Dodaj do ulubionych

Takie wrażenie zrobiłam..

26.03.14, 19:48
Dziś odbyłam rozmowę z pewnym miłym lekarzem, co prawda pogawędka była czysto zawodowa. Ciekawa jestem czy w jegooczach się zbłaźniłam, skompromitowałam czy może jednak wywarłam pozytywne wrażenie wink

sedno paź buław
Nie as monet
tak 8 monet
wynik Zawieszony 7 mieczy 9 mieczy

Spojrzał na mnie z zawodowego punktu widzenia, rozmawiał jak z każdym, Choć młody i z bliska robi lepsze wrażenie (pan doktor) jak za daleka , ale ja z daleka nie widzę więc obraz zamazany to i lekarz niewyraźny, miły sympatyczny z poczuciem humoru ale wrażenie zwykłe - no na kolana go nie powaliłam tongue_out big_grin wynik mówi obejrzałem pogadałem zapomniałem ... jaka szkoda big_grin
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 26.03.14, 20:25
      Jakoś mało profesjonalna była chyba ta rozmowa, lekarz widział Twoje zaangażowanie i mówił, i starał się Ciebie przekonać o swoim. O tym, że jest solidny, dobrze przygotowany.
      Zainteresowało go Twoje inne spojrzenie na sytuację - Zawieszony.
      Na pewno się nie skompromitowałaś, ale on czuł się przy Tobie niepewnie i pokrywał tę niepewność żartami.
      • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 26.03.14, 20:41
        Było odwrotnie wink

Głównie to ja gadałam bo on był ciekaw mojego punktu widzenia na pewne sprawy, słuchał z zainteresowaniem, bo co mówiłam mogło być ważne co do postawienia dobrej diagnozy i doboru terapii To ja wtrącałam żarty by rozluźnić napięcie - on się uśmiechał potem on mówił ja pytałam, on żartował.. i co najważniejsze - on mnie uspokoił postawił do pionu z nastawieniem i podbudował i koniecznie ponownie chce się spotkać wink smile
        • nagietek123 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 26.03.14, 20:46
          Może chodzi również o Twój urok osobisty smile
    • inguszetia_2006 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 26.03.14, 21:25
      Witam
      Tak - w 8 monet? Hm... Liczył,że "posmarujesz"?;-P I teraz w Zawieszonym czeka biedak;-D I nie ma wuja we wsi - nic nie dostanie. Tak, tak. 7 mieczy i 9 mieczy. Oj, deprecha będzie jak nic!
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 26.03.14, 21:43
        Ja tu snułam marzenia że on rządny mego ciała a jemu o kasę chodzi big_grin no deprecha jak nic big_grin moja wink
        • jagoda1818 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 27.03.14, 10:46
          Uwielbiam Twoją bezpośredniość.
    • ag_at5 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 27.03.14, 11:44
      oj tam zaraz wrażenie ;p
      Ważne, czy jakieś wymierne efekty da rozmowa w sprawie istotnej.
      Wrażenia zostaw na później.
      • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 27.03.14, 11:54
        Dziedzina pana doktora to jak tworzenie układanki lub rozwiązanie zagadki - takie trochę bawienie się w podchody, gdzie niby idziesz po strzałkach, odczytujesz wskazówki, łączysz elementy, a jednak czasem trzeba się wrócić i zacząć wszystko od nowa.
        Efekty wymierne będą widoczne nieprędko, na razie to kluczenie po zakamarkach w poszukiwaniu straconego czasu i najlepszej drogi.
        Dlatego ta rozmowa miała jedynie naświetlić sprawę i pan doktor musiał poznać mój punkt widzenia i w nioski z obserwacji ornitologicznej pisklęcia mego. A że oprócz rzeczonych spraw miło nam się rozmawiało i w ogóle rozmowa przebiegała sympatycznie nie "tradycyjnie" - to chciałam się dowiedzieć czy nie zrobiłam z siebie kompletnej idiotki wink a może właśnie pan doktor coś we mnie dostrzegł (oby tylko nie zawodowo) big_grin
        • caro-caro Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 27.03.14, 13:30
          Tak sobie myślę, że jeżeli ta rozmowa była tylko zawodowa, a przebiegała jakby nie patrzeć, w atmosferze mocno swobodnej, to dobrze. Każdy lubi mieć w pracy trochę wytchnienia zwłaszcza jeżeli to sympatyczna, tryskająca humorem matka pacjenta, której miło będzie zdawać relację z przebiegu leczenia. smile Będzie współpraca, a nie poszukiwania umykającego i chowającego się po kątach lekarza przed jakimś pretensjonalnym babiszonem. wink
          Algario tak trzymaj! Zniewalaj urokiem osobistym... wink
        • krakuskaa Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 27.03.14, 15:01
          Alagrio a ile lat ma ten lekarz???smile
          ,no i poważnie już, mam nadzieję i tego tobie życzę, że po prostu pomoże w leczeniu, oby był kompetentny.
          • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 27.03.14, 19:47
            No właśnie lekarz młody - na pewno młodszy ode mnie a już jest ordynatorem
            zobaczymy czy kompetentny - na razie popełnił błąd co niestety odbiło się na moim pisklaku. Czekam na rozwój sytuacji i czas pokaże.
    • ag_at5 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 27.03.14, 12:11
      obawiam się, że oni potrafią tylko zawodowo;p
      chociaż, są przcież wy ją tki smile
    • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 30.03.14, 13:56
      Dowiedziałam się że ten lekarz jest w moim wieku tak + - 2 lata.. No rzesz.. że tych facetów ząb czasu nie gryzie big_grin
      • krakuskaa Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 30.03.14, 21:31
        Algario to wiek jest bardzo dobrywink
        no i cóż- faceci tak mają, oni się nie starzeją, a kobiety????hmmm, brak sprawiedliwości.
        • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 30.03.14, 22:14
          Moja babcia była starsza od dziadka i pamiętam jak jej przedstawiałam Borsuka powiedziałam, że on ode mnie starszy prawie 9 lat ona mi opowiedziała " to dobrze, bo kobiety szybciej się starzeją, życie, troski, ciąże, dzieci, praca w pracy, praca w domu - to wszystko powoduje że my szybciej się starzejemy" - miała racje wink
          • inguszetia_2006 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 30.03.14, 22:23
            Witam
            Matko przełożona, matka nie szuka wymówek;-P Jest wiosna, trzeba zrobić coś dla siebie. Rowerek, wiaterek i wypiękniejesz. I wtedy idź na konsultacje do tego lekarzawink
            Pzdr.
            Ing
            • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 30.03.14, 22:45
              Dla siebie to dziś jakąś strasznie paskudnie śmierdzącą niebieską maseczkę na rio położyłam - czy wypiękniałam ? Pewnie jutro z krostami się obudzę - ot efekt wypięknienia i w woalu do syna pojadę co by mnie ten doktor nie zobaczył i z wrzaskiem nie uciekł tongue_out i wrażenie pójdzie się...
    • ag_at5 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 30.03.14, 23:15
      No to powodzenia smile
    • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 31.03.14, 15:16
      I dziś się znów widziałam się z uroczym Panem doktorem - zupełnie nie planowanie. Pan doktor sam się do mnie przysiadł, zagadał, puścił oczko i... "intymną" atmosferę popsuł "słabniejący" gdzieś na oddziale pacjent, do którego pan doktor szybko pobiegł. Z jednej strony żal, że tak szybko i gwałtownie rozmowa się zakończyła z drugiej dłużej "na wciągniętym" brzuchu bym nie wytrzymała. wink
      • caro-caro Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 31.03.14, 19:10
        No! Twój urok jednak działa!!! Nie schował się pan doktor w mysią dziurę... wink
        • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 31.03.14, 19:36
          caro-caro napisała:

> No! Twój urok jednak działa!!! Nie schował się pan doktor w mysią dziurę... wink
          >

Absolutnie, ale nie sądziłam, że się przysiądzie - przechodził kiwnęłam głową na powitanie, a on wracając krzesełko sobie przytargał i klapnął .. a ja taka nieprzygotowana byłam big_grin wink
          • nagietek123 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 31.03.14, 21:04
            No wyszło spontanicznie i naturalnie smile
          • caro-caro Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 31.03.14, 21:04
            Ale zapobiegliwa jednak jesteś - maseczka jak nic zadziałała wink żeby wciągnąć brzuch trzeba się wyprostować - biust od razu w górę... kiedy ktoś fajny mruga to z automatu chochlik w oko wink
            • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 31.03.14, 21:34
              Ale ja ani włosa, a ni oka se nie zrobiłam byłam "sote" . Nie mówiąc, że zamiast stroju eksponującego moje walory (co go sobie właśnie na środę przygotowałam) miałam na sobie jakieś szare chomąto, a "randka" w środę odwołana... grrryyy big_grin
              Powiedzenie szykujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny - idealnie obrazuje moje zachowanie wink
          • krakuskaa Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 31.03.14, 21:17
            Algario masz jakiś romans fajny w kartach na ten rok??wink
            • algaria Krakusko 31.03.14, 21:38
              Romans w kartach? Chyba nie... ale od bardzo, bardzo dawna żaden facet nie zwrócił mojej uwagi.. tyle mego co sobie poprawie humor, rozmową i jakimś żartem, a po moich przejściach coś miłego i tylko dla mnie mi się należy smile
    • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 07.04.14, 20:04
      Dziś sobie porozmawiałam z doktorkiem siedząc na kanapie w jego gabinecie wink

Takie jest obecnie jego życie uczuciowe - Śmierć Głupiec 2 buław
      - może być ktoś nowy w jego życiu - ale z pewnością ostatnio zaszły jakieś zmiany
      To o mnie myśli Eremita, 2 mieczy, 8 buław - no stara ale mądra, dobrze się z nią rozmawia jak z równym, działam bardzo emocjonująco, szybko, nawet tworze zamieszanie - dziś powiedziałam że nie wyjdę ze szpitala dopóki nie porozmawiam wink
      To o mnie sądzi - Moc, Q kielichów, Q monet - ponętna kobieta wink która zawsze dopnie swego, uczuciowa i wzruszająca a do tego dobra matka big_grin no pięknie - szkoda że go na kolana nie powaliłam
      • inguszetia_2006 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 07.04.14, 20:15
        Witam
        A... wróżko miła, Algario, czy on ci pozwolił pytać o swoje życie uczuciowe? Hm...? Wystąpię teraz jako "wyrzut sumienia"... I jak mi poszło?;-P Bo jak nie pozwolił, to jesteś w lesie.
        Ładnie ci za to wyszło na to, co o tobie sądzi. Że laska z ikrą, do wypitki i do wybitki;-D Eh, ty kobieto rozpustna!;-P
        Pzdr.
        Ing
        • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 07.04.14, 20:23
          miałam wyrzuty i obiekcje i bije się w piersi - mea culpa - wiem grzesznica ze mnie okrutna i nie powinnam na groch na klęczki pójdę i pokutnym biczem się posmyram.. o wybaczcie.. ale ja żonatych i w związkach nie tykam są dla mnie a'seksualni i a'obiektem do podrywu - no mam taka zasadę.. i chciałam wiedzieć czy mogę flirtować czy na dystans doktorka brać .. ot tajemnica moja tego nieszczęsnego zapytania intymnego
        • babowa Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 07.04.14, 20:25
          ja nie algarioa ale sie rozesmiałam:
          inga, ty nie jak wyrzuty sumienia a raczej jak zgaga
          zapiecze i przejdzie tongue_out
          a tam, daj babie spokoj
          niech sie nacieszy tymi mrzonkami :0
          • inguszetia_2006 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 07.04.14, 20:33
            babowa napisała: a tam, daj babie spokoj
            > niech sie nacieszy tymi mrzonkami :0
            Witam
            Babowa, jakie mrzonki, jakie mrzonki?;-P Królowa buław i Denarowa to prawie żona;-D
            Kto wie, kto wie... Chyba coś na rzeczy jest, skoro matka przełożona pazury maluje i maseczki odmładzające nakłada na lico... Grubsza sprawa musi byćwink
            Pzdr.
            Ing
            • inguszetia_2006 tfu, kielichów, nie buław 07.04.14, 20:37
            • algaria Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 07.04.14, 20:43
              inguszetia_2006 napisała:

> babowa napisała: a tam, daj babie spokoj
              > > niech sie nacieszy tymi mrzonkami :0
              > Witam
              > Babowa, jakie mrzonki, jakie mrzonki?;-P Królowa buław i Denarowa to prawie żon
              > a;-D
              > Kto wie, kto wie... Chyba coś na rzeczy jest, skoro matka przełożona pazury mal
              > uje i maseczki odmładzające nakłada na lico... Grubsza sprawa musi byćwink

Kochane dziś se zalotką powiekę prawię przytrzasnęłam taką mam wprawę w dbaniu o facjatę big_grin - jeszcze młoda mi podgoniła tusz co to wywija podkręca wydłuża gra i trąbi bo powiedziała, że i tak leżał i go nie używałam to go sobie pożyczyła i weź tu bądź piękna
    • ag_at5 Re: Takie wrażenie zrobiłam.. 07.04.14, 20:10
      brawo. Takim matkom się pomaga - a to najważniejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka