Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

07.02.14, 15:09
Jakiś taki wysyp złamanych serc nastąpił na forum.Ja też mam podobny problem.

Jeszcze się na dobre nie rozpoczęła wielce obiecująca znajomość,a wszystko wygląda na to,że się zakończyła.
Tarot mi jednak mówi co innego. Dlatego proszę o sprawdzenie czy to prawda,czy też prowadzi mnie w krainę ułudy?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Prośba o wróżbę 07.02.14, 16:04
      Tak będzie wyglądała znajomość Szamanki i pana w ciągu 3 miesięcy.

sedno - 6 buław
      Tak nie - król kielichów
      Tak będzie wyglądać - Umiarkowanie
      wynik 4 monet, 3 mieczy i rycerz buław

Znajomość się nie skończyła - powróci w triumfie niestety tylko na chwilę, na zasadzie "cześć, jestem, pamiętam, cześć " - W ciągu najbliższych 3 miesięcy nie będzie miłości wielkiej odwzajemnionej, czułości braknie i romantyzmu. Za to będzie chłodno, statycznie, coś się rozwlecze, coś uciecze, Owszem miło grzecznie sympatycznie i nic więcej.. Poza tym Umiarkowanie to picie z 2 źródełek - także uważaj bo pan może oprócz Ciebie, mieć jeszcze na podorędziu jakąś inną miłą panią.
      Wynik mówi o wstrzymaniu wszystkiego zranieniu ale i przemyśleniu, ruch nastąpi później po 3 miesiącach, ale znów to będzie na zasadzie wpadnę namieszam i polecę.

Także Szamanko droga nie oczekuj zrywów uczuć- znajomość nie zamknięta ale Ty traktowana raczej w odwodzie niż na pierwszym planie - przynajmniej przez 3 najbliższe miesiące.
      • inguszetia_2006 Re: Prośba o wróżbę 07.02.14, 17:59
        Witam
        Dobrze Algaria prawi o tym Umiarkowaniu. Ja wyciągnęłam tylko dwie karty. Co stoi wam na przeszkodzie, w czym jest problem? I była to Królowa Denarów. To jest mocna karta kobieca.
        Jest drugie źródełko, bez wątpienia. Ona nawet nie musi być fizycznie obok niego, ale on jest przez nią zniewolony uczuciowo. To piękna władczyni, pewna swego, po prostu "Królowa jest jedna". Czy zasiedla wyobraźnię, czy stoi obok.... nie wiem. Ale to i tak nie nic nie zmienia. Druga karta to odpowiedź na pytanie: czy karty pokazują prawdę Szamance? I wyciągnęłam Koło fortuny. Kręcą tobą jak chcą;-D To jest wielce prawdopodobne, bo za mocno chcesz, za bardzo pragniesz, więc projekcje otrzymujesz. Co do wyniku (zgapiłam od Algarii), to faktycznie trójka mieczy i rycerz buław robią dużo zamieszania, ale bolesnego, więc gra nie warta jest świeczki, a 4 monet to karta takich osób, które od siebie nie dadzą, bo szkoda trwonić potencjały, są mało uduchowione, patrzą, gdzie jest interes. I skrzywdzi cię cwaniak w tej trójce i popędzi dalej, a ty niczego nie zyskasz, poczujesz się tylko wykorzystana przez pana, który kręci monetami. Pogoń go w diabły!
        Pzdr.
        Ing
    • szaman.ka Re: Prośba o wróżbę 08.02.14, 09:39
      Serdecznie Wam obu dziękuję !

Zamieszczam przepis na sałatkę z brokułów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka