Dodaj do ulubionych

Pasja Agat

19.07.14, 10:44
Takie wartości miała pasja ag_at5 dla innych:

Sedno – 3 kielichy
To są te wartości – 7 kielichów, Głupiec, Eremita
To nie są te wartości – 9 mieczy, Gwiazda, 7 kijów
Wynik – 7 denarów
Pasją kojarzy mi się z rozrywką, nauką, spełnianiem marzeń. Była ważna, dobrze się przy tym bawili.
Wynik mówi zapewne o powrocie do tej pasji, może w sezonie jesienno zimowym?

Szanse na odnowienie pasji
Sedno- 5 kielichów
To są te szanse- Królowa kijów, 10 mieczy, 6 denarów
To nie są te szanse - 9 kielichów, 3 kielichy, Królowa mieczy
To pomaga- 3 kije
To przeszkadza - Królowa denarów
Wynik - Paź mieczy (Gwiazda)
Jest ruch, traktujesz to wszystko bardzo emocjonalnie, w sumie palisz się do tego zajęcia. szanse są bardzo duże - królowa kijów, jeśli wykażesz się przedsiębiorczością, aktywnością, energią. Musisz uważać, żeby za bardzo nie inwestować w tę pasję, żeby nie przedobrzyć w dawaniu, pamiętaj o równowadze. W tym momencie nie jest to dobry czas, ale niedługo się on skończy - 10 mieczy nie przekreśla realizacji Twoich pragnień.
Pomaga 3 kije, ładnie one uzupełniają Królowa kijów. Masz się rozglądać, wypatrywać, szukać rozwiązań. na pewno nie zasiąść na tronie, kasa (raczej jej niedostatek...) tez zapewne ma znaczenie. W wyniku masz Pazia mieczy, ale dobrałam też Gwiazdę - chroni Ciebie, choć chyba zaczniesz "żyć z pasją" trochę później, zresztą już 7 denarów z poprzedniego rozkładu o tym mówiło.
Powodzenia smile
A zdradzisz, co to za pasja?
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Pasja Agat 19.07.14, 11:15
      Jeśli pasja oznacza też mękę, to przestaje dziwić te 10 mieczy....
    • ag_at5 Re: Pasja Agat 19.07.14, 11:16
      Bardzo dziękuję za tak obszerną analizę. Ważne też było pytanie czy dla innych było to ważne, czy coś im to dawało. Bardzo ważny jest odbiór innych. inaczej to nie ma sensu.
      eee, nie chciałam mówic. takie tam, pisałam - jeśli można to tak nazwac.

U mnie zawsze jest nie czas na coś. Cóż, kiedyś z tym walczyłam, dzisiaj jestem pogodzona.
      Przede wszystkim stąpac po ziemi!
      Dziękuję raz jeszcze.
    • inguszetia_2006 Re: Pasja Agat 19.07.14, 11:25
      Witam
      Królowa Denarów fajnie mówi o tym, że jesteś sama sobie przeszkodą;-P Po tym, co napisałaś o "stąpaniu po ziemi" jestem już tego pewna wręcz. Za mocno się uziemiłaś w Denarowej, za mało patrzysz w gwiazdy, że tak powiem. Denarowa to jest klucz do Rebeki;-D Trudno walczyć z kimś takim jak Denarowa, bo to królowa jednak, to są nawyki i schematy myślowe, które mocno się trzymają.
      Pzdr.
      Ing
      • ag_at5 Re: Pasja Agat 19.07.14, 11:30
        próbuję się zmienic, jednakże tak się sprawy potoczyły, że muszę byc ziemska dla całej rodziny.
        zawsze byłam swoim największym wrogiem.

dzięki Ing, pracuję nad sobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka