Dodaj do ulubionych

Karty anielskie

09.01.14, 17:57
Karty anielskie to ostatnio moja nowa fascynacja.. Nie wykluczam że w przyszłości nabędę kolejne takie talie bo chrapkę mam na nie jednąwink
najfajniejsze jest dla mnie w nich to że pokazują jak coś złego zamienić na dobregowink dają takie wsparcie i naprowadzenie na odpowiedni kierunek.
Fajne są karty archanioła Rafaela.. Narazie ćwicze na nich on-line przykład chciałam by pokazały mi napój Coca cola którego nie lubie nawiasem mówiąc. Wyszła karta żywności ekologicznej której przesłaniem jest by wykluczyć ze swojego jadłospisu żywność pełną chemii i innych złych substancji. Czy coca cola nie kojarzy wam się z tą chemią właśnie? Mi jak najbardziejtongue_out
wiem że jest tu parę wróżek które mają podobne karty.. Jak z nimi pracujecie? Jakich porad wam udzielają w codziennym życiu? Jak się nimi wspomagacie? Może macie jakieś ciekawe doświadczenie z aniołami?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Karty anielskie 10.01.14, 22:34
      Ja mam Archanielskie i świetnie mi się z nimi pracuje - co widać słychać i czuć.. wink od czasu do czasu wyciągnę sobie przesłanie na dzień i... o dziwo - spełnia się

Pamiętam jak Archanioł powiedział bym zrobiła wokół siebie porządek.. i rzeczywiście na obu biurkach (jedno dla mnie to za mało big_grin) wszystkiego było pod sufit i z przyjemnością zabrałam się do pracy
      Tego samego Archanioła innym razem wyciągnęłam na dzień pracujący i w cale nie miałam zamiaru tego dnia sprzątać.. niestety po przyjściu do pracy okazało się, że podłoga aż się klei to chcąc nie chcąc złapałam się za mopa i polatałam..

czyli raz Archanioł wskazał mi co powinnam zrobić, a raz jakby przewidział czym się zajmę wink

Przepowiednie Archanielskie i Bogiń mnie czasem zaskakują ze swoja trafnością - o kamieniach nie wspomnę ale tych się dopiero uczę smile
    • prognosis Re: Karty anielskie 10.01.14, 23:16
      Dokładnie pokazują jak uniknąć złych momentów, podpowiadają co robić. Ja z tymi kartami pracuję już jakiś czas, są nie zastąpione w wsparciu. Pokazują odpowiedni kierunek, a najfajniejsze jest to, że nie musisz pytać, a i tak wskażą Ci drogę.

freya_v napisała:

> Karty anielskie to ostatnio moja nowa fascynacja.. Nie wykluczam że w przyszłoś
      > ci nabędę kolejne takie talie bo chrapkę mam na nie jednąwink
      > najfajniejsze jest dla mnie w nich to że pokazują jak coś złego zamienić na dob
      > regowink dają takie wsparcie i naprowadzenie na odpowiedni kierunek.
      > Fajne są karty archanioła Rafaela.. Narazie ćwicze na nich on-line przykład chc
      > iałam by pokazały mi napój Coca cola którego nie lubie nawiasem mówiąc. Wyszła
      > karta żywności ekologicznej której przesłaniem jest by wykluczyć ze swojego jad
      > łospisu żywność pełną chemii i innych złych substancji. Czy coca cola nie kojar
      > zy wam się z tą chemią właśnie? Mi jak najbardziejtongue_out
      > wiem że jest tu parę wróżek które mają podobne karty.. Jak z nimi pracujecie? J
      > akich porad wam udzielają w codziennym życiu? Jak się nimi wspomagacie? Może ma
      > cie jakieś ciekawe doświadczenie z aniołami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka