Dodaj do ulubionych

wróżba dla każdego

13.03.15, 21:14
a właściwie horoskop w ramach ćwiczeń wróżebnych wink Na nadchodzący tydzień czyli od 16-ego do 22-ego marca. Na pracę i finanse, miłość, zdrowie i ogólne samopoczucie i energię nadchodzącego tygodnia, karty mieszane, podaję Wam jakie padły, żebyście mogły sobie dointerpretować, bo ja podaję w bardzo ogólnym zarysie. Proszę, jak ktos skorzysta, napiszcie mi potem, czy cos Wam się sprawdziło, albo Waszym bliskim. Oczywiście wiadomo, że horoskopy są ogólne, więc nie każdemu sie sprawdzi, mimo to proszę o Wasze komentarze, jak minie tydzień. Miłej zabawy smile
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 strzelec 13.03.15, 21:16
      Ogólna energia tygodnia- Bethany. Zrób sobie przyjemność, rozpieszczaj się, lenistwo dobrze Ci zrobi, pomaluj paznokcie u stóp, idz do fryzjera, kup sobie nową sukienkę, wskazany zdrowy egoizm.
      Praca- odwr. 7 monet
      Zainwestowałeś w coś Strzelcu (czas, pieniadze), ale albo się to nie zwróci, albo bedzie trzeba czekać długo na efekty.
      Miłość- +10 mieczy
      Jeśli coś się skończy, to z korzyścią dla ciebie. I tak miałeś już dość tej sytuacji. Dość tej rutyny i kręcenia się w kółko. Trzeba pomysleć o sobie.
      Zdrowie, samopoczucie- drogi.
      Szczęście można osiągnąć na wiele sposobów, poszukaj nowych mozliwości, bo stoją przed tobą otworem. Jeśli jesteś niezadowolony z lekarza, to go zmień. Możliwe dolegliwości układu krwionośnego, więc.... nogi do góry i odpoczywamy smile
    • rozmaryn_1 baran 13.03.15, 21:17
      Ogólna energia tygodnia- Isabella. Szykują się nowe wyzwania, które uwielbiasz.
      Praca- +paz kielichów
      Pozytywne uczucia będą ci towarzyszyły Baranie. Poczujesz, że naprawdę lubisz to, co robisz, albo w końcu zrobisz coś, na co miałeś byc może ochotę od dawna. Pojawi się pomocna osoba.
      Miłość- odwr. cesarzowa
      Dla kobiet: obniżone poczucie własnej wartości, trzeba popracować nad swoim samopoczuciem, wyglądem (nowa fryzura, ciuchy, dieta). Poczuj się kobieco i zobaczysz, że tak bedziesz postrzegana przez otoczenie. Dołowanie się zabronione ! Nie pozwól trzecim osobom wtrącać się w swój związek.
      Dla mężczyzn: Wpadłeś w sidła niewłasciwej kobiety, a może matka lub inna kobieta wpływa destrukcyjnie na twoje relacje w związkach.
      Samopoczucie i zdrowie- list.
      Napisz w końcu tego maila, którego odkładasz na pózniej, poczujesz się lepiej wink
    • rozmaryn_1 lew 13.03.15, 21:19
      Lew
      Ogólna energia tygodnia- Opal. Będzie to czas, kiedy bedziesz mógł się kimś zaopiekować, partnerem, dzieckiem, kimś słabszym.
      Praca- odwr. królowa mieczy
      Czasem lepiej odpuścić, niż obstawać przy czymś, co i tak nie ma szans na realizację. Uważaj tez na intrygi, plotki i nie wchodz w konflikty, bo uprzykrzy ci to życie
      Miłość +2 denary
      Harmonijny tydzień dla par, macie szansę odnależć równowagę, odkryjecie wspólne cele i plany. Dla poszukujących miłości- dokonasz właściwego wyboru, właściwie zdecydujesz. Twoja ocena sytuacji jest odpowiednia.
      Samopoczucie i zdrowie- rózgi.
      Nie wchodz w konflikty, bo potem w duchu dalej bedziesz prowadzić wojnę na słowa. Lepiej swą energię spożytkuj na zabawę, sport, taniec, odpreż się. Mozliwe przeziębienia, anginy, ból gardła.
    • rozmaryn_1 ryby 13.03.15, 21:21
      Ogólna energia tygodnia- Serafina. W rodzinie czekają cie nieporozumienia, atmosfera od dawna wymagała oczyszczenia. Nie martw sie jednak, bo burza szybko minie, a zmiany wyjda wszystkim na dobre.
      Praca- odwr. królowa kielichów.
      W pracy nie zostanie doceniona twoja intuicja , wrażliwość i wyobraznia, co może cie zdołować. Smutek nie pomoże, może pomyśl o zmianie, która da ci spełnienie.
      Miłość- odwr. król mieczy.
      Niestety twoja wrazliwość jest niezrozumiała dla otoczenia, możesz poczuć się zraniona egoizmem i racjonalizmem partnera.
      Samopoczucie i zdrowie- kwiaty.
      Szczęśliwie dla innych potrafisz szybko wybaczyć innym ich niedoskonałości dzięki swojej empatii. Wyleczysz siebie i całą rodzinę metodami naturalnymi- ziołami i homeopatykami .
    • rozmaryn_1 rak 13.03.15, 21:23
      Ogólna energia tygodnia- Daniel. Czeka cie uczuciowy tydzień, w którym ważne będą związki z partnerem. Będziecie sobie musieli wyjaśnić parę spraw.
      Praca- + pustelnik.
      Twoja mądrość i doswiadczenie zostaną zauważone. Może będziesz stronić od ludzi, ale akurat teraz może to przynieść korzyści w pracy, bo masz szansę doznać olśnienia i rozwiążesz problem, który wydał się nierozwiązywalny. Dobry czas na poszukiwanie nowych możliwości, nowej pracy i rozwiązań dla starych problemów.
      Miłość- odwr. sprawiedliwość.
      Uważaj na osądy, aby kogoś nie potraktować niesprawiedliwie lub nieuczciwie. Możesz mieć ochote na tymczasowe odsunięcie się od partnera, żeby przemyśleć sytuację.
      Samopoczucie i zdrowie- mężczyzna.
      Samopoczucie pań może zależeć od mężczyzny, zaś panowie powinni odnowić w sobie męską energię (męska przygoda z przyjaciólmi?). Dobrym pomysłem na rozwiązanie problemu w związku bedzie szczera rozmowa z męskim przyjacielem, aby zrozumieć męski punkt widzenia.
    • rozmaryn_1 skorpion 13.03.15, 21:25
      Ogólna energia tygodnia- Raye. Będzie trzeba lekko przystopować, złapać oddech, odnależć spokój i coś przemyśleć.
      Praca- +mag
      W pracy będziesz w swoim żywiole, a nawet jakbys zachorował, to z łóżka uda ci się pokierować biznesem lub sporządzić genialny plan na przyszłość. Tak czy inaczej umysłowo próżnować nie będziesz i nic nie będzie w stanie cie powstrzymać.
      Miłość- odwr. 9 monet
      Twoja podejrzliwość w końcu przyniesie owoce. Masz szansę odkryc sekret swojego partnera, może jakąś nieuczciwość, a może fakty, które dadzą ci do myslenia.
      Samopoczucie i zdrowie- trumna.
      Choroby możliwe, ale może skończy się na negatywnych myslach, które cię tymczasowo dopadną. Czas coś zmienić w swoim postrzeganiu, życiu, bo przyniosłoby ci to poprawę samopoczucia.
      • algaria Re: skorpion 13.03.15, 22:18
        Za tydzień opowiem jak było i jak się sprawdziło smile
        • rozmaryn_1 Re: skorpion 14.03.15, 09:02
          Pewno, opowiedz, jestem ciekawa smile Na Twoim przykładzie widać,że sam znak nic nie mówi o człowieku, jakoś mi kompletnie nie pasujesz na skorpiona, zbyt jesteś hojna dla wszystkich smile
          • algaria Re: skorpion 14.03.15, 15:33
            Jestem z końcówki Skorpiona - 5 dużych i ważnych planet mam w Strzelcu w tym Jowisza, Księżyc i Wenus. Do tego mój ascendent jest taki hmm - powiem tak mam godzinę urodzenia 20.00 i to jest Lew a 4 minuty wcześniej był jeszcze Rak i tak na prawdę nie wiem jaki jest mój ascendent - bo to że ktoś coś wpisał mi do książeczki zdrowia to mało ważne. Jóźwiak mówi że jak jest tak blisko to zawsze się bierze znak wstępujący czyli Lwa, ale ja się często czuje Rakiem takim wycofującym się... Mam wrażenie że wskakuje do danego znaku w zależności od sytuacji i nastroju czasem jestem przebojową Lwicą czasem, a czasem uciekam i się chowam po "Raczemu"..
            Dodam że te 5 ważnych planet w Strzelcu mam blisko Descendent czyli - ja dla ludzi jestem, o sobie nie myślę wink
            • rozmaryn_1 Re: skorpion 14.03.15, 18:35
              Rzadko się zdarza, żeby ktoś był typowym reprezentantem swojego znaku, ale czasem to zaskakujące jak ktoś skrajnie nie pasuje do tego przyporządkowania smile Tak jak Ty na przykład. Choc ja akurat lubię skorpiony smile
              • algaria Re: skorpion 14.03.15, 19:02
                Oj tam - zapewniam Cię że potrafię być podła wstrętna złośliwa zazdrosna i pamiętliwa, lepiej mieć we mnie przyjaciela niż wroga - jak typowy Skorpion.. tylko nie cały czas wink
                • rozmaryn_1 Re: skorpion 14.03.15, 19:14
                  Akurat poznałam skorpiona od tej fajnej strony wink Mało brakowało, a bym była kiedys parą ze skorpionem big_grin Tylko zgrać się w czasie nam nie udało. Najpierw ja się zauroczyłam nim, a on nie mógł zapomnieć jeszcze o niespełnionej miłości i nie był gotów, a potem mi jakoś przeszło, jak on juz był zdecydowany, ale łaczyła nas wspaniała przyjazn. Dzieki niemu czytałam najdziwniejsze, surrealistyczne ksiązki w swoim życiu. A ten temperament... mmmmm... czuło się go przez skórę nie dotykając faceta nawet końcem palca smile Fascynujący, błyskotliwy, ciepły i ciągle zaskakujący. Miodzio. Uwielbiam takich facetów. W sumie nie wiem, czemu mi przeszło. Widocznie takie przeznaczenie smile
                  • algaria Re: skorpion 14.03.15, 20:20
                    O tym "seksapilu" nie chciałam pisać ale coś w tym jest - przyrzekam, nie staram się, nie kusze, nie wabię, nie prowokuje, mogę mieć nieumyte włosy i kieckę do kostek zapiętą pod szyję, ze spuszczoną głową, nad chłodnią z kurczakami a... i tak emanuje wink i to chyba najbardziej lubię w swoim Skorpionie
                    • rozmaryn_1 Re: skorpion 14.03.15, 21:37
                      Oj, coś w tym jest... smile Skorpiony są strasznie pociągające big_grin
      • algaria Re: skorpion 21.03.15, 19:51
        Odpowiadam bo tydzień szybko minął

Ogólna energia - miał być spokój i przystopowanie - było wręcz coś odwrotnego - pęd owczy i wilczy, czas uciekał nie zwlekał za nim się obejrzałam już jest sobota

Praca - Mag - cała moja praca to praca umysłowa i jestem kierownikiem ale sama dla siebie. Czy w tym tyg rządziłam? Nie, ale robiłam co sobie sama narzuciłam. Do tego Mag jest jakby o mnie bo ja sama decyduje o zamówieniach, doradzam innym, ale i "próbuje wepchnąć" towar. Tzn namawiam czytelników na jakąś książkę, oczarowuje ich, mam wpływ na ich wybór, doradzam lub odradzam.. i w tym tyg też tak było.

Miłość 9 monet odwrócona - hmm powiem szczerze że dużo w tym tyg rozmawiałam z Borsukiem - u niego w pracy idą zmiany, są propozycje - przedstawiałam mu argumenty przeciw tym propozycjom, dla niego nie są atrakcyjne, dla innych może tak. Sugerowałam by z nich nie korzystał - powiedział że nie, ale szczerze jak po 23 lata małżeństwa nadal nie wiem co on myśli i co on zrobi - to 7 numerologiczna zamknięta w sobie bez emocji na wierzchu i taka "z cicha pękł" - także tajemnicy nie poznałam, choć próbowałam .. ale odwr 9 monet może właśnie mówić o zamknięciu się w sobie (skoro 9 prosta mówi o otwartości, szczerości i uzewnętrznianiu się) i takim ukryciu emocji, myśli, prawdy która siedzi w człowieku.

Samopoczucie - trumna
        - ja z choroby wyszłam - w sumie już w pon dobrze się czułam

Karty pokazały dobrze ten tydz za wyjątkiem szybkości z jaką przeleciał i natłoku spraw
        • rozmaryn_1 Re: skorpion 21.03.15, 20:01
          Dzieki Algario za tak szczegółową weryfikację. Wiadomo, horoskop nigdy nie jest osobisty, to się wiele po nim nie spodziewam, ale z ciekawości mimo wszystko chciałabym wiedzieć, czy w ogóle coś się komuś sprawdziło smile Mój tez się ogólnie sprawdził, ale na szczęście w łagodnej wersji tego, co było w nim niekorzystne big_grin
    • rozmaryn_1 bliżnięta 13.03.15, 21:28
      Ogólna energia- Maya. To będzie pouczajacy tydzień, albo dosłownie bedziesz się czegos uczyc albo czeka cie lekcja zycia, z której mozesz wiele wynieść.
      Praca- odwr. 10 buław
      Duzo pracy, nadmiar obowiazków, trudno bedzie sie wyrobic z zadaniami, które stana przed tobą.
      Miłość- + 3 kielichy.
      W miłości czeka cie odprężenia i radość. Czyżby romans pojawił się na horyzoncie?
      Samopoczucie i zdrowie- krzyż.
      Uwazaj, żebys nie wziął na siebie zbyt wiele pracy, bo może ci dokuczać potem ból pleców.
      Szykują sie też dylematy moralne, etyczne, a może religijne, może jakies wyrzuty sumienia, które ci ciążą. Dobry czas na modlitwę, jesli preferujesz ten sposób zwiekszania swojej energii.
      • babowa Re: bliżnięta 22.03.15, 20:50
        tydzien był naprawde ciezki, byłam w pracy niz w domu.
        nic takiego mi sie nie przytafiło pouczajacego ani szczegolnie niczego uczyc sie nie musiałam
        taaa, w miłosci odprezenie -meza nie było big_grin
        i czesto bolała mnie głowa ale i krzyz rowniez
        przestepowałam z nogi na noge , szukałam pozycji do umniejszenia bolu.
        dylematy moralne i td?
        no miałam o czym myslec, tyle ze nie wiaza sie z tym zadne wyrzuty sumienia

pol na pol, tak bym okresliła te prognozesmile
        brawosmile
        • rozmaryn_1 Re: bliżnięta 22.03.15, 21:40
          Jakby mąż wiedział, jaka Ty odprężona podczas jego nieobecności, to by w domu siedział big_grin
          Dzięki za weryfikację smile
    • rozmaryn_1 waga 13.03.15, 21:29
      Ogólna energia tygodnia- Yvonne. Dobry czas na zaopiekowanie się kimś słabszym czy zagubionym, przygarniecie bezdomnego psa czy kota.
      Praca- odwr. król buław.
      Złe zarządzanie, brak motywacji lub otoczenie zniechęcające do podjecia trudu i wysiłku. Może wygórowane oczekiwania wobec ciebie. Ogólnie niezbyt przyjemna atmosfera. Uważaj przy podejmowaniu finansowych decyzji, duże ryzyko popełnienia błędu.
      Miłość- odwr. rycerz buław.
      Nietaktowny czy gwałtowny sposób bycia partnera może cie zrazić. Nie każdy jednak ma tyle taktu i zmysłu dyplomacji co ty Wago.
      Samopoczucie i zdrowie- ogród.
      Potrzebujesz odpoczynku i towarzystwa ludzi podobnych do ciebie, takich z którymi dobrze się czujesz. Możliwe osłabienie ogólne i infekcje przeziebieniowe.
    • rozmaryn_1 wodnik 13.03.15, 21:31
      Ogólna energia tygodnia- Zanna. Unikaj ludzi zazdrosnych, którzy cieszą się na myśl o twoim potknieciu. Niestety ten tydzień może przynieść kontakty z takimi osobami, co wiąże się ze stratami (nie tylko duchowymi, ale też materialnymi).
      Praca- odwr. 8 monet
      "syzyfowa praca"- nameczysz się, a i tak nie osiągniesz tego, co planowałes.
      Miłość- Odwr. królowa buław.
      Moga pojawić się osoby intrygujące przeciwko tobie, zazdrosne o uczucia, o związek, o radość, jaką przynosi ci miłość. A może partner okaże się nieszczery.
      Samopoczucie i zdrowie- lilie.
      Mozliwe dolegliwości w okolicach narządów rodnych. Uważaj, żebyś nie zaraził się chorobą przenoszoną płciowo.
      W tym trudnym czasie wskazane jest odpuszczenie tym wszystkim zazdrośnikom z założeniem, że szczęśliwie juz więcej nie musisz się z nimi uzerać, bo właśnie się od nich uwalniasz. Wyobraz sobie, że to opada z ciebie, jak brudne ubranie zrzucone na podłogę. I znów bedziesz wolny, czego potrzebujesz do normalnego funkcjonowania Wodniku.
      • black.kiara Re: wodnik 15.03.15, 18:10
        szczerze powiem horoskop jest dla mnie beznadziejny chyba z domu nie wyjde ;-(
    • rozmaryn_1 panna 13.03.15, 21:32
      Ogólna energia tygodnia- Archanioł Michał. Zapowiada się wspaniały tydzień, bardzo ważny dla ciebie. Uda ci się pokonać swoje słabości, odciąć się od negatywizmów w swoim życiu, związków, które ci nie służą i sięgnąć po nowe cele.
      Praca + Moc
      W końcu pokonasz swoje słabości i obawy, które cię blokowały w osiąganiu pełnego sukcesu. Wykorzystasz w pełni ogrom swoich możliwości. Gratulacje smile
      Miłość +Świat
      Zakończenie związków niekorzystnych i toksycznych i pełne porozumienie w związkach z osobami, które ci pasują. Pełny sukces i satysfakcja.
      Samopoczucie i zdrowie- ryby.
      Możliwe dolegliwości pęcherza, ewentualnie nerek. Idz na basen, jesli lubisz, wez kąpiel z pachnacymi olejkami, jesli tak wolisz. To dobry czas na oczyszczanie się i twórcze działania, gdzie trzeba wykorzystac intuicję.
    • rozmaryn_1 koziorożec 13.03.15, 21:33
      Ogólna energia tygodnia- Maya. Ten tydzień ma cie czegoś nauczyć.
      Praca- odwr. Umiarkowanie
      Trudno będzie o satysfakcjonujacą współpracę z innymi ludzmi, możliwa niezgoda, brak porozumienia. Nie inwestuj w coś, co i tak nie przyniesie zysku.
      Miłość- odwr. 10 mieczy.
      Twoja rutyna może zabic twój związek, może jednak patrzysz na sytuacje tylko ze swojego punktu widzenia i stąd poczucie klęski. Może stosujesz stare metody przyciągnięcia do siebie partnera, które od dawna przestały działać?
      Samopoczucie i zdrowie- list.
      Choroby krótkotrwałe, jesli się pojawią. Zajmij się zaległą korespondencją.
    • rozmaryn_1 byk 13.03.15, 21:35
      Ogólna energia tygodnia- Crystal. Tydzień nie bedzie najłatwiejszy, ale optymizm i myśli o lepszym jutrze pomogą ci przetrwać. Niepowodzenia są chwilowe, w dalszej przyszłości spotka cie miła niespodzianka.
      Praca Odwr. 9 buław.
      Możesz czuć się do czegoś przymuszony, nie zdołasz się obronić przed nadmiarem pracy, presją szefa albo innymi niespodziewanymi wydarzeniami.
      Miłość- odwr. 8 kielichów.
      Czeka cie jakies oddalenieod kochanej osoby- dosłowne fizyczne lub brak bliskości duchowej. Nie przytłaczaj partnera swą zazdrością, bo zapragnie uciec od tej miłosnej niewoli.
      Samopoczucie i zdrowie- koniczyna.
      Możesz byc nerwowy w tym tygodniu, więc postaraj się uspokoić myśli i skupić je na czymkolwiek pozytywnym.
      • sabina_online Re: byk 17.03.15, 21:10
        Dziękuję jestem pełna nadziei smile
      • pinia1214 weryfikacja 21.03.15, 17:39
        ogólnie sprawdziło się, a przecież to była wrózba ogolna dla wszystkich.
        W pracy byłam przymuszona i przytloczona. w miłosci bez zmian.
        Pozdrawiam
    • babowa Re: wróżba dla każdego 13.03.15, 22:02
      pracowita z ciebie dziewczyna
      ale ulgi mi raczej swoim horoskopem nie przyniosłas:0
      jam blizniak pokrecony,
      krzyz mnie boli od tygodnia, zarobiona jestem po pachy a ty mi jeszcze wieszczysz lekcje od zycia
      dam znac na pewno, co mi wykrakałas:0
      • rozmaryn_1 Re: wróżba dla każdego 13.03.15, 22:16
        Ale masz dobra wróżbe na miłość, a ona przeciez najwazniejsza wink Dasz radę smile Napisz koniecznie, co ten tydzień Ci przyniósł smile
    • inguszetia_2006 Re: wróżba dla każdego 14.03.15, 10:58
      Witam
      No, no... pracuś jesteś. Moja wróżba jest tak doskonała, że nie będę wnikać w interpretacje jakoś szczególnie. Bierę jak leci;-P Pięknie dziękuję. Natomiast czepnę się Koniczyny i nerwów. Skąd taka interpretacja? Z całości układu? Bo jednak Koniczyna to karta pozytywna, nie ma zmiłuj. Wieszczy powrót do zdrowia. Jak ktoś czeka na wyniki badań to będą zaskakująco dobre. Tak sobie dopisałam, bo może ktoś faktycznie czeka na jakąś tam diagnozę, martwi się, a Koniczyna niesie dobre wieści. Skąd tę nerwowość wytrzasnęłaś?wink
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Re: wróżba dla każdego 14.03.15, 18:45
        inguszetia_2006 napisała:

> Witam
        > No, no... pracuś jesteś. Moja wróżba jest tak doskonała, że nie będę wnikać w i
        > nterpretacje jakoś szczególnie. Bierę jak leci;-P Pięknie dziękuję. Natomiast c
        > zepnę się Koniczyny i nerwów. Skąd taka interpretacja? Z całości układu? Bo jed
        > nak Koniczyna to karta pozytywna, nie ma zmiłuj. Wieszczy powrót do zdrowia. Ja
        > k ktoś czeka na wyniki badań to będą zaskakująco dobre. Tak sobie dopisałam, bo
        > może ktoś faktycznie czeka na jakąś tam diagnozę, martwi się, a Koniczyna nies
        > ie dobre wieści. Skąd tę nerwowość wytrzasnęłaś?wink
        > Pzdr.
        > Ing

Intuicja smile Poza tym karte te wyciagałam na dwie sprawy jednocześnie- stan ducha i zdrowie fizyczne, bo uważam, że jedno ma wpływ na drugie. Wiadomo, że koniczyna sama w sobie to karta o pozytywnej aurze. Jednak gdy pytam o mozliwe dolegliwości i pada koniczyna to mi ona wskazuje pewna kruchość, delikatność stanu ducha, ma w sobie energię ulotności, pokazuje aurę człowieka i dla mnie ta karta wskazuje, że moga pojawić się tutaj jakieś problemy, nie na dużą skalę, bo to nie karta chorobowa, ale właśnie nerwowość, chwiejność emocjonalną. Ale nie musisz się z tym zgodzić oczywiście. Dla mnie ta karta mówi- pracuj z afirmacjami, żeby pobudzic pozytywne myslenie, twój umysł się nagnie do tego, co mu przekażesz, to praca nad energią swojego myslenia, czucia, budzenia w sobie umiejetności pozytywnego spojrzenia na świat. Po prostu zwyczajnie pytałam o to, gdzie mogą pojawić się problemy, o tym myslałam, jak ją wyciagałam. Zreszta bedziesz mogła sama to ocenić w nadchodzącym tygodniu smile
    • ag_at5 Re: wróżba dla każdego 14.03.15, 14:56
      Ja mam pięknie, niech się w końcu stanie smile
      Dam znać.
      • rozmaryn_1 Re: wróżba dla każdego 14.03.15, 18:46
        ag_at5 napisała:

> Ja mam pięknie, niech się w końcu stanie smile
        > Dam znać.

smile
    • caro-caro Re: wróżba dla każdego 14.03.15, 16:01
      Kozom ten tydzień da po dupinie... No cóż, jakoś to przetrwam. A może się nie sprawdzi... tongue_out
      Rozmarynko, swoją drogą, to bardzo miłe, że napisałaś dla nas horoskopy. smile
      • rozmaryn_1 Re: wróżba dla każdego 14.03.15, 18:47
        Rozpierała mnie energia wczoraj i to energia ukierunkowana na karty, musiałam coś z tym zrobić, żeby mnie nie rozsadziło wink
        • sabina_online Re: byk 15.03.15, 15:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka