Dodaj do ulubionych

inseminacja

02.05.14, 20:58
Kobieta 40+, singielka chce się poddać inseminacji i mieć dziecko. Znacie jakiś rozkład na taki przypadek?
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: inseminacja 02.05.14, 21:23
      Weź może jakiś ogólny ? Coś niekochane są takie rozkłady jak Krzyż Celtycki czy Podkowa a bardzo dobre.... Ja ostatnio tylko tak...
      Taki co to pasuje do wszystkiego.
    • algaria Re: inseminacja 02.05.14, 21:45
      Gdzieś widziałam na ciążę i jej przebieg ale że nie stawiam na stan błogosławiony to nie zanotowałam
      Spróbuj celtycki choć za duzo tam pobocznych pytań.. werły Izis czy tam Izydy zawsze mi się mylą te baby.. 7 pereł

sytuacja obecna
      stan sytuacji
      co z tego wyniknie (wynik inseminacji)
      Co będzie w czasie (tu podajesz termin np 9 miesięcy)
      Przeszkody
      Otoczenie
      Rezultat
      • algaria i jeszcze 02.05.14, 21:46
        możesz spróbować sama ułożyć rozkład i wtedy zadasz pytania - konkretne - takie jakie cie interesują dotyczące tej sytuacji
        • nikix Re: i jeszcze 02.05.14, 21:52
          Dzięki smile Postawię na początek któryś z zaproponowanych przez Was. Najwyżej potem dorzucę konkretne pytania.
          • camaretto Re: i jeszcze 03.05.14, 09:00
            Pewno, te niby "rozkłady" poszczególnych wróżek to w gruncie rzeczy te "ułożone pytania". Tyle, że wygodniej jest korzystać z "opracowanych" już przez kogoś, czasami - zawierają mnóstwo rzeczy na które jeszcze nie wpadłeś.
            Etteila miał świetny rozkład który stosował do wróżenia, mianowicie : Bliska przeszłość - daleka przeszłość, bliska przyszłość - daleka przyszłość, 5 stos - co robi klient, jego ustosunkowanie i decyzje.
            Może coś takiego/
            • algaria Re: i jeszcze 03.05.14, 12:26
              Nie tyle wygodnie jest korzystanie z opracowanych przez kogoś rozkładów - co trudniej jest umiejętnie stworzyć własny rozkład, bo nad tym trzeba trochę posiedzieć, przemyśleć, dopracować wink Nie każda poszczególna wróżka daje sobie z tym radę. Nie sztuką jest wypisać pytania i wyciągnąć karty - sztuką jest prawidłowo rozpisać rozkład, który musi mieć i początek, i koniec, i przeszłość, i teraźniejszość, i przyszłość i jeszcze zawierać interesujące konkretne pytania- a to już wyższa szkoła jazy, której nie każdy chce, nie każdy potrafi
              • camaretto Re: i jeszcze 03.05.14, 18:49
                Pewno że masz i racje, Algario, stąd wiele osób niechętnie korzysta z cudzych rozkładów w ogóle, krytykuje -tak bywało i z Chrzanowską i z wieloma ''guru'' bo te ''rozkłady'' nawet jeśli bogate w różne treści bywały przeróżne, często nie dostosowane do problemu, tak też zapewne byłoby i w tym przypadku, stąd tez chcę ją trochę ośmielić żeby zadała własne pytania - to trudna technika lekarska,dotychczas wiązałam ją ze sztucznym zapłodnieniem, ale to nie wszystko, warto się tu otworzyć na klienta, bo specyficznego ''rozkładu'' nie znajdziesz, laik za to czasami więcej szkody narobi. Z tego co mi w interneie wpadło w oczy na tzw. pierwszy rzut, to fakt że nie zawsze się ją stosuje. Prawdopodobnie trzeba początkowo zamienić parę słow z leekarzami, albo klientka już to zrobiła i będzie ją najbardziej interesowac fakt, czy technika ta odniesie w jej przypadku efekty i być może będzie chiała skorzystać z banku spermy. Będzie wtedy pewno ją interesować dalsza przyszłość niż ta ''daleka" czyli do końca ciąży bo na ogół prawna regulacja alimentacyjna jest różna w różnych krajach. Będzie zapewne zmuszona sama wychować maleństwo,a zdarzały się róóóżne przypadki niepowodzeń, nie tylko kwestia powodzenia zabiegu. Tak, że lepiej nie sugeruj się przez kogoś zadawanymi pytaniami poumieszczanymi obok siebie tylko własną intuicją i rozsądkiem, a także wyczuciem taktu. Dobrze jest poczytać na dany temat przed seansem, bo możesz klientce pomóc , ale tak naprawwdę to jesteś wróżką, a nie lekarzem i pewno interesuje ją to czego lekarz NIE będzie wiedzial, a mianowicie - co z tego wyjdzie.
                smile
                Dlatego WOLĘ dobry tradycyjny rozkład niż chaotycznie zadane pytania znamionujace niski sta wiedzy o przedmiocie i zapełniające komuś stronice e-booka.
                • nikix Re: i jeszcze 04.05.14, 23:42
                  Macie racje dziewczyny smile
                  Poczytałam w internecie o temacie, dopytałam co chce wiedzieć, myślę, że będzie OK. Jej głównie chodzi o to, czy dobrze robi że decyduje się na samotne macierzyństwo, jakie będą "efekty", czy jej się uda. Najgorsze i najtrudniejsze jest to że ona chce ale nie jest na 100% pewna, że chce i karty mają ją upewnić w podjęciu decyzji. Myślę, że jakoś z tego wybrnę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka