Dodaj do ulubionych

horoskopów ciąg dalszy;P

03.01.15, 14:23
Z tarota of sexual magic zapraszam do poczytaniasmile
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 14:57
      Przy Lwie - masturbacja, mocne wink Czyli brak szans na prawdziwy związek?
      • nagietek123 Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 15:39
        Popatrzyłam na te kartę ponownie, nie kojarzy mi się z masturbacja w żaden sposób, a może miałaś na myśli: STYMULACJĘ?
        • freya_v Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 16:14
          W książeczce pisze wyraźnie masturbacja.. Ja tą kartę widzę trochę przewrotnie. Spójrz na obrazek on bardzo chce ona się stanowczo opiera więc co mu pozostaje w stanie takiego pragnienia?tongue_out może być i na odwrót ona bardzo chce ale nie ma z kim..
          W opisie karty jest "nie karać się za błędy" może tu chodzić o źle odczytane czyjeś intencje lub ktoś może źle odczytać Twoje.. Trudna karta trzeba dłużej nad nią podumać dużo bardziej też tu pasuje tradycyjny wydźwięk 4 mieczy.
    • algaria Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 15:04
      Trafiłaś!!
      Wiesz zawsze mnie fascynowała 10 denarów w talii Decameron wink

Podgląd na kartę znalazłam tylko w "zbiorówce" ale każdy odgadnie o która kartę mi chodzi

https://magic-kniga.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/12510_015s.jpg
    • nikix Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 19:07
      Ciekawa ta talia wink
      • freya_v Nikix 03.01.15, 21:50
        Tak jest bardzo ciekawa. Zaskoczyła mnie bardzo bo na początku nie byłam do niej przekonana ale jak wyciągnęłam na nią 3 monet to wiedziałam że muszę ją miećtongue_out
        jak byś miała jakieś pytania co do tej talii to pytaj śmiało służę pomocąsmile
        • nikix Re: Nikix 06.01.15, 20:52
          Mnie też coraz bardziej kusi wink Wydaje mi się świetna do rozkladów partnerskich.

Duże są te karty czy takie normalne ? Jak Ci leżą w ręce ? Bardzo są śliskie, czy raczej matowe?
          • freya_v Re: Nikix 07.01.15, 20:12
            Talia ma standardowe rozmiary 7 na 12 jak dobrze pamiętam. Są elastyczne papier matowy bardziej. Nie ma takiego połysku jak talie Ciro marchettiegotongue_out
            świeża talia zawsze ma taki polot w dłoniach więc na początku trudno utrzymać je w ryzachtongue_out jak trochę się przetrze to napewno sprawniej się będzie można z nią obchodzić. Obrazy są rewelacyjne ich dosłowność jest czasem naprawdę zabawna może z czasem pochwale się jakimiś ćwiczeniami na bloku to sama zobaczyszwink
            w opisie kart w książeczce jest dla każdej karty przypisany rodzaj magii np magia czarnego pieprzu czy magia czarnej kury. W internecie można znaleźć wiecej na ten temat więc talia zmusza do pracy.. Każda karta ma na obrazie namalowane o jaki rodzaj magii chodzi.. Im dłużej się z nią pracuje tym fajniej widać jak standardowa interpretacja jest tłem dla tej niestandardowej seksualnejtongue_out ma się wrażenie że nie interpretujesz jednego rozkładu tylko dwa albo i 3 jednocześniesmile
            • nikix Re: Nikix 07.01.15, 20:58
              Magia czarnego pieprzu i czarnej kury powiadasz smile
              Zrobię sobie prezent i kupię sobie tą talię a potem będę Cię męczyć (w razie czego) o pomoc w interpretacji smile
    • camaretto Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 20:12
      OK, to ja maluję następną.
      Salvadore D. , mój ulubiony malarz został za takie rysunki napiętnowany przez środowisko i ogłoszony ,,świrem''.
      Mimo, że zajmowała go symbolika a nie erotyzm.
      Co te podpisy mają wspólnego z symboliką kart?
      Wytłumaczcie, bo nie rozumiem.
    • ag_at5 Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 20:27
      Nigdy nie sprawdzily mi sie horoskopy dla znaku zodiaku ale poczytać można smile
      • camaretto Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 20:39
        Pewno- kupił nie kupił potargować da się
        smile
    • rozmaryn_1 Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 22:35
      U mnie te horoskopy maja sens i odniesienie do rzeczywistości, choc to wstepna ocena, bo rok 2015 jeszcze przed nami smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka