Dodaj do ulubionych

Urodzinowy dla mnie

31.10.14, 16:12
Kochane moje, właśnie z przerażeniem zdałam sobie sprawę, że w przyszłym tygodniu odcinają mi kolejny rok z limitu sad. Jeżeli któraś z Was w wolnej chwili zrobi mi rozkład urodzinowy, zrewanżuję się wedle życzenia (przepisem, kartą kocią albo mądrości ukrytych królestw albo jak wybierzecie). Z góry dziękuję stokrotnie.
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Urodzinowy dla mnie 31.10.14, 22:25
      Babo, na pewno coś Ci wyciągnę, ale nie dziś (muszę się zastanowić) i nie rozkład urodzinowy, choć będzie na urodziny smile I nie ma mowy o zapłacie, bo co to za prezent, jak trzeba za niego płacić. A kiedy składać Ci życzenia, bo niektórzy wierzą, że to zły znak, żeby zyczyc coś przed urodzinami (w sumie chodzi o życzenia ustne, nie pisemne), to nie wiadomo, czy się tym przejmować. Pozdrawiam smile
      Urodzinowy może ktos inny Ci zrobi (mi się nie podoba sad , to nie stawiam).
      • baba_potwor Re: Urodzinowy dla mnie 31.10.14, 23:02
        Bardzo dziękuję za każdy rozkład, jaki zrobisz. A urodziny mam w środę.
    • rozmaryn_1 wróżba 01.11.14, 21:05
      Jak obiecałam, wyciagnęłam Ci karty. Założenie było takie, ze może nie bedzie to prognoza na cały następny rok, ale to co jest ważne teraz i możesz to kształtować w nadchodzącym roku.
      1. Karta Twojego poczucia bezpieczeństwa, spraw finansowych, kariery, stabilizacji życiowej.
      moc i 3 buławy.

Widać, że jest szansa na polepszenie tej sfery życia, trzeba żebyś pokonała swoje obawy i ruszyła do ataku, bo 3 buław jest świetna w planowaniu i dostrzeganiu perspektyw dla jakiś pomysłów, ale ciężko jej ruszyć z miejsca, sądzę więc, że coś wywołuje u Ciebie poczucie niemocy, jakieś emocje, które biorą tu górę. ale masz szansę wyjść poza to i sięgnąć po więcej.
      2. Karta Ciebie jako zdobywcy, energii i witalności.
      3 denary i as denarów

Trzeba się zaangażować i wykorzystać dobrą passę, możesz osiągnąć, co chcesz, a poziom energii tez utrzymasz na odpowiednim poziomie smile Dbaj o kontakty z ludzmi, bo trójka to nie jednostka czyli mozesz skorzystać na dobrych układach z innymi.
      3. postawa zewnetrzna wobec otoczenia, kontakty, relacje zewnetrzne.
      Tu nie mogłam przestać wyciagać kart, po prostu same się pchały i tak mamy ciąg kart:
      3 miecze, 8 denarów, cesarz, 9 pucharów, król denarów
      Nie spoglądając w te karty, wyciagnęłam jedną wspólną karte dla nich wszystkich- as buław

Widać, że ważne będą relacje, kontakty z mężczyzną, może nawet dwoma. Relacje te widać jako bardzo ochłodzone, uczucia odsuwane, może nawet zranione, rozsądek przeważa, ogranicza, blokuje. Trzeba komus wybaczyć, zrozumieć jego punkt widzenia, postawic się na jego miejscu. Dociągnęłam radę anielską na relacje z ludzmi- Anioł Zaufania czyli zawierzyć, że czyjąś intencja nie było, nie jest ranienie Ciebie i okazac więcej zaufania. As buław to nowa znajomość albo stara, ale zle zapączątkowana, może pojawic się szansa naprawienia tego, jesli tak jest.
      4. Serce- miłość, uczucia, wrażliwość, postawa wewnetrzna
      koło fortuny, paz mieczy i eremita

Powiało wycofaniem się i samotnością, ale pustelnik jest tez poszukiwaczem. Myślę, że szuka prawdy o jakiejś relacji z drugą osobą, jest podejrzliwy i nieufny, cos się wydarzyło, co sprawiło, że przestał ufać.
      Rada anielska na miłość- Anioł Miłosierdzia i Pocieszenia. Trzeba komuś wybaczyć, żeby SIEBIE uzdrowic i ocalić to, co warte ocalenia.
      5. Kreatywność, Komunikacja, wyrażanie siebie- 9 buław
      Dla mnie to karta pancerza, który nakładamy, żeby nie dac się zranić. Na zewnątrz jesteśmy twardzi, zwarci i gotowi do obrony, a w środku miękkie serduszko. Nie wyrażasz siebie w pełni przez uczucia, które skrywasz, masz tez pewno pełno pomysłow i przemyśleń, którymi nie masz ochoty się dzielic. Nie masz ochoty na ryzyko, a wyrażanie siebie jest pewnym ryzykiem, ryzykiem bycia zranionym, ocenionym, skrytykowanym. Niepotrzebne poczucie zagrożenia.
      6. Intuicja, rozwój duchowy-8 buław
      Może wiele się dziać wokół Ciebie, tylko czy dasz się temu porwać? Na analizę nie bedzie czasu, bedziesz mogła tylko zdecydować- tak czy nie.
      7. Otwartość na komunikaty z GÓRY, anielskie przekazy, znaki itp.- rycerz denarów
      Rycerz denarów jest zamknięty i trzyma się realiów i konkretów. Tak jak nasz Anioł Stróż. Jest Aniołem najbardziej związanym z tym co ziemskie przez opiekę nad nami, więc jest szansa, ze odczytasz jego znaki, słowa, przekazy, możesz go wzywac śmiało na pomoc, bo jest cały czas bardzo blisko Ciebie.
      Rada jak realizowac swoje marzenia- Anioł Duchowego Oświecenia, Dojrzałości i Dobrobytu.
      Zajmij się swoimi marzeniami konkretnie, zdobądz wiedzę, której potrzebujesz, umocnij swoją pozycje, pogłębiaj doświadczenie, a osiagniesz dobrobyt, pieniądze, które pomogą Ci zrealizować swoje marzenia. Finansowo otwierają się przed Tobą szanse, uczuciowo jesteś poblokowana.
      Wszystkiego najlepszego Babo smile
      • algaria Re: wróżba 01.11.14, 23:05
        A ja dla Ciebie wyciągnęłam

Przesłanie od Archaniołów - Metatron - Dzieci Indygo i kryształowe - Łączy Cię głęboka więź z dziećmi Szczególnie możesz pomóc tym wrażliwym.

Boginie - Rhiannon - Czarodziejka - Jesteś magiczną osobą, która powinna wcielać w życie swoje zamiary.

A energia Run na rok to TIWAZ - runa prawości - powinnaś móc pozałatwiać wszelkie sprawy urzędowo - sądowe i to z łatwością no i mam na rysunku wilka - czyżby rok był pod znakiem psa? wink

!00 lat kochana w szczęściu zdrowiu i bogactwie i w otoczeniu samych życzliwych osób smile
        • baba_potwor Re: wróżba 02.11.14, 00:55
          algaria napisała:

> A ja dla Ciebie wyciągnęłam
          >
          > Przesłanie od Archaniołów - Metatron - Dzieci Indygo i kryształowe - Łą
          > czy Cię głęboka więź z dziećmi Szczególnie możesz pomóc tym wrażliwym.
          >
          > Boginie - Rhiannon - Czarodziejka - Jesteś magiczną osobą, która powinna
          > wcielać w życie swoje zamiary.
          >
          > A energia Run na rok to TIWAZ - runa prawości - powinnaś móc pozałatwiać
          > wszelkie sprawy urzędowo - sądowe i to z łatwością no i mam na rysunku wilka
          > - czyżby rok był pod znakiem psa? wink

Coraz więcej na to wskazuje wink. Bardzo dziękuję za optymistyczne karty, Algario smile.

> !00 lat kochana w szczęściu zdrowiu i bogactwie i w otoczeniu samych życzliwych
          > osób smile

Dzięki stokrotne kiss.
          • leda-is-one Re: wróżba 04.11.14, 05:38
            Tanti auguri Babo i qomyślności we wszystkim,także w relacjach z Luśką.

Z serca bym Ci qodarowała bukiet kwiatów i vhyski, moją ulubioną ale technicznie jestem ograniczona,nawet usmieszku i całusa Ci nie moge qosłać-częśc klawiatury jest martwa-.Cin Cin!!!
            • baba_potwor Re: wróżba 04.11.14, 16:41
              Stokrotnie dziękuję, Ledo kiss.
      • baba_potwor Re: wróżba 02.11.14, 00:53
        rozmaryn_1 napisała:

> Jak obiecałam, wyciagnęłam Ci karty. Założenie było takie, ze może nie bedzie t
        > o prognoza na cały następny rok, ale to co jest ważne teraz i możesz to kształt
        > ować w nadchodzącym roku.
        > 1. Karta Twojego poczucia bezpieczeństwa, spraw finansowych, kariery, stabil
        > izacji życiowej.
        > moc i 3 buławy.

> Widać, że jest szansa na polepszenie tej sfery życia, trzeba żebyś pokonała swo
        > je obawy i ruszyła do ataku, bo 3 buław jest świetna w planowaniu i dostrzegani
        > u perspektyw dla jakiś pomysłów, ale ciężko jej ruszyć z miejsca, sądzę więc, ż
        > e coś wywołuje u Ciebie poczucie niemocy, jakieś emocje, które biorą tu górę. a
        > le masz szansę wyjść poza to i sięgnąć po więcej.

To prawda, jestem wypalona i zniechęcona. Nie wierze, że jakiekolwiek starania przyniosą skutek. Jak ten szczur, którego za jakikolwiek ruch w klatce rażono prądem tak długo, aż przestał próbować z niej wyjść nawet kiedy drzwi zostały otwarte.

> 2. Karta Ciebie jako zdobywcy, energii i witalności.
        > 3 denary i as denarów

> Trzeba się zaangażować i wykorzystać dobrą passę, możesz osiągnąć, co chcesz, a
        > poziom energii tez utrzymasz na odpowiednim poziomie smile Dbaj o kontakty z ludz
        > mi, bo trójka to nie jednostka czyli mozesz skorzystać na dobrych układach z in
        > nymi.

Próbuję. Z tym, że jako siódemka nie jestem w tym dobra smile.

> 3. postawa zewnetrzna wobec otoczenia, kontakty, relacje zewnetrzne.
        > Tu nie mogłam przestać wyciagać kart, po prostu same się pchały i tak mamy ciąg
        > kart:
        > 3 miecze, 8 denarów, cesarz, 9 pucharów, król denarów
        > Nie spoglądając w te karty, wyciagnęłam jedną wspólną karte dla nich wszystkich
        > - as buław

> Widać, że ważne będą relacje, kontakty z mężczyzną, może nawet dwoma. Relacje t
        > e widać jako bardzo ochłodzone, uczucia odsuwane, może nawet zranione, rozsądek
        > przeważa, ogranicza, blokuje. Trzeba komus wybaczyć, zrozumieć jego punkt widz
        > enia, postawic się na jego miejscu. Dociągnęłam radę anielską na relacje z ludz
        > mi- Anioł Zaufania czyli zawierzyć, że czyjąś intencja nie było, nie jest ranie
        > nie Ciebie i okazac więcej zaufania. As buław to nowa znajomość albo stara, ale
        > zle zapączątkowana, może pojawic się szansa naprawienia tego, jesli tak jest.

Ostatnio chodzi mi po głowie dwóch takich... Jednego raczej już nigdy nie zobaczę (chyba że przypadkiem miniemy się na ulicy, ale wtedy on mnie nie pozna albo uda, że nie poznaje). Co do drugiego, biję się z myślami, czy się do niego odezwać. I czy w ogóle jest sens to robić.

> 4. Serce- miłość, uczucia, wrażliwość, postawa wewnetrzna
        > koło fortuny, paz mieczy i eremita

> Powiało wycofaniem się i samotnością, ale pustelnik jest tez poszukiwaczem. Myś
        > lę, że szuka prawdy o jakiejś relacji z drugą osobą, jest podejrzliwy i nieufny
        > , cos się wydarzyło, co sprawiło, że przestał ufać.

Bardzo pasuje do drugiego z tych gości, o których wyżej wspomniałam.

> Rada anielska na miłość- Anioł Miłosierdzia i Pocieszenia. Trzeba komuś wybaczy
        > ć, żeby SIEBIE uzdrowic i ocalić to, co warte ocalenia.

A to wygląda na odpowiedź na moje rozterki smile.

> 5. Kreatywność, Komunikacja, wyrażanie siebie- 9 buław
        >
        Dla mnie to karta pancerza, który nakładamy, żeby nie dac się zranić. Na ze
        > wnątrz jesteśmy twardzi, zwarci i gotowi do obrony, a w środku miękkie serduszk
        > o. Nie wyrażasz siebie w pełni przez uczucia, które skrywasz, masz tez pewno pe
        > łno pomysłow i przemyśleń, którymi nie masz ochoty się dzielic.

To prawda. Ani ja nie mam czasu na długie nocne Polaków rozmowy, ani Polacy. I jakoś nie wierzę, że coś z tych gadek wyniknie.

> 6. Intuicja, rozwój duchowy-8 buław
        >
        Może wiele się dziać wokół Ciebie, tylko czy dasz się temu porwać? Na anali
        > zę nie bedzie czasu, bedziesz mogła tylko zdecydować- tak czy nie.

O, ciekawie brzmi. Może jakiś kurs tarota się trafi?

> 7. Otwartość na komunikaty z GÓRY, anielskie przekazy, znaki itp.- rycerz de
        > narów

> Rycerz denarów jest zamknięty i trzyma się realiów i konkretów. Tak jak nasz An
        > ioł Stróż. Jest Aniołem najbardziej związanym z tym co ziemskie przez opiekę na
        > d nami, więc jest szansa, ze odczytasz jego znaki, słowa, przekazy, możesz go w
        > zywac śmiało na pomoc, bo jest cały czas bardzo blisko Ciebie.

Czasem chyba potrzebuję kopa na rozpęd od niego smile.

> Rada jak realizowac swoje marzenia- Anioł Duchowego Oświecenia, Dojrzałości i D
        > obrobytu.
        > Zajmij się swoimi marzeniami konkretnie, zdobądz wiedzę, której potrzebujesz, u
        > mocnij swoją pozycje, pogłębiaj doświadczenie, a osiagniesz dobrobyt, pieniądze
        > , które pomogą Ci zrealizować swoje marzenia. Finansowo otwierają się przed Tob
        > ą szanse, uczuciowo jesteś poblokowana.

Optymistycznie to brzmi.

> Wszystkiego najlepszego Babo smile

Stokrotnie dziękuję, kochana kiss.
        • rozmaryn_1 Re: wróżba 04.11.14, 20:42
          Oj Babo, dobrze, że już Ci postawiłam te karty, bo mnie w niedziele taki wirus zlapał, że poległam tongue_out Nie wiem, czy bym do urodzin zdążyła smile
          Dzieki, że napisałaś komentarz do kart. Pozdrawiam smile
          • babowa Re: wróżba 04.11.14, 21:20
            biedny rozmarynie
            na takie bolaczki to tylko winkowink ewentulanie potem lezanko :0
            wiec zdrowiej nam cudna kobieto !
            i dla zdrowia i atmosfery dobrej zapraszam na lampke wina

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSP95U0YGc1G-I781YgCzlvgCJKYGYhMug7wxRIrdaBheTM_kFj
            • algaria Re: wróżba 04.11.14, 21:32
              Coś cienko tego wina w tej karafce - to tylko do degustacji czy powąchania? wink
              • babowa Re: wróżba 04.11.14, 21:37
                to zdrowotne dawki
                lezec ma chyba nie?
                wirus to wirus
                • rozmaryn_1 Re: wróżba 05.11.14, 08:46
                  Już ja lepiej zostanę przy kropelkach propolisowych, też na alkoholu wink A winko zostawie sobie na swiętowanie potem smile Juz mam nawet mysli chore od tego wirusa, zainfekowana z góry na dół tongue_out
                  • rozmaryn_1 Re: wróżba 05.11.14, 09:07
                    Własnie zaskoczyłam, że to dziś są Twoje urodziny, bo środa przecież (hurra, juz środa! Jest nadzieja, że do końca tygodnia mnie puści?).
                    Babo, życzę Ci tego, o czym marzysz smile Zdrowia, sukcesów wszelakich i jakiegos swietnego faceta i najważniejsze- żebys każdego ranka budziła się z usmiechem, zapałem i optymizmem smile
    • caro-caro Re: Urodzinowy dla mnie 04.11.14, 11:37
      Niech Ci się szczęści Babo!!! Wszystkiego co najlepsze smile
      • baba_potwor Re: Urodzinowy dla mnie 04.11.14, 16:41
        Dziękuję, Caro smile.
        • babowa Re: Urodzinowy dla mnie 04.11.14, 16:46
          babo nasza ukochana
          spokoju ci zycze , ukojenia, i samych dobrych chwilsmile
          100 lat !!!!!
          https://www.imprezarodzinna.pl/assets/gallery/2519c40af2368698241d0acd9ebbce1ce4a365f1_560x560.jpg

http://i43.tinypic.com/14devqc.gif
          • baba_potwor Re: Urodzinowy dla mnie 05.11.14, 01:11
            Mniaaam smile. Dziękuję za tort i pod ten tort - wszyscy się częstują:

https://up.programosy.pl/foto/szampan_3.jpg
    • ag_at5 Re: Urodzinowy dla mnie 04.11.14, 21:32
      No to ode mnie masz kopa na rozpedsmile
      Najlepszego!
      • baba_potwor Re: Urodzinowy dla mnie 05.11.14, 01:11
        kiss
    • bronxi Re: Urodzinowy dla mnie 05.11.14, 07:15
      Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, spełnienia marzeń i przede wszystkim zdrówkasmile
    • inguszetia_2006 Re: Urodzinowy dla mnie 05.11.14, 09:22
      Witam
      No... Babo_Potworze niech ci się darzy od dziś do końca świata! I jeden dzień dłużej!
      Ode mnie, złej wróżki o gołębim sercu (he, he, he... nie daj się nabrać czasem;-P) pierścień Arabelli, czy tam innej królewny. Wystarczy przekręcić na palcu i "mówisz - masz";-D Największy na świecie oszlifowany czarny diament, a co! Urzekł mnie swoją skromnością i gabarytami;-P Uważam, że jest w sam raz na urodziny.
      https://www.diamondsforyou.pl/default/images/spirit-of-de-grisogono-diamond-value-unknown.jpg
      Pzdr.
      Ing
    • baba_potwor Re: Urodzinowy dla mnie 06.11.14, 00:09
      Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia, karty i pyszności smile. Częstujcie się (żadnego odchudzania nie przyjmuję do wiadomości - ja też się odchudzam).
      https://up.programosy.pl/foto/images_224.jpg
      • nagietek123 Re: Urodzinowy dla mnie 06.11.14, 07:32
        Ciutek się spóźniłam wink
        Babo kochana, życzę Ci satysfakcji z pracy - przede wszystkim tej finansowej, radości w obcowaniu ze zwierzakami, z ludźmi też, a jakże. Spotkania pana, który doceni Twoje zalety, przy którym poczujesz się dobrze i bezpiecznie. Jesteś wyjątkowa smile
        • baba_potwor Re: Urodzinowy dla mnie 06.11.14, 15:29
          Bardzo dziękuję, kochany Nagietku kiss.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka