Dodaj do ulubionych

To tylko ja

10.04.14, 04:47
Przepraszam, dawno nic nie pisałam, ale jakaś taka niemoc mnie dopadła. Generalnie powinno być ok, ale czuję że tak nie jest. Proszę postawcie katy czegoś mi brakuje, nie mogę się zmobilizować do niczego> Mój pierworodny zabija mnie, kochani, kiedy syn zmądrzeje?
Obserwuj wątek
    • szaman.ka Re: To tylko ja 10.04.14, 15:39
      Ja wprawdzie nie mam doświadczenia jeśli chodzi o stawianie tarota na problemy zdrowotne,bo chyba do takich należy zaliczyć Twój) ,ale kiedyś trzeba zacząć.
      Pozwoliłam sobie więc postawić karty na Twój problem.

Zrobiłam taki rozkład ,który się nazywa" Układ Magiczna Gwiazda"

1.Karta nr 1- informująca o przyczynach obecnego stanu-Odwrócony Świat
      2.Karta nr 2- ta omawia teraźniejszość-Diabeł
      3.Karta numer 3 to wynik działania kart 1 i 2,a wiec najbliższa przyszłość-O.Rydwan
      4.Karta numer 4 to działanie,na które można i należy mieć wpływ- Kochankowie
      5.Wpływy zewnętrzne-O.Siła
      6.Karta nr 6- energia hamująca całe dotychczasowe działanie,
      7.Karta nr 7- ostateczny rezultat- Pustelnik

Odwrócony Świat wskazuje na okres kłopotów i zmartwień,uwięzienie w jakiejś sytuacji,bycie w pułapce,brak satysfakcji.Słowem Twój świat stanął na głowie.
      Mówi też o niebezpieczeństwie różnych chorób i bólów,takich jak choroby kręgosłupa,reumatyzm,zła przemiana materii i inne.
      Karta ta oznacza przeszkody w powrocie do zdrowia.

2.Karta Diabła wskazuje na chaos,brak równowagi,nadmierne pobudzenie, wpływ stresów,postawę samoniszczącą.

3.Wynik działania kart 1 i 2 -O.Rydwan ostrzega przed chorobami żołądkowymi,bólami brzucha,kłopotami z przemianą materii.

4.Kochankowie- Potrzebne Ci są dobre stosunki z ludźmi,przyjaźń,zrozumienie.Powinnaś gdzieś wyjechać i odpocząć.Może wdać się w jakiś flirt,który poprawi Ci samopoczucie?Chyba potrzebujesz tego !
      5.Wpływy zewnętrzne- O.Siła- Te zewnętrzne wpływy pozbawiają Cię siły wewnętrznej,powodują stan bezsilności i grożą chorobą.O.Siła oznacza niecierpliwość,wybuchowość prowadzącą do rozstroju nerwowego.

6. Twoje samopoczucie i symptomy są natury psychosomatycznej.Nie ustąpią dopóki nie znajdziesz ich źródła w swojej psychice.One są sygnałem ostrzegawczym,za pomocą którego podświadomość Ci sygnalizuje,że potrzeba się zająć sobą.

7.Ostateczny rezultat- Pustelnik potwierdza,ze Twój stan jest spowodowany problemami psychosomatycznymi,można je więc je zatrzymać i wyleczyć poprzez pracę nad wnętrzem emocjonalnym.Pamiętaj,że samotność jest często potrzebna do zrobienia porządku wewnętrznego,ale może stać się ucieczką od ludzi i prowadzić do depresji.
      Ogólnie; Karta Pustelnika jest pomyślną kartą zapowiadającą odzyskanie zdrowia i powrót do dawnej formy.
      Sugeruje skorzystanie z pomocy lekarza lub przedstawicieli medycyny niekonwencjonalnej i rezygnację ze starych przyzwyczajeń.

Jeśli jak napisałaś; masz kłopoty z synem,to pewnie ciągnie się to od dłuższego już czasu?
      Ty przez cały ten czas jesteś w podwyższonej gotowości stresowej,która na dłuższą metę jest zabójcza dla organizmu.Nadnercza pod wpływem silnego stresu wydzielają podwyższone ilości tzw.hormonu stresu- kortyzolu,który i zakłóca równowagę w całym organizmie i może doprowadzić do różnych poważnych chorób.
      (to już tak poza kartami)
      • prognosis Re: To tylko ja 10.04.14, 21:57
        Bardzo dziękuję szamanko smile
      • szaman.ka Re: To tylko ja 10.04.14, 22:18
        Karta nr 6 to była Arcykapłanka. Jakoś ją opuściłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka