Dodaj do ulubionych

Powróżę chętnym:)

25.01.15, 12:31
Wpisujcie proszę pytania, jak ktoś ma specjalne życzenie to można wybrać karty z pośród
tarota
tarot of sexual magic
anielskie wsparcie w miłości
mądrość ukrytych królestw
lenormandtongue_out
zapraszamwink
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 12:34
      Sama droga Freyo wybierz karty.
      Pytanie o miłość i związek poproszę - tradycjonalistka jestem, nie zmieniam tak łatwo swoich pytań wink
      • freya_v Nagietek 25.01.15, 12:55
        Mądrość ukrytych królestw- strażniczka wagi
        prawom nakłania do tego abyś się z nią zjednał i dokonał świadomych wyborów które wprowadzą w Twoim życiu równowagę dzięki temu wytworzą się warunki i możliwości które doprowadzą do spełnienia się Twoich najwyższych intencji

lenormand księżyc klucz pies
        będzie przy Tobie ktoś na kim będziesz mogła polegać w księżycu są ciepłe uczucia do tej osoby ale z kartą strażniczka wagi są wyważone i stonowane możliwe że bardziej będziesz oceniać relację racjonalnie zamiast dawać się porywom serca strażniczka wagi daje Ci czas na upożądkowanie życia w którym możliwe że ostatnio było zamieszanie trudno się skupić na związku i partnerze gdy w życiu nie ma dla niego miejsca lub gdzie wciąż są ważniejsze sprawy/osoby do załatwienia
        klucz przyspiesza pojawienie się tego przyjaciela w Twoim życiu karty zaś wyciągałam na 3 miesiące
        • nagietek123 Re: Nagietek 25.01.15, 13:39
          Bardzo dziękuję, podoba mi się ta wróżba.
      • bronxi Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 14:32
        To ja też poproszę na uczucia, jeśli możnasmile
        • freya_v Bronxi 25.01.15, 16:09
          Mądrość ukrytych królestw-
          OPIEKUNKA MARZEŃ ODWRÓCONA
          czas pozbyć się złudzeń, nie warto ślepo wierzyć w coś co ma marne szansę na spełnienie. Pozycja odwrócona to WYZWANIE. a tu wszelkie marzenia i życzenia dotyczące sfery uczuciowej będą wymagały nie lada wysiłku i trudu by się spełniły. Wszystko co jest zrobione na siłę nie daje pełnej satysfakcji.
          • bronxi Re: Bronxi 25.01.15, 16:18
            Dziękujęsmile to prawda, że osiąganie czegoś na siłę nie ma sensu i nie daje satysfakci, niestetysad
    • owieczka_1983 Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 13:04
      Witam serdecznie smile
      jeśli moge prosić , czy dostanę w tym roku podwyżkę w pracy?
      dziękuję smile
      • freya_v Owieczka 25.01.15, 13:10
        Na Twoją korzyść działa długi staż pracy.. Karty pokazują jednak że trzeba się będzie upominać (paź buław) chodzic pytać przypominać bo inaczej nic z tego nie będzie. Szansę są na podwyżkę ale nie na dużą.
    • algaria Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 13:42
      Chce wiedzieć jaki będzie w tym roku seks mój tongue_out proszę o karty magii seksualnej - wal śmiało i samą prawdę.
      Mam chęć na te karty - to będą już moje ostatnie zakupione .. do następnych które mi się spodobają smile
      • algaria Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 13:42
        Nie tyle chcę - co ładnie poproszę smile
        • freya_v Algaria 25.01.15, 14:19
          Tego zakupu nie będziesz żałowaćsmile
          luty-2 miecz przy tej karcie jest zachęta nadzieja na seks do którego z jakichś przyczyn nie dochodzi.
          Marzec- 8 monet nazwa tej karty to obojętność będziesz nie czuła na czyjeś zaloty nie dasz się namówić na "coś więcej"
          kwiecień-król mieczy (obmacywanie)no tu borsuk sobie podotykawink
          maj- 7 buław czułe słówka szeptane do uchasmile
          czerwiec-gwiazda siła przyciągania spontaniczny seks
          lipiec- cesarz męskość ktoś może zrobić na Tobie duże wrażenie poczujesz przy sobie prawdziwego mężczyznę
          sierpień-słońce no jak nic seks na plaży lub poprostu w promieniach słońcasmile będzie gorącowink
          wrzesień-sąd nazwa tej karty to miłość od pierwszego wejrzenia cóż algario nowa miłość Ci sie szykujesmile
          październik- wieża szkoda że nie mogę wstawić obrazka tej kartytongue_out jej nazwa to zdrada. Miłość zrobi swoje a seks to nie wszystko chodź wątpię że będziesz wstanie się oprzećtongue_out
          listopad- paź monet chęć na seks ale wzwodu braktongue_out facet też musi odpocząćbig_grin
          grudzień- 7 puchar namiętność i znów łóżkowe szaleństwo orgazmy i te sprawy.. Algaria szykuj się bo coś jest na rzeczy o ile pamiętam w innej mojej wróżbie też wychodziło że w drugiej połowie roku kogoś spotkasz. Ten facet może życie wywrócić do góry nogami ale może wartotongue_out poszukaj jak możesz wieży z tej talii robi wrażeniesmile
          • algaria Re: Algaria 25.01.15, 15:49
            Dziękuję Ci bardzo... uśmiałam się ale i napawałam nadzieją wink czyli moje łóżko płonąć nie przestanie big_grin dziękuję

W zamian piosenka o sercu Anioła

• algaria to jest wieża :) 25.01.15, 17:55
            Musze mieć tę talię - muszę big_grin

W pierwszej chwili myślałam że to Diabeł

https://www.kaartkunde.nl/wp-content/uploads/2013/12/Tarot-of-Sexual-Magic-de-toren.jpeg
    • pinia1214 Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 14:13
      To i ja poprosze.smile)Ciekawi mnie czy pewien osobnik przeglądał/ zagląda moj profil na FB? Osobnik rzecz jasna płci męskiej.
      Nie mam tu zadnych życzen odnosnie typu kart, powróż tak, w czym sie dobrze czujeszwink)
      Pozdrawiam

• freya_v Pinia 25.01.15, 14:28
        Myślę że on w ogóle mało korzysta z fb zagląda tam w sumie dla przejrzenia poczty lub skorzystać z czatu i tyle.. Myślę że widział raz lub dwa Twój profil ale nie śledzi go na bieżąco
        • pinia1214 Re: Pinia 25.01.15, 14:36
          dziekuje za poswiecony czassmile). zapracowany człowiek. szczerze mówiąc (bo to juz dawna historia), ze on absolutnie mnie wykreslił.
          I jestem zaskoczona tym, ze wogóle sprawdzał mój profil.
    • iza_p79 Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 14:29
      Czy bardzo ważna dla mnie osoba, T. pogodzi się kiedyś ze mną?
      I czy kiedyś jeszcze znajdę inną miłość?
      Pytania poważne wink
      Dziękuję pięknie, Gosia
      • babowa Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 14:48
        freya, to jesli mozna, poprosze o sprawy pracowe
        czy czekaja mnie jakies nieoczekiwane zmiany czy moge spac spokojnie?
        dziekujesmile
        • kashaa_35 Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 15:07
          Czesc freyo poprosze rowniez, mam sprawe w sadzie za tydzien, jak sie potoczy..? Czy moze sie odwlecze..? Czy bedzie korzystna dla mnie... Moze z lenormand, lub tarot. Dzieki.
          • freya_v Kashaa 25.01.15, 17:48
            Przeoczyłam Ciętongue_out
            na sprawę mam z lenormand gwiazdy więc sprawy ruszą na przód pomyślnie dla Ciebiesmile
        • freya_v Babowa 25.01.15, 15:51
          Czy to pytanie nie jest jakieś podchwytliwe?tongue_out
          zmęczona jesteś tą pracą i atmosferą w niej (4 nieczy w przełożeniu)
          w rozkładzie pokazało mi się że masz jakąś kusząca propozycje tyle że jesteś niezdecydowana i wciąż się zastanawiasz jeśli tak jest to lepszy rozkład na decyzję by tu był.. W pracy panuje nie zdrowa atmosfera (diabeł) za dużo intryg i wzajemnej niechęci. Będą potyczki słowne i pyskówki w paziu mieczy. On wie jak zaleźć za skóręuncertain ktokolwiek wejdzie z Tobą w konflikt będzie tego żałował- 5 puchar w otoczeniu. Chodź to mało pocieszające. Pokładasz nadzieję w szefie chyba lub kimś na stanowisku dyrektorze lub coś w ten deseń i myślę że złożysz mu wizytę w sprawie właśnie tego konfliktu. Karty radzą zachować spokój i nie dać się sprowokować i wyprowadzić z równowagi ale to będzie trudne patrząc na Twój temperamenttongue_out
          • freya_v Re: Babowa 25.01.15, 15:53
            Jeszcze dodam że w marcu ten konflikt się szykuje.
          • babowa Re: Babowa 25.01.15, 16:24
            pytanie jest zyciowe, jak najbardziejsmile
            niestety nie mam zadnej innej propozycji, choc chetnie bym chciała miec wybor
            atmosfera w pracy zgodna, niestety, z twoimi słowami
            no tak, potrafie dopiec prawda w sposob zamykajacy innym usta
            samo mi tak wychodzi, ale dzieki tej umiejetnosci mam, ze tak powiem, zawezone grono kolezank w pracy :0
            marzec jest bardzo miesiacem bardzo trafionym, bo wtedy ustala sie ostatecznie arkusz i beda rozgrywki, kto odpada z gry
            jestem zmeczona
            dzieki freyka, jesli bys chciała w zamian to prosze bardzo, choc kart w reku nie miałam juz od bardzo dawna
      • freya_v Iza 25.01.15, 15:33
        Nie zadaje się pytań typu "czy kiedyś" sprawdziłam do końca tego roku. I niestety w tym roku nie widać zgody z T.
        miłości narazie też nie.. Masz niedokończone sprawy sercowe i one wrócą we wrześniu dopiero.
        • iza_p79 Re: Iza 25.01.15, 17:18
          Bardzo dziękuję smile
    • sylwunka36 Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 15:08
      Witam! To i ja poproszę ogolnie na sprawy zawodowe.Jakies niespodzianki może. ? A i finanse . Dziękuję bardzo. Pozdrawiam, Sylwia
      • freya_v Sylwunka 25.01.15, 16:02
        W pracy bez zmian. Szybko będzie Ci się udawało załatwiać różne sprawy i to Ci będzie głównie sprzyjało..
        Trochę gorzej z finansami będzie. W lutym niespodziewany duży wydatek. W marcu może jakieś pieniądze z urzędu lub podobnej instytucji (sprawiedliwość) a od kwietnia zastój finansowy.
        • sylwunka36 Re: Sylwunka 25.01.15, 16:07
          Dziękuję, Freyo!Karty doskonale to pokazaly.W lutym idziemy na 18.blizniaczek,corek siostry męża, więc podwojny wydatek.W marcu może dostaniemy zwrot podatku. Dam znać, jak będzie. Pozdrawiam, Sylwia
    • caro-caro Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 15:21
      Witaj! Cieszę się, że mogę liczyć na wróżbę, bo akurat mam powód smile Właśnie wróciłam z wojaży i ciekawa jestem czy znajomość z panem A się rozwinie (jeżeli nie, będę mocno rozczarowana, ale przynajmniej coś mi się rozjaśni)
      Freyo sama wybierz karty. Oczywiście już jestem Ci wdzięczna za poświęcony czas smile
      • black.kiara Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 15:48
        Witam i proszę jeśli można - co dalej ze znajomością z panem P, na razie mnie zdradził i odleciał z inną ale nie daje o sobie zapomnieć bo i w środku nocy sms potrafi wysłać z góry mocno dziękuję za energię i czas a karty takie żeby były najbardziej odpowiednie do sytuacji
        • freya_v Black.. 25.01.15, 16:47
          Ta sytuacja i ta znajomość nie będzie się rozwijać. Ona utknęła w tym martwym punkcie i jeszcze na długi czas zostanie. Karty za to usilnie pokazywały żebyś nie próbowała podejmować się żadnych działań odnośnie tej relacji. Nie będziesz w stanie się od niego odciąć ale też on już nie wróci. Rzecz w tym żebyś nie walczyła nie podejmowała żadnych decyzji. Odpychając go i kłócąc o święty spokój i o to by przestał z Tobą utrzymywać jakikolwiek kontakt tylko jeszcze bardziej będziesz go podkręcać do tego żeby dalej tak robił (taki typ) zaś walcząc o niego tym bardziej będziesz go utwierdzać w tym że on dobrze zrobił że poszedł do innej. To takie błędne koło. Tu potrzeba dużo czasu żeby to samo ruszyło w jakimś kierunku. Wszystko zależy od niego. Dopuki on czegoś nie zmieni nie zmieni się też Twoja sytuacja a po co on ma zmieniać skoro mu tak dobrze? Ma nową kobietkę a jeszcze może mieć kontakt z Tobą wrazie potrzeby. Po co mu tu coś zmieniać? nie rób sobie nadziei i kombinuj. Milczenie tłumacz brakiem czasu zablokowanym kontem itd itp wymiguj się i bądź cierpliwa.
          • black.kiara Re: Black.. 25.01.15, 16:58
            dziękuję i zastosuję sie do rad no chyba ze powie że skonczył swój związek i chce wrócić bo kocham drania nadal - o głupoto kobieca , jeśli nie to nie ma koleżeństwa i tak to jest właśnie taki typ co wyrzucany oknem włazi kominem dziękuje kochana i za czas i za wróżbe wysyłam całą pozytywną energię jaka mam
      • freya_v Caro 25.01.15, 16:27
        Ten pan to materialista. On stawia na karierę i zdobywanie pieniędzy. Znajomość z Tobą będzie kalkulował czy mu się opłaca czy nie. Masz odmienną jego wizję od tego jaki jest w rzeczywistości. W Twoich oczach wygląda na kogoś kto chce w życiu stabilności który gotów jest dać wszystko ukochanej kobiecie i który czułby się odpowiedzialny za rodzinę i jej w pełni utrzymanie. Ideał na męża wręcztongue_out tym czasem on nie jest stabilny emocjonalnie i w kryzysowych momentach czuje wielkie parcie na to by rzucić wszystko wokół i pójść przed siebie nie oglądając się na nic i na nikogo.. Jego kusi to co nowe i mu nieznane.. Połączyło was pożądanie czysty pociąg seksualny jego to kręci i robi wszystko by Cię w jakiś sposób zdobyć. Rzecz w tym że on szybko tym się znudzi.. Nie długo nastąpi nerwowa atmosfera i presja zrobi się nie do wytrzymania. On partnerstwa nie chce. Związek odbiera jako coś nad czym dodatkowo trzeba pracować a jemu się nie chce. Poza tym wpływ otoczenia kapłanka więc już są jakieś tajemnice.
        • caro-caro Re: Caro 25.01.15, 16:53
          Cholera jasna!!! Jestem straszliwie rozczarowana. Tak, może faktycznie kasa być najważniejsza, choć wrażenie jest zupełnie odmienne. Wydaje się, że dla niego pieniądze to środek do osiągnięcia stabilizacji. Dokładnie tak go odebrałam, jako mężczyznę, dla którego ważni są ludzie.
          Przynajmniej wiem na czym stoję. Może się okazać, że znajomość wcale nie przetrwa, tym bardziej, że właśnie mnie mocno przystopowało i teraz na pewno nie będę zabiegać o kontakt.
          Taka szkoda... fajny był sad
          Jednocześnie jestem Ci bardzo wdzięczna Freyko. Rozwianie złudzeń ułatwi wiele spraw
        • caro-caro Re: Caro 14.08.15, 20:38
          Dobrze, że ten wątek wypłynął.
          Freyko! Faktycznie z tej znajomości nic się nie rozwinęło. Pan nie odezwał się ani razu. Jakoś nie żałuję
    • freya_v ZAMYKAM WĄTEK 25.01.15, 15:55
      Odpowiem już tylko tym osobom które do tej pory się wpisały.
    • bronxi Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 15:55
      Jeszcze ja tylko źle się wpisałam, bo pod wypowiedzią Nagietka.
    • nik-i7 Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 16:26
      Ja także poproszę smile Czy w tym roku uda mi się formalnie i emocjonalnie pozamykać swój związek i czy być może w tym roku czeka mnie jakaś zmiana w sferze uczuciowej?
      • sabina_online Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 18:10
        Witam!Czy mogę prosić na na sprawy zawodowe(czy będzie i na jak długo umowa u teraźniejszego pracodawcy) oraz czym powinnam się zajmować zawodowo by mieć satysfakcję i pieniądze pozdrawiam smile
        • sabina_online Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 18:16
          przepraszam niezzauważyłam wink że już wątek zamknięty
    • camaretto Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 18:57
      Freya-V, to może i ja się załapię w końcu
      Proszę o Tarota i Lenormandy bo się stęskniłam tylko podaj proszę karty jakie ci wypadły - nie możesz pokazać obrazków? Tęsknię za nimi, Lenormandy są.... dobra, chłopaki nie płaczą.... sad...
      I te trzecie - mądrość ukrytych królestw .

Ma ktoś wobec mnie długi- czy je odzyskam, czy w danej sytuacji ,,zwindykujęsmile ' te pieniądze?
      Jak ta sprawa się potoczy, w poniedziałek zacznę ....co powie dłużnik?
      • camaretto Re: Powróżę chętnym:) 25.01.15, 19:15
        O sorry, ja też przepraszam...
    • antie1 Re: Powróżę chętnym:) 14.08.15, 20:16
      chciałabym wiedzieć czy uda mi się urodzić jeszcze dziecko Monika ur 07. 01. 1977r

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka