Zobaczymy jak sobie poradzicie tym razem. Na warsztat wzięłam rozkład "Dziedzictwo" - rozkład trudny do interpretacji
1. Odziedziczone po matce - umiejętność brana życia we własne ręce, ale nie zawsze korzystania z danej szansy. Strach przed zmianami.
2. Czego mnie nauczyła matka. - nic z pozycji siły - wycofania się z własnej woli i głębokiego przemyślenia sytuacji. Nie składania broni, ale i nie walczenia bez potrzeby.
3. Odziedziczone po ojcu. - umiejętność dawania, okazywania uczuć, wylewności. Zdolności artystyczne, bogatą wyobraźnię - w pewien sposób dostałam od ojca róg obfitości z dobrymi cechami i umiejętnościami
4. Czego mnie nauczył ojciec. - przeciwieństwie do matki ojciec nauczył mnie odchodzić, zmieniać miejsce, szukać swoich dróg , a nie wycofywać się by nikogo nie urazić. Potarzał - nie podoba ci się, odejdź i szukaj do skutku - bo tobie ma być dobrze - ale nie pal za sobą mostów, bo możesz kiedyś musieć po nich wracać.
5. Co mam naturalnie w sobie. - Umiejętność szybkiego odradzania się
6. Czego się sama nauczyłam. - Bycia niezależną, silną, pewną siebie, tyranką, despotką - tylko w portkach
łatwe?