Dodaj do ulubionych

Dziewczyny znacie się na czasie w kartach?

09.09.14, 18:36
Pomóżcie mi to rozszyfrować, otóż pytanie brzmiało " Jak długo będę czekała na decyzję"- w formie w zasadzie każdej może przyjść--elektronicznie, lub telefonicznie, listu tradycyjnego nie zakładam, a karty są takie:
Tak długo Kochankowie
Nie tak długo Rycerz Denarów
Wynik As Buław

No więc nie wiem co karty pokazały, Kochankowie astrologicznie to bliźnięta--ale to niemożliwe, żebym decyzję dostała za rok, do wtedy sprawa będzie nieaktualna, Rycerz Denarów działa powoli, czyli co- nie będę długo czekać? No i ten As Buław--decyzja będzie szybka? Sama nie mogę już pospieszać czy monitować sprawy--mnie pozostało czekać.
Zobaczcie dziewczyny, wszystkie uwagi mile widzianesmile
Obserwuj wątek
    • nikix Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 09.09.14, 19:25
      Ja się dopiero uczę czasu ale spróbuję:
      Kochankowie - Bliźnięta czyli maj/czerwiec
      Rycerz Denarów - 12 miesięcy
      As Buław - wiosna (marzec, kwiecień, maj)

Wygląda na to, że do maja.
      • krakuskaa Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 09.09.14, 19:40
        Dziękujęsmile
        tylko, że tak jak pisałam wyżej sprawa do maja już nie będzie ważna, a odpowiedź wtedy nawet niemożliwa do wysłania czy odebrania, to sprawa na tzw. krótki termin, no i właśnie pytanie brzmiało--jak długo, a nie kiedysmile, może to ma znaczenie
        • nikix Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 09.09.14, 20:09
          To może spróbuj tej metody:
          Metoda do określenia czasu jakiegoś wydarzenia:
          Kładziemy karty - poszukując danego wydarzenia - na kolejne etapy czasu, czyli np. kolejne dni, kolejne tygodnie, miesiące czy lata. Może to być 1, 2 lub 3
          Przykład:
          'kiedy otrzymam wiadomosc od X?"
          Zakłada się z góry, jaki okres będzie się badać tygodnie, miesiące,lata. Potem dzieli się ten okres odpowiednio na dni, tygodnie, miesiące

1 dzień,tydz,miesiąc - ....
          2 dzień, tydzień, miesiąc - ...
          3 dzień, tydzień, miesiąc - ...
          i tak do końca założonego okresu. W wylosowanych kartach szukasz wydarzenia o które pytasz. Jak znajdziesz to wydarzenie, to kończysz rozkład. Jak w jakimś momencie wyjdą miecze, to znaczy, że w założonym okresie czasu to wydarzenie nie nastąpi.

• krakuskaa Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 09.09.14, 20:31
            Dziękuję bardzo nikixsmile
            ale widzisz nie pytałam kiedy tylko jak długo---a tutaj chodziło mi o to, czy ta decyzja będzie szybko, czy może trzeba będzie poczekać troszkę,
            :smile
            ale za chęci dziękuję serdeczniesmilesmile
    • tekla-ja Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 09.09.14, 21:34
      Rycerz monet na nie, czyli szybko! Bo normalnie to sie slimaczy, że hej!
      As Buław okresla, że szybko, ze energia jak ogień!
      Kochankowie określają,że droga obrana, zdecydowana, czyli tez w miarę szybko.
      Ja bym określiła - do 3 miesięcy, ale ja do doopy we wrózbach netowych, sorki sad
      • algaria Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 09.09.14, 22:00
        zapytałam kiedy się spotkam - wyszła 2 kielichów - wedle norm to 2 tygodnie wedle zodiaku to czas ryb - w styczniu minie 4 lata i nic - także nie pytaj mnie o określenie czasu na podstawie kart bo czas swoje Tarot swoje
        rycerz mieczy to niby astrologiczny Byk, a as buław to 1 tydzień - ha ha ha same widzicie - za tydzień byka nie ma.. ale można się pokusić że to 1 tydzień znaku Byka czyli między 21 a 27 - 28 kwietnia - powodzenia
        • krakuskaa Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 09.09.14, 22:25
          smile
          Dziewczyny czyli decyzji nie będzie, bo sprawa o która pytam jest zawodowa, z zapadalnoscia na już,,, szkoda, za pare miesIęcy będzie po ptakach juz
          Dziękujęwink
        • algaria Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 09.09.14, 22:26
          Aaa tu chodziło o Kochanków - ale niewiele sie pomyliłam - Kochankowie to czas Bliźniąt od 21.05 - 21.06 - także nawet miesiąc później niż rycerz monet wink
    • algaria Krakuskaa 10.09.14, 11:33
      Znalazłam w pewnej książce że Kochankowie - to znak Panny - a Pannę mamy właśnie teraz - może Twoja sprawa rozstrzygnie się w ciągu właśnie tygodnia - najbliższego?.. Daj znać jak coś będziesz wiedzieć
      • krakuskaa Re: Krakuskaa 10.09.14, 12:48
        Algario dam znać jak się ta sprawa wyjaśni--no i najważniejsze jak długo to potrwa, czasu jest mało, względy formalne o tym decydują, pozdrawiam serdecznie oczywiściesmile
    • inguszetia_2006 Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 10.09.14, 13:09
      Witam
      Tak. As buław. Szybko dostaniesz odpowiedź. Chociaż Kochankowie mówią, że ktoś jednak musi pomyśleć, zastanowić się nad sprawą. To zastanawianie będzie jednak dość sprawne, tylko odpowiedź nie od reki. Pewnie list będzie chwilę szedł lub coś w ten deseń. Urzędowo musisz odczekać tydzień lub dwa. Tak to widzę. Procedury "opóźnią" sprawę.
      Pzdr.
      Ing
      • krakuskaa Re: Dziewczyny znacie się na czasie w kartach? 10.09.14, 13:46
        Ingsmile, dziękujęsmile
        w sumie sprawdzimy jak Kochankowie wypadają w pytaniu--jak długo--czyli czy są szybcy, czy marudzą i mają spóźnienie, albo w ogóle są nie ruchliwi
        smile
    • krakuskaa :):):) 11.09.14, 16:29
      Wczoraj późnym popołudniem dostałam decyzję, na razie nie ma ostatecznego werdyktu, ale jest bardzo poważny krok na przód.
      Czekam na resztę,.
      Czyli Kochankowie w kwestii "jak długo" oznaczają "krótko, szybko"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka