Dodaj do ulubionych

Księżyc a zdrada

29.03.14, 15:02
Jak interpretować Księżyc w partnerskim, przy pytaniu jednego z partnerów czy ma powód do zazdrości albo czy partner zdradza? Myśli o zdradzie, coś się szykuje, czy nic się nie dziej tylko pytającemu się wydaje, że coś się dzieje?
Wyszedł mi w rozkładzie obok 7 mieczy - i nie wiem, czy facet zdradza, czy "gdzieś ucieka" i kobiecie się wydaje, że zdradza a on tylko jakieś hobby sobie znalazł wink
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Księżyc a zdrada 29.03.14, 16:15
      Księżyc mówi o nieuczciwości, a zdrada nią jest przy 7 mieczach to kłamstwo, oszustwo- wicie się jak piskorz w sytuacji... dla mnie te karty mogą świadczyć o zdradzie
    • inguszetia_2006 Re: Księżyc a zdrada 30.03.14, 10:52
      Witam
      W Księżycu to raczej myśli o zdradzie, ale myśli ma mętne. Księżyc nieruchawy jest. Stawiałabym raczej na ucieczkę w sferze emocjonalnej. Maska na twarzy, a w duszy inna pani. I chęć ucieczki w 7 mieczy, ochota, by uszczknąć coś z boku, karta złodziei, wiadomo. Coś komuś ukraść, czyjąś panią konkretnie;-P
      Pzdr.
      Ing
      • nikix Re: Księżyc a zdrada 31.03.14, 12:21
        Stawiałabym raczej na ucieczkę w sferze emocjonalnej. Maska na twarzy, a w duszy inna pani. I chęć ucieczki w 7 mieczy, ochota, by uszczknąć coś z boku,karta złodziei, wiadomo.

To mnie przekonuje ; ) Bo ten księżyc to raczej "marzenia" niż "rzeczywistość".
        Ale zastanawiam się jeszcze nad taką możliwością: ona myśli, że on zdradza a on "kradnie czas dla rodziny" i np. umawia się z kolegami na piwo nic jej o ty nie mówiąc

Trudna ta karta jest do interpretacji sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka