freya_v 16.06.15, 20:59 Taką małą jakby ktoś chciał poćwiczyć Od pojutrza mam mały urlop tzn 5 dni Jak mi minie jakie będą w tym czasie moje relacje z moim R jakie będzie moje samopoczucie może jekieś niespodzianki? No najważniejsze czy będę wypoczęta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: prośba o wróżbę 16.06.15, 22:00 Witam Dobra. Bierę to. Relacje z R - Rycerz kielichów Samopoczucie - 10 kielichów, odwr. Niespodzianki - 4 monet, odwr.(5 buław, 4 kielich, Król kielichów odwr.) Zacznę od pieniędzy. Wydasz za dużo;-P Twój luby pewnie namówi cię na jakieś aktywności, które cię zawiodą trochę, a z kasy trzeba będzie wyskoczyć. Nie przepij za dużo A..... uważaj na złodziei, bo kielichowy mi się odwrócił. Pilnuj portfela,bo ta 5 buław to taka trochę awantura. Mam nadzieję,że to zły trop, ale pilnować nie zawadzi. Relacje - miodzio. Seks i dużo czaru. Love is in the air. Samopoczucie - dziwna karta w tym kontekście. Rodzina będzie wydzwaniać w jakiejś ważnej sprawie i trochę ci zepsuje urlop, hm..? Czy coś rodzinnego nie da ci spokoju? Mam nadzieję,że pan R nie będzie cyrków robił pod hasłem - zazdrość i ci nie zepsuje urlopu. W każdym razie - baw się dobrze i nie daj sobie wejść na głowę Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Re: prośba o wróżbę 16.06.15, 22:39 Ta kasa to pewnie telewizor bo planuje kupić.. Ale chyba trzeba będzie to przemyśleć jeszcze raz no mój R pokazał Ci się super bo on tylko czeka kiedy to więcej czasu będę miała i bardziej wypoczęta będę rodzinna 10 puchar nie lubie tej karty i po prostu nudę w rodzinie mi zapowiada totalną ale może to i dobrze podziekuje Ci ładnie czymś w zamian w czwartek Odpowiedz Link
freya_v Re: prośba o wróżbę 19.06.15, 17:45 Ing w podziękowaniu radę od romantycznych aniołów wylosowałam UWOLNIJ SIEBIE - NADSZEDŁ CZAS BYŚ PRZEJĘŁA KONTROLĘ NAD SWOIM ŻYCIEM no to zabieraj się do dzieła dzięki za wróżbę Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: prośba o wróżbę 21.06.15, 21:34 Witam Frey-u, dziękuję. W myślach mi czytałaś chyba. W piątek obiecałam sobie, że muszę pożegnać się z czymś, co bardzo lubię, a co mi nie służy. I nie chodzi o cukierki ani frytki;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Re: prośba o wróżbę 22.06.15, 18:38 Dużo grillowania było stąd te wydatki za duże R jak zawsze uroczy dużo z jego rodziną czasu spędziłam a tam nie wszyscy mi ''pasują'' więc to ta 10 puchar pewnie. Niby rodzinnie ale nie do końca satysfakcjonująco jeszcze raz dzięki za wróżbę dobrze Ci karty wszystko pokazały Odpowiedz Link