Dodaj do ulubionych

Dzis moje pierwsze stawianie kart

12.07.14, 16:56
Oczywiście bedzie to tylko próba bo to pierwszy raz...
Zapewne bede prosiła Was o interpretacje
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 17:57
      Spokojnie wyluzuj - będzie dobrze smile
    • niunia7472 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 19:09
      czy moge prosic jako 1 wsza o wróżbę olga 10.04.87 chciałam zapytac kiedy bede miała dzieciątko? z gory dziekuje
      • maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 19:22
        Olgo wybacz ale musze odmówić ponieważ to moje pierwsze stawianie w zyciu i raczej nie czuje sie bym mogła juz komus postawić karty kto jest w potrzebie.
        • niunia7472 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 19:24
          rozumniem lecz proszę zrobic wyjątek zz góry dziekuje a może inna pani mi powróżyodpowie na moje pytanie z góry dziekuje
    • maczlijka Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 19:32
      To może na początek wróżba na miłość? Czy znajdę wreszcie tego jedynego? Ewentualnie co mi przeszkadza w jego znalezieniu?
      Spokojnie, nie jestem w potrzebie tylko fajnie by było spojrzeć na sprawę z dystansu wink Agnieszka 27.02.84
      • maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 20:12
        Postawiłam karty na pewnego pana i dwie panie.
        Wyszło tak:
        1 rozklad
        Czy pan kocha pierwsza panią: 6 kielichow
        Czy pan chce byc z pierwsza panią: papierz
        Co pan zamierza w stosunku do pierwszej pani: 2 denary
        2 rozklad
        Czy pan kocha druga panią:gwiazda
        Czy pan chce byc z druga panią:cesarzowa
        Co pan zamierza w stosunku do drugiej pani: 10 kielichow

No a teraz jesli moge to tak ładnie bym poprosiła kogos o pomoc w interpretacji smile
        • maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 20:29
          Rozklad zrobiłam tylko jeden i tylko dla mnie.
          • krakuskaa Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 21:40
            Majasmile
            po pierwsze- nie rozpoczynaj pytań od "czy" ale od słowa: jak co będzie, jak postąpi, czego oczekiwać, itdsmile
            po drugie: pan od pierwszej pani niczego nie oczekuję, a z drugą chce byćsmilesmile
            • maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 22:31
              Dziękuje Krakusko smile
              Pierwszy rozklad stad te pytania z "czy" :p
              Ale po tym co napisałaś to musze stwierdzić ze ze mnie taka wrozka jak z "koziej dupy trąba" :p
              Ponieważ pierwsza pani to obecna dziewczyna pana a druga pani to była dziewczyna pana. Wiec albo moj pierwszy rozklad to jakas totalna porażka albo pan nie jest szczery w uczuciach...
              • krakuskaa Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 12.07.14, 23:15
                Trzecia możliwość, nie znam się, więc się nie martw, poczekaj na inne koleżankismilesmile
                • algaria Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 11:57
                  Ale to że do byłej Pani - Pan ma sentyment wielki nie znaczy że z obecna che być.. także w uczuciach jest wszystko możliwe ..
                  Tak pytania od Czy są od czapy bo nie dają konkretnej odpowiedzi..
                  Jak na pierwszy raz poszło Ci dobrze smile
                  wiesz co weź zrób rozkład partnerski taki dla trójkąta Pan po środku Pani ex z jednej strony pani obecna z drugiej - będzie wszystko jasne smile Pytania są gotowe także brać wybierać karty wyciągać
                  • krakuskaa Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 13:05
                    Algario masz taki rozkład dla trzech osób na raz? Podaj, smile jeśli możesz
                    • maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 13:09
                      Powiem wam szczerze ze jak juz zrobiłam wczoraj ten rozklad to jakos pózniej juz nie czułam ze karty to cos dla mnie uncertain przed rozkładem i w trakcie wszytsko ok a potem jakos zero jakiegokolwiek połączenia z nimi...
                    • algaria Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 14:02
                      No to zwykły partnerski, lub można zrobić analizę związku
                      Pani 1 Jak się widzi w relacji
                      Co ją z panem połączyło
                      Co trzyma obecnie
                      Przyszłość
                      Pani 2 jak się widzi w znajomości z panem
                      Co ich połączyło
                      co trzyma obecnie
                      przyszłość

Pan po środku
                      co myśli
                      co czuje
                      jak się zachowuje
                      Jak się czuje w relacji z panią nr 1
                      Jak się czyje w relacji z panią 2

No coś takiego wink
                      • maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 14:05
                        No i bym sobie zrobiła bom ciekawa co by wyszło ale karty to cos nie dla mnie uncertain
                        Ale rozklad algario wydaje sie fajny smile
                        • maczlijka Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 14:41
                          > No i bym sobie zrobiła bom ciekawa co by wyszło ale karty to cos nie dla mnie :

Z kartami jak ze wszystkim innym - trzeba ćwiczyć i ciągle próbować. Nie ma sensu wszystkiego rzucać bo rozkład wyszedł inaczej niż się Maju spodziewalaś. Bardzo często w kartach widać to czego nie widać normalnie. Zwłaszcza jak się zadaje niewłaściwie pytania. Ja się kiedyś pytałam czy stworzę związek z danym panem to się pokazała cesarzowa, kochankowie, cesarz. Ja już nastawiona, ze coś z tego będzie a tu pan żonaty, o czym "zapomniał" wspomnieć.
                          • maja.1987 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 15:07
                            Masz racje maczlijko tylko ze ja jakos z kartami sie zle czuje stad uważam ze to nie dla mnie
                      • krakuskaa Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 15:16
                        Algario a jaka jest kolejność tych kart?
                        • algaria Krakusko 13.07.14, 16:31
                          A jaką kolejność sobie wybierzesz - nie jestem zwolenniczką schematów, że dana karta tu i w tym miejscu na stole. Poza Krzyżem Celtyckim - karty układam ciurkiem i losuję jak uważam raz 2 dla pani raz jedną dla pana - tak jak mi intuicja podpowiada, bo i tak co ma wyjść to i wyjdzie.
                          • tekla-ja Maja 13.07.14, 18:08
                            jeśli żle sie czujesz z kartami - to sobie je odpuść, nic na siłę smile
                            poza tym - chyba nie tak zrobiłas, jak trzeba...bo nie wystarczy karty rozłożyc, powinnas je również spróbować zinterpretowac...może po amatorsku, moze nietrafnie, ale powinnaś...inaczej niczego sie nei nauczysz, serio ...
                            • maja.1987 Re: Maja 13.07.14, 20:29
                              Tzn ja je po swojemu zintrepretowalam tylko ze tego nie napisałam.
                              Moja interpretacja wyszła tak: co do pierwszej pani to moze cos czuje ale to nie to i jest z nią bo jest. Tak o poprostu. Co do przyszlosci związanej z nią to jest "rozbity" miedzy dwie osoby albo sam nie wie czy chce z nią byc. Tak połowa na tak połowa na nie.
                              Potem z druga panią wyszła mi gwiazda to tak pomyślałam ze odczuwa albo zaczyna odczuwać ze chyba nie do końca przestał ja kochać i uczucia wracają. Potem ta cesarzowa czyli ze chciałby z nią byc. Ostatnia karta tez mi jakos pokazała ze raczej w przyszlosci chciałaby z nią byc.
                              No i stad tak sie zmieszałem. Bo karty mi pokazały to a teraźniejszość pokazuje co innego.
                              No tez mogłam zle te karty zinterpretować
    • niunia7472 Re: Dzis moje pierwsze stawianie kart 13.07.14, 12:13
      prosze mi pomoc chciała bym wiedziec cos wiecej na temat marian 26.06.82 ja olga 10.04.87 czy cos wyjdzie z tej znajomosci z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka