Dodaj do ulubionych

prośba o karty ;)

22.04.15, 16:20
Ma ktos ochotę postawić dla mnie?
Rzecz dotyczy dziwnego spotkania z panem. Nie wiem, czy mam o nim mysleć jak o osobie przyjaznie nastawionej do mnie czy raczej nieprzyjaznie, czy pan coś knuje czy wręcz przeciwnie... hmm... I jeszcze czy było to jednorazowe zjawisko czy w przyszłości będzie dążył jeszcze do spotkań.
Chetnie odwdzięczę się kartami smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: prośba o karty ;) 22.04.15, 17:16
      To ja, to ja, to ja, <słyszysz wołam Ciebie jak brzoza> wink

zrobiłam coś alla bella tajna kieszeń

1Ty - paź buław
      2 Pan - as monet
      3 cel w stosunkach - cesarzowa
      4 Co on myśli - królowa kielichów
      5 Jak się zachowuje - Śmierć
      4 co zamierza zrobić - 8 buław
      6 Co zrobi - 7 kielichów
      7 to powinna zrobić Roz z tą znajomością- Mag
      8 Przyszłość - paź mieczy

Fui fui - poważne karty - dodam że tarot Maroon - Ty tak trochę z doza nieśmiałości na tego Pana "wpadłaś" zaskoczyła Cię Twoja reakcja i jego reakcja, a pan się poczuł jakby złoty los na loterii wygrał ale.. wie że musi wziąć sprawy w swoje ręce chcąc czegoś więcej "ugrać" u Ciebie. A co chce? Cesarzowa jawi mi się jako kobieta najważniejsza w życiu Pana ale.. Cesarzowa dla mnie jest kobietą tęskniącą (dla innych może nie ale dla mnie tak) I to jest tak: pan chce byś w jego życiu była ważna i miała tę świadomość ale jednocześnie była tak " rozkochana" że nawet jak z Tobą nie będzie to żebyś tęskniła. No dziwne, ale tak Cesarzowa mi się objawia - zwłaszcza że myśli o Tobie królową kielichów. Czyli czar już padł, urok zadziałał, tęsknota wielka. Pan wie że jesteś dobra, serdeczna i ciepła, delikatna na tyle by Cię chronić i on jest gotów dać Ci poczucie bezpieczeństwa. Tylko Pan nie wie że Ty świetnie sobie poradzisz i że taka bezwolna nie jesteś jak Cie postrzegł. Niewątpliwie Pan jest Tobą oczarowany.
      W Śmierci ma zamiar zupełnie zmienić dotychczasowe zachowanie - dołożyłam do niej króla monet - będzie zdobywał Cię na bogato wink mądrością wiedzą opieką i ostoją.. Zamierza namieszać w Twoim życiu .. tylko że z tych planów nic nie wyjdzie bo 7 kielichów mówi o braku jakiegokolwiek działania, niemożność wyboru - Pan by chciał ale nie wie jak "Cię ugryźć" - plany wielkie marzenia wielkie i nic więcej.
      Co powinnaś zrobić z tą znajomością - ano widzisz - wszystko co chcesz , tylko że w Magu musisz przejąc inicjatywę jeśli chciałabyś czegoś więcej niż smętne wzdychanie - np pana do Ciebie - bo jak rzekłam wyżej Pan do działania jak ryba do roweru. A Ty w Magu dajesz zabierasz, poniewierasz, kochasz nienawidzisz, pan je Ci z ręki albo rękę ową odgryzie jak na to pozwolisz. Mag manipulant i cwany lis on wygrywa bo wiem z czym wypuścił Głupca w drogę - z pustym worem czy perłą. wink
      Przyszłość w paziu mieczy - poznawanie, rozpoznawanie i działanie bardziej w strefie wirtualnej, rozmowy, maile smsy itp - ale to daje podwalinę do rozwoju. Znajomość będzie taka jaką Ty będziesz chciała.

W całym rozkładzie nie ma kart złych, kłamstw, blag, oszustw - wręcz przeciwnie jest uwielbienie i szlachetność z Pana strony i plany wielkie i możliwości cudne tylko zastój w interesie działania, dlatego to Ty zadecydujesz co dalej.
      • rozmaryn_1 Re: prośba o karty ;) 22.04.15, 19:30
        Wstyd mi się zrobiło, że go podejrzewałam o zamiary podejrzane big_grin
        Bardzo, bardzo Ci dziękuję smile)) kiss Dużo pracy włozyłaś w tą wróżbę, tak mi wszystko wytłumaczyłaś, że nie mam żadnych wątpliwości na czym stoję i o co chodzi, dzięki serdeczne... I jeszcze optymizm we mnie wlałaś, taka miła wróżba... Nie spodziewałam się, że takie karty wyjdą, ale tak to wygladało, jakby pan świadomie dążył do spotkania, ale za dużo miałam mieszanych uczuć i w ogóle emocji, pan mnie zaskoczył totalnie wink
        Jesteś kochana i jak chcesz , żebym Ci też na cos postawiła, to napisz. Jakby co, jutro postawię, dziś na pewno nie dam rady smile
        • algaria Re: prośba o karty ;) 22.04.15, 20:09
          Ależ Najdroższa - moja wróżba jest wdzięcznością za wszystkie Twoje i.. za udział w mojej zagadce. Wniosłaś taką dobrą energię na forum, że jest mi bardzo miło iż mogłam Ci postawić karty - cala przyjemność po mojej stronie i polecam się na przyszłość. smile
        • caro-caro Re: prośba o karty ;) 22.04.15, 20:21
          Rozmarynko, do dzieła! Taka wróżba, miły pan - korzystaj tongue_out
          • rozmaryn_1 Re: prośba o karty ;) 23.04.15, 16:54
            Algario, ciesze się, że uważasz, że wniosłam dobrą energię na forum, dziekuję smile
            Caro, ja bym chętnie skorzystała, ale pan się na razie gdzieś zaszył i nie pokazuje, poza tym nie lubie zdobywać facetów. Nigdy nie wychodziło mi to na dobre wink Jak pan utknie w tej 7 pucharowej, to nie wiem, czy coś z tego będzie, bo nie widze się w roli męskiej (dla mnie to męska rzecz zdobywanie, nie mam tego pierwiastka, żeby atakować pierwsza).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka