maja.1987 12.07.14, 16:56 Oczywiście bedzie to tylko próba bo to pierwszy raz... Zapewne bede prosiła Was o interpretacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 17:57 Spokojnie wyluzuj - będzie dobrze Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 19:09 czy moge prosic jako 1 wsza o wróżbę olga 10.04.87 chciałam zapytac kiedy bede miała dzieciątko? z gory dziekuje Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 19:22 Olgo wybacz ale musze odmówić ponieważ to moje pierwsze stawianie w zyciu i raczej nie czuje sie bym mogła juz komus postawić karty kto jest w potrzebie. Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 19:24 rozumniem lecz proszę zrobic wyjątek zz góry dziekuje a może inna pani mi powróżyodpowie na moje pytanie z góry dziekuje Odpowiedz Link
maczlijka Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 19:32 To może na początek wróżba na miłość? Czy znajdę wreszcie tego jedynego? Ewentualnie co mi przeszkadza w jego znalezieniu? Spokojnie, nie jestem w potrzebie tylko fajnie by było spojrzeć na sprawę z dystansu Agnieszka 27.02.84 Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 20:12 Postawiłam karty na pewnego pana i dwie panie. Wyszło tak: 1 rozklad Czy pan kocha pierwsza panią: 6 kielichow Czy pan chce byc z pierwsza panią: papierz Co pan zamierza w stosunku do pierwszej pani: 2 denary 2 rozklad Czy pan kocha druga panią:gwiazda Czy pan chce byc z druga panią:cesarzowa Co pan zamierza w stosunku do drugiej pani: 10 kielichow No a teraz jesli moge to tak ładnie bym poprosiła kogos o pomoc w interpretacji Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 20:29 Rozklad zrobiłam tylko jeden i tylko dla mnie. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 21:40 Maja po pierwsze- nie rozpoczynaj pytań od "czy" ale od słowa: jak co będzie, jak postąpi, czego oczekiwać, itd po drugie: pan od pierwszej pani niczego nie oczekuję, a z drugą chce być Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 22:31 Dziękuje Krakusko Pierwszy rozklad stad te pytania z "czy" :p Ale po tym co napisałaś to musze stwierdzić ze ze mnie taka wrozka jak z "koziej dupy trąba" :p Ponieważ pierwsza pani to obecna dziewczyna pana a druga pani to była dziewczyna pana. Wiec albo moj pierwszy rozklad to jakas totalna porażka albo pan nie jest szczery w uczuciach... Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 23:15 Trzecia możliwość, nie znam się, więc się nie martw, poczekaj na inne koleżanki Odpowiedz Link
algaria Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 11:57 Ale to że do byłej Pani - Pan ma sentyment wielki nie znaczy że z obecna che być.. także w uczuciach jest wszystko możliwe .. Tak pytania od Czy są od czapy bo nie dają konkretnej odpowiedzi.. Jak na pierwszy raz poszło Ci dobrze wiesz co weź zrób rozkład partnerski taki dla trójkąta Pan po środku Pani ex z jednej strony pani obecna z drugiej - będzie wszystko jasne Pytania są gotowe także brać wybierać karty wyciągać Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 13:05 Algario masz taki rozkład dla trzech osób na raz? Podaj, jeśli możesz Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 13:09 Powiem wam szczerze ze jak juz zrobiłam wczoraj ten rozklad to jakos pózniej juz nie czułam ze karty to cos dla mnie przed rozkładem i w trakcie wszytsko ok a potem jakos zero jakiegokolwiek połączenia z nimi... Odpowiedz Link
algaria Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 14:02 No to zwykły partnerski, lub można zrobić analizę związku Pani 1 Jak się widzi w relacji Co ją z panem połączyło Co trzyma obecnie Przyszłość Pani 2 jak się widzi w znajomości z panem Co ich połączyło co trzyma obecnie przyszłość Pan po środku co myśli co czuje jak się zachowuje Jak się czuje w relacji z panią nr 1 Jak się czyje w relacji z panią 2 No coś takiego Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 14:05 No i bym sobie zrobiła bom ciekawa co by wyszło ale karty to cos nie dla mnie Ale rozklad algario wydaje sie fajny Odpowiedz Link
maczlijka Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 14:41 > No i bym sobie zrobiła bom ciekawa co by wyszło ale karty to cos nie dla mnie : Z kartami jak ze wszystkim innym - trzeba ćwiczyć i ciągle próbować. Nie ma sensu wszystkiego rzucać bo rozkład wyszedł inaczej niż się Maju spodziewalaś. Bardzo często w kartach widać to czego nie widać normalnie. Zwłaszcza jak się zadaje niewłaściwie pytania. Ja się kiedyś pytałam czy stworzę związek z danym panem to się pokazała cesarzowa, kochankowie, cesarz. Ja już nastawiona, ze coś z tego będzie a tu pan żonaty, o czym "zapomniał" wspomnieć. Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 15:07 Masz racje maczlijko tylko ze ja jakos z kartami sie zle czuje stad uważam ze to nie dla mnie Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 15:16 Algario a jaka jest kolejność tych kart? Odpowiedz Link
algaria Krakusko 13.07.14, 16:31 A jaką kolejność sobie wybierzesz - nie jestem zwolenniczką schematów, że dana karta tu i w tym miejscu na stole. Poza Krzyżem Celtyckim - karty układam ciurkiem i losuję jak uważam raz 2 dla pani raz jedną dla pana - tak jak mi intuicja podpowiada, bo i tak co ma wyjść to i wyjdzie. Odpowiedz Link
tekla-ja Maja 13.07.14, 18:08 jeśli żle sie czujesz z kartami - to sobie je odpuść, nic na siłę poza tym - chyba nie tak zrobiłas, jak trzeba...bo nie wystarczy karty rozłożyc, powinnas je również spróbować zinterpretowac...może po amatorsku, moze nietrafnie, ale powinnaś...inaczej niczego sie nei nauczysz, serio ... Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Maja 13.07.14, 20:29 Tzn ja je po swojemu zintrepretowalam tylko ze tego nie napisałam. Moja interpretacja wyszła tak: co do pierwszej pani to moze cos czuje ale to nie to i jest z nią bo jest. Tak o poprostu. Co do przyszlosci związanej z nią to jest "rozbity" miedzy dwie osoby albo sam nie wie czy chce z nią byc. Tak połowa na tak połowa na nie. Potem z druga panią wyszła mi gwiazda to tak pomyślałam ze odczuwa albo zaczyna odczuwać ze chyba nie do końca przestał ja kochać i uczucia wracają. Potem ta cesarzowa czyli ze chciałby z nią byc. Ostatnia karta tez mi jakos pokazała ze raczej w przyszlosci chciałaby z nią byc. No i stad tak sie zmieszałem. Bo karty mi pokazały to a teraźniejszość pokazuje co innego. No tez mogłam zle te karty zinterpretować Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 12:13 prosze mi pomoc chciała bym wiedziec cos wiecej na temat marian 26.06.82 ja olga 10.04.87 czy cos wyjdzie z tej znajomosci z gory dziekuje Odpowiedz Link