freya_v 03.01.15, 14:23 Z tarota of sexual magic zapraszam do poczytania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nagietek123 Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 14:57 Przy Lwie - masturbacja, mocne Czyli brak szans na prawdziwy związek? Odpowiedz Link
nagietek123 Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 15:39 Popatrzyłam na te kartę ponownie, nie kojarzy mi się z masturbacja w żaden sposób, a może miałaś na myśli: STYMULACJĘ? Odpowiedz Link
freya_v Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 16:14 W książeczce pisze wyraźnie masturbacja.. Ja tą kartę widzę trochę przewrotnie. Spójrz na obrazek on bardzo chce ona się stanowczo opiera więc co mu pozostaje w stanie takiego pragnienia? może być i na odwrót ona bardzo chce ale nie ma z kim.. W opisie karty jest "nie karać się za błędy" może tu chodzić o źle odczytane czyjeś intencje lub ktoś może źle odczytać Twoje.. Trudna karta trzeba dłużej nad nią podumać dużo bardziej też tu pasuje tradycyjny wydźwięk 4 mieczy. Odpowiedz Link
algaria Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 15:04 Trafiłaś!! Wiesz zawsze mnie fascynowała 10 denarów w talii Decameron Podgląd na kartę znalazłam tylko w "zbiorówce" ale każdy odgadnie o która kartę mi chodzi Odpowiedz Link
freya_v Nikix 03.01.15, 21:50 Tak jest bardzo ciekawa. Zaskoczyła mnie bardzo bo na początku nie byłam do niej przekonana ale jak wyciągnęłam na nią 3 monet to wiedziałam że muszę ją mieć jak byś miała jakieś pytania co do tej talii to pytaj śmiało służę pomocą Odpowiedz Link
nikix Re: Nikix 06.01.15, 20:52 Mnie też coraz bardziej kusi Wydaje mi się świetna do rozkladów partnerskich. Duże są te karty czy takie normalne ? Jak Ci leżą w ręce ? Bardzo są śliskie, czy raczej matowe? Odpowiedz Link
freya_v Re: Nikix 07.01.15, 20:12 Talia ma standardowe rozmiary 7 na 12 jak dobrze pamiętam. Są elastyczne papier matowy bardziej. Nie ma takiego połysku jak talie Ciro marchettiego świeża talia zawsze ma taki polot w dłoniach więc na początku trudno utrzymać je w ryzach jak trochę się przetrze to napewno sprawniej się będzie można z nią obchodzić. Obrazy są rewelacyjne ich dosłowność jest czasem naprawdę zabawna może z czasem pochwale się jakimiś ćwiczeniami na bloku to sama zobaczysz w opisie kart w książeczce jest dla każdej karty przypisany rodzaj magii np magia czarnego pieprzu czy magia czarnej kury. W internecie można znaleźć wiecej na ten temat więc talia zmusza do pracy.. Każda karta ma na obrazie namalowane o jaki rodzaj magii chodzi.. Im dłużej się z nią pracuje tym fajniej widać jak standardowa interpretacja jest tłem dla tej niestandardowej seksualnej ma się wrażenie że nie interpretujesz jednego rozkładu tylko dwa albo i 3 jednocześnie Odpowiedz Link
nikix Re: Nikix 07.01.15, 20:58 Magia czarnego pieprzu i czarnej kury powiadasz Zrobię sobie prezent i kupię sobie tą talię a potem będę Cię męczyć (w razie czego) o pomoc w interpretacji Odpowiedz Link
camaretto Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 20:12 OK, to ja maluję następną. Salvadore D. , mój ulubiony malarz został za takie rysunki napiętnowany przez środowisko i ogłoszony ,,świrem''. Mimo, że zajmowała go symbolika a nie erotyzm. Co te podpisy mają wspólnego z symboliką kart? Wytłumaczcie, bo nie rozumiem. Odpowiedz Link
ag_at5 Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 20:27 Nigdy nie sprawdzily mi sie horoskopy dla znaku zodiaku ale poczytać można Odpowiedz Link
camaretto Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 20:39 Pewno- kupił nie kupił potargować da się Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: horoskopów ciąg dalszy;P 03.01.15, 22:35 U mnie te horoskopy maja sens i odniesienie do rzeczywistości, choc to wstepna ocena, bo rok 2015 jeszcze przed nami Odpowiedz Link