje/problemy - 3 kielichów
      4. Rada - Moc
      5. Najbliższa przyszłość - paź kielichów, 5 mieczy, 5 buław

Karty nie są takie złe - nie denerwuj się bo propozycję pracy może już dostać w ciągu najbliższych 3 miesięcy - pracy biurowej - dalsze karty na kolejne miesiące pokazały że już powinnaś pracować i mieć całkiem niezłą pensję - Czy nie chodziło Ci po głowie założenie własnej działalności - as buław mówi o skupieniu na własnym pomyśle Jesteś silna i dałabyś sobie radę. 3 kielichów może mówić o spółce ale.. może to też znaczyć że propozycję pracy dostaniesz od kogoś z bliskiego otoczenia. najbliższe dni mogą być ciężkie ale wyjdziesz z cienia zaprezentujesz się z początku możesz nie być w pełni zadowolona ale działaj i czeka Cię walka z konkurencja ale tez natłok myślisz - poradzisz sobie w końcu Moc jest z Tobą.

Wasza sytuacja materialna może nie być zbyt wysoka i dobra ale poradzicie sobie zwłaszcza że szykuje wam się dochód z tzw dwóch źródeł, tylko uważaj by mąż nie szalał z wydatkami

sedno 2 mieczy
      Tak nie będzie Rydwan
      tak będzie Słońce Królowa buław i 2 monet
      wynik 7 mieczy

Pozdrawiam
      • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:13
        Może macie taki trudny czas - 2013 rok był w ogóle ciężkim czasem dla ludzi.
        • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:16
          Dla nas trudny czas to był rok od maja 2009 do marca kiedy stracilismy syna bo lekarze zawalili a reszta to stale pod górke sad
          • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:19
            Współczuję
            Więc chyba najwyższy czas by było z górki.. i tego Ci życzę smile
            • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:22
              Dziękuje ale podobno dobrych ludzi spotykają dobre rzeczy a złych złe.Pewnie sobie na to zasłużyłam.Nigdy łatwo nie miałam może kiedy się los uśmiechnie.
              • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:28
                Sądzę że ulgę odczujesz już w ciągu najbliższych 3 miesięcy
              • szaman.ka Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:29
                Tak nawet nie myśl.
                • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:39
                  Szczerze? Zamiast ratować syna postawiłam dom pewnie temu sie nie układa.Nie wiedziałam ze można było go leczyć za granica z wszystkim byłam sama.jestem egoistka teraz mam skutki inaczej rtego wszystkiego nie umiem sobie wytłumaczyć
                  • szaman.ka Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 22:09
                    Może to jest tak,że sama się podświadomie karzesz za to co się stało z synem?
                    To przecież nie Twoja wina, jeśli nie wiedziałaś,że taka możliwość istnieje.Nie obwiniaj się,bo to nic nikomu pomoże,ani Tobie,ani synowi.Taki widocznie miał los pisany.Zamknij przeszłość,już nic w niej nie zmienisz.Musisz żyć teraz,dniem obecnym.Jeśli tkwisz mentalnie i emocjonalnie w przeszłości,to nie możesz działać w teraźniejszości.
                    • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 22:13
                      Być moze i racja.Dawno tyle wsparcia i ciepła nie otrzymałam bardzo dziękuję.Są jeszcze ludzie, którzy potrafią bezinteresownie pomóc, a myślałam że to już gatunek prawie wymarły
                      • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 22:16
                        Nie przesadzaj - my nie dinozaury wink
                        Jak będziesz potrzebowała nawet tak pogadać czy o coś się zapytać - to zaglądaj do nas
                  • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 22:10
                    Masz dwie małe fajne córeczki nie obarczaj się, bo Twoje złe myśli przyciąga zło i może tu tkwi problem
      • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:29
        Ile tych świec w jakim kolorze ?czy w jakichś punktach domu?mieszkamy u mojej mamy tata młodo umarł.Dziękuję za poświęcony czas
        • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:39
          Jedna wystarczy najlepiej biała może to być taki podgrzewacz mały - poczekaj aż się wypali i resztkę wyrzuć po za dom.
          Okadź cały dom - włącznie z częścią domu mamy tam też może być zła energia
          • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:40
            a kadzidełko to jakies specjalne?jak ma wygladac?
            • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:52
              czy jakis specjalny zapach?
            • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 22:11
              zwykłe kadzidełko jak ze sklepu indyjskiego czy innego
              • szaman.ka Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 22:12
                Może być olejek szałwiowy.
      • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 21:50
        Szczerze to chciałam założyć własną działalność mam pomysł ale boję się biurokracji i braku zleceń sad chętnie bym ją otworzyła zze środków unijnych tylko żyrantów brak.Chciała bym spytać jaki miesiąc na otwarcie mojej dziłalności byłby dobry i czy mi się uda żeby przynosiła firma dochody a nie straty?
        • algaria Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 22:15
          Karty pokazały okres 3 miesięcy od dziś
          Nie bój się biurokracji a skoro masz pobrać pieniądze z funduszy unijnych to w UP są specjaliści co tobą pokierują -po za tym są darmowe szkolenia jak założyć firmę i co robić by nie utonąć w papierach - poszukaj dowiedz się dopracuj biznes plan - masz na to chwilę i do dzieła
          • sabina_online Re: Potrzebuję porady 29.11.13, 22:25
            Właśnie pieniędzy brak muślałam o UP ale nie mam żyrantów.Pomysł jest mąż prowadził działalność więc co i jak to wiem bo się tym zajmowałam tylko czy mój pomył przyniesie pieniądze i nie pogrąży mojej rodziny?Chciała bym bardzo być na swoim i mieeć pieniądze a nie długi smile wiem, że w życiu każdego człowieka są potrzebne 3 rzeczy zdrowie, miłość i święty spokój
            • leda-is-one Re: Potrzebuję porady 30.11.13, 07:17
              """""ale podobno dobrych ludzi spotykają dobre rzeczy a złych złe.Pewnie sobie na to zasłużyłam.Nigdy łatwo nie miałam może kiedy się los uśmiechnie. """""
              Nie,nie ,nie i jeszcze raz nie!!!
              ..a dziewczyny maja racje.nie możesz żyć w poczuciu winy/wyjaśniła Ci to pięknie Szamanka/ nie możesz się oglądać w przeszłość.Przeszłość należy odciąć bo dopóki ja ciągniesz energetycznie za sobą i się katujesz gdybaniem,co by było gdybyś inaczej postąpiła..
              Moja droga,na tamtą chwile i z tamtą świadomością, postępowałaś właściwie i zasadnie.
              Zawsze z perspektywy czasu oceniamy nasze działania inaczej.Głowa do góry,patrz do przodu.rób to co Ci dziewczyny napisały /a masz jednak szczęście bo dostałaś dobre porady i od profesjonalistek/nie projektuj się już więcej negatywnie/
              Ja to co Ty piszesz znam,na sobie przerabiałam/m.in o śmierć bliskich,ze niedopilnowaniem właściwie tez się obwiniałam/,współczuje Ci ale teraz musisz sama o siebie i rodzinę zadbać.masz o kogo,masz oręż.
              Dodam jeszcze że ja paliłam świecę przez dłuższy czas,nabrałam nawyku i mimo zmian miejsc pobytu ciągle ogień świeć mi towarzyszy.ma niesamowita moc.
              Olejek szałwiowy ,jak nie masz,może być i z ogródka biała szałwia palona a i święconej soli po wszystkich kątach w domu odrobinkę posypaćsmile
              A nade wszystko zmienić myślenie,starać się,ja wiem że to trudne,ale dasz rade,karty masz dobre na przyszłość, rady do wdrożenia od dziewczyn skuteczne bardzo,więc jeszcze raz-głowa do góry,,trzymam za Ciebie i ja ,powodzeniasmile

ps.O magicznym działaniu święć możesz poczytać u Algarii na blogu w jednym z ostatnich wpisów.

wink

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/
            • prognosis Re: Potrzebuję porady 30.11.13, 23:16
              Jeśli jesteś zarejestrowana w UP i chcesz założyć własną działalność uzyskasz tam pełne informacje i wsparcie o czym wcześniej dziewczyny pisały. UP organizuje darmowe szkolenia jak unikać pułapek i jak założyć działalność gospodarczą. (można tam uzyskać pełne wsparcie )Jeśli starać się chcesz o dofinansowanie nie trzeba mieć żyrantów, należy przedstawić biznes plan, ale tego wszystkiego dowiesz się właśnie u źródła smile
              Dołączę do dziewczyn, powinnaś zmienić nastawienie i starać się dostrzec światełko, zacznij myśleć pozytywnie, nie obwiniając się za niepowodzenia. Wiem, nie jest to łatwe, ale wydaje mi się, że przede wszystkim od tego powinnaś zacząć.
              Jeśli chodzi o kadzidełka to biała szałwia lub szałwia. Oba zapachy dostępne są w formie kadzidełek, w sklepach indyjskich można je kupić też poprzez internet.
              Możesz też wspomóc się runa algiz. Narysuj, albo namaluj ją i umieść nad drzwiami wejściowymi.
              https://darlulittledeer.files.wordpress.com/2013/05/runealgiz.jpg?w=271&h=300
              sabina_online napisała:

> Właśnie pieniędzy brak muślałam o UP ale nie mam żyrantów.Pomysł jest mąż prowa
              > dził działalność więc co i jak to wiem bo się tym zajmowałam tylko czy mój pomy
              > ł przyniesie pieniądze i nie pogrąży mojej rodziny?Chciała bym bardzo być na sw
              > oim i mieeć pieniądze a nie długi smile wiem, że w życiu każdego człowieka są potr
              > zebne 3 rzeczy zdrowie, miłość i święty spokój

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka