Dodaj do ulubionych

Runa Perthro

11.05.14, 21:57
Witam
Kto się zna na runach? Mam problem z tą runą. Jak to z nią jest? A jak wypada dwa razy pod rząd? To co? Że karma, czy że dupa zbita?;-P Czy gra między ludźmi? Pozycja właściwa. Algaria, ty masz książkę! Co oni tam piszą o tej runie? Bo mi wypadła dwa razy na związek między ludźmi, po runie Isa i teraz mam gonitwę myśli... Jak to ugryźć? Hm... Rzecz nie dotyczy mnie, bo ja sobie nie wróżę a priori, ale mam pytającego i myśli ciężkie w głowie.
Pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Runa Perthro 11.05.14, 22:14
      Nie mam książki ale mam wycinki o runach z Gwiazdy mówią i to co dostałam od życzliwych ludzi

Pethro - runa losu
      znaczenie .. to tam cos
      znaczenie magiczne los wybór gra
      runa opiekuńcza dla urodzonych .. too tez nie ważne
      O ! Znaczenie w ogólnym pytaniu
      Zdaj się na los, zaakceptuj tajemnice i niewiadome Porzuć schematy, słuchaj intuicji, wprowadź więcej luzu i ufnie patrz w przyszłość...
      Znaczenie na miłość - miłość od pierwszego spojrzenia, losowe spotkanie
      Na relacje z ludźmi imprezy, bankiety wspólne gry i zabawy..

Nie mam notatek na to kiedy wypadną dwie takie same pod rząd .. ale powiem Ci z doświadczenia mego niewielkiego że też tak miałam na to samo pytanie runa Perhro wyszła mi i.. los znów mnie zetknął z tą osobą o którą pytałam - i to w ciągu kilku tygodni..

Powiem tak Isa która mówi o staniu , zamrożeniu - każe Ci czekać aż koło fortuny czyli Los w Pethro znów was niespodziewanie połączy.. nic nie rób samo się załatwi smile
      • inguszetia_2006 Re: Runa Perthro 11.05.14, 22:26
        Witam
        Dzięki. Czyli jest nadzieja. Uff... Nie lubię być posłańcem złych wieści, ale słowo się rzekło, kobyłka u płotu. A ty mówisz, że nie jest źle, że jednak los ludzi ściąga... Też tam sobie pomyślałam, ale sekwencji runicznych to ni w ząb, póki cowink
        Pzdr.
        Ing
    • nikix Re: Runa Perthro 11.05.14, 22:27
      Ta runa to opiekunka wróżek ;P

Perthro wypada często przy związkach karmicznych. Najprosciej chodzi o to, że trzeba spłacić długi karmiczne, pokonać wpływy z przeszłości i wyprzeć trudne wspomnienia, ukryte w naszej podświadomości. Ten związek to przeznaczenie, któremu nie da się przeciwstawić. Może być bardzo udany ale i bardzo trudny. To już zależy od długów karmicznych. W każdym razie był nieunikniony wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka