Dodaj do ulubionych

Ostatni egzamin

12.02.15, 14:13
Młody ma dziś ostatni egzamin w sesji - do tej pory szedł jak burza. O tym mówi, że jest najcięższy i "najgłupszy" ale najważniejszy i że nie da rady. Tak mnie nakręcił od kilku dni, że dziś spać nie mogłam.. wyciągnie ktoś kartę strapionej matce - proszę bardzo, bardzo .. ładnie się odwdzięczę.
Jak mu pójdzie? Uczył się jak do żadnego da to jakiś pozytywny efekt?
Obserwuj wątek
    • caro-caro Re: Ostatni egzamin 12.02.15, 15:09
      Spróbuję, choć oczywiście nie wiem czy mi coś wyjdzie.
      Sedno - 4 miecze
      Odczucia Młodego po egzaminie - Król pucharów
      Faktycznie jak poszedł egzamin - Rycerz pucharów
      Wynik egzaminu - Królowa mieczy
      4 miecze mówią o zmęczeniu. Młody ma już dość zaliczeń egzaminów i całej sesji. Ale już zaraz będzie mógł odpocząć.
      Król i Rycerz pucharów - no tu to wody się polało. Sam tak o tym myśli i chyba faktycznie trochę kombinował, opisywał, szukał, kluczył, aby rezultat był zadawalający.
      Wynik najważniejszy. Ta surowa Królowa mieczy sprawiedliwie oceni wysiłek włożony w egzamin. Wydaje mi się, że wiedzy wystarczyło na jego zdanie smile
      Ciekawa jestem swojej trafności. Algario weź proszę poprawkę na brak mojego doświadczenia i potraktuj to jako moje ćwiczenie.
      Oczywiście trzymam kciuki za pozytywny wynik egzaminusmile
      • algaria Re: Ostatni egzamin 12.02.15, 16:06
        Koncepcja słuszna .. bo jak młody prosił bym go wczoraj zapytała, to tam strasznie dużo definicji miał i w punktach wyliczanki więc lania wody pewnie było.
        On nie ściąga, nie umie, nie chce także formułki z pamięci pisał. Nic nie wiem, bo zawsze do pracy do mnie wpadał, a dziś prosto do domu poszedł.
        4 mieczy to odpoczynek po sesji ale Q mieczy jako wynik egzaminu .. chyba jest pozytywny
        Dodam, że młody marzy o 3 (na studiach 2 oblewa, a 6 nie ma) - nic więcej nie chce wink i chyba Q mieczy to marzenie spełni smile
    • algaria Wynik.. 12.02.15, 22:45
      Młody dostał 4..
      Cóż sobie Caro życzysz - jakieś karty czy co? wink
      • caro-caro Re: Wynik.. 13.02.15, 13:17
        Cha! cieszę się, że mu poszło i to dobrze. Mam wrażenie, że to jeden z tych co musi pogadać i ponarzekać, a jak przychodzi co do czego to pełna spina i do przodu smile
        Cieszę się, że wyciągnęłam adekwatne karty, bo to w tym najważniejsze.
        Dziękuję smile wiem, że zawsze mogę liczyć na wsparcie i to mi wystarczy smile
        • algaria Re: Wynik.. 13.02.15, 14:20
          To jakby co to "wal śmiało"
          A dla Ciebie mały fikus smile
          https://www.magazyndomowy.pl/img/artykul/2583/fikus-gatunki_16337_6.jpg
          • nagietek123 Re: Wynik.. 13.02.15, 16:42
            Gratuluję potrójnie: Młodemu, Algarii, że synuś zdolny wink oraz Caro, że karty dobre były smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka