Dodaj do ulubionych

Poproszę o... miłość

21.08.14, 23:13
Witam, drogie wróżki,
Jako że (również dzięki Waszym radom) udało mi się zwalczyć ciągoty, by szpiegować życie osobiste mojego ukochanego, nie poproszę już o rozkład na niego.
Bardzo, bardzo natomiast poproszę Was o wróżbę na mnie.
Moje życie osobiste. Czy jeszcze się ułoży?
Czy mam przed sobą miłość?
Sądząc z rozkładów, które sama sobie robiłam, "na dwoje babka wróżyła". Chyba się zaplątałam i wychodzą mi skrajnie różne rezultaty.
Widzę, że nie mogę w tej kwestii polegać na własnych kartach.
A sprawa jest dla mnie bardzo ważna. Chodzi nie tylko o to, że coraz gorzej radzę sobie z smutkiem i samotnością, ale też o to, że mam córkę, która potrzebuje wsparcia. A ja jestem coraz słabsza, coraz smutniejsza...
Proszę Was zatem o rozkład na miłość. Co będzie, to będzie, ale chcę być przygotowana.
Ściskam Was!
Obserwuj wątek
    • ksieznapodolska33 Aaaaaa!!! 22.08.14, 16:32
      Czy któraś z kochanych wiedźm mogłaby jednakowóż postawić mi karty? Zjada mnie od środka! sad
      • szaman.ka Re: Aaaaaa!!! 22.08.14, 19:52
        To nie jest dobry okres na stawianie Tobie kart, ponieważ nie uporałaś się jeszcze ze swoimi uczuciami związanymi z poprzednim partnerem i to rzutuje na Twoje rozkłady.
        • ksieznapodolska33 Re: Aaaaaa!!! 22.08.14, 21:56
          Dziękuję, Szamanko.
          Masz rację. To chyba dlatego prosze, proszę, i doprosić się nie mogę smile
          Zauważyłam tę dziwną blokadę i przyjmuję ze zrozumieniem. Tak właśnie musi być smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka