Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ

IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 17:03

To jeden z poważniejszych błędów serwisu:(( I jednocześnie poważna
    niedogodność dla Prezesów. Jak tu sensownie ustawić drużynę, jesli nie mam
    informacji na temat absencji w nastepnych meczach. Może źle szukam - więc
    oświećcie mnie - ale nie widzę nigdzie składów drużyn w kolejce, którą mamy
    typować. To jest profesjonalne podejście?? hmm... Rozumiem, że nie zawsze
    takie informacje macie, ale mozna by przecież pisać chociaż jak
    przypuszczalnie będzie, tzn. np. kto jest tuz po kontuzji i nie wiadomo czy
    zagra, albo że ktos jest osłabiony, czy co tam akurat bedzie. To dałoby
    Prezesom chociaż cień orientacji i uniknęłoby się takich wpadek jak moja z
    Żurawskim na kapitanie w 19 kolejce, heh...
    Wiadomo ze mozna szukać tych informacji gdzie indziej w necie ale nie zawsze
    jest czas na takie poszukiwania, a ponadto myslę ze nie jest to wygórowane
    żądanie. W końcu o to własnie w tej grze chodzi - o jak najtrafniejsze typy,
    a Wy, Droga Redakcjo, macie nam to ułatwiać a nie komplikować:))
    pozdrawiam i prosze o ustosunkowanie się do mojego postulatu:))
    Obserwuj wątek
      • Gość: popieram Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 07.04.03, 17:07
        calkowicie sie zgadzam wkoncu redakcja za cos pieniadze bierze nie? wiec niech
        sie troche wysili i zmobilizuje
        • Gość: czafer Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: 62.233.233.* 07.04.03, 17:46
          A ja sądze inaczej.
          Od czego jest prezes(menager) otóz jest np:
          od rozpracowywania przeciwników tzn szukania kombinowania
          czy ktos zagra czy ktos nie jakies przecieki na tym to polega
          jak by było wiadomo ze żuraw nie zagra to by nie było tak ciekawie
          bo wszyscy by go odrazu sprzedali a jak ktos miał "przeciek" o
          jego kontuzj wiec wyszedł na plus i na tym polega nasze zadanie
          WIEC SIE NIE ZGADZAM ABY WSZYSCY MIELI WYŁOZONE JAK NA TACY SKŁADY
          TRZEBA SE SAMEMU POSZPERAĆ
          • yachoooo Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ 07.04.03, 17:59
            Gość portalu: czafer napisał(a):

> WIEC SIE NIE ZGADZAM ABY WSZYSCY MIELI WYŁOZONE JAK NA TACY SKŁADY
            > TRZEBA SE SAMEMU POSZPERAĆ

I tu 100% racji dla tego pana!!! kazdy Prezes na wlasna reke powinien szukac
            informacji na temat ewentualnych absencji w meczu :) sa przeciez oficjalne
            (nieoficjalne tez) strony klubow, gdzie pisze sie o kontuzjach graczy, pauzach
            za kartki, wystarczy troche poszperac i po sprawie :)
            pozdrawiam :)
            • Gość: czafer Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: 62.233.233.* 07.04.03, 18:09
              :)
              • pitrix Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ 07.04.03, 19:07
                No pewnie, że tak. Każdy jak chce się w to bawić, troche poważniej to sam musi
                wyłapywac z informacji o lidze kto zagra a kto nie. Informacji o naszej lidze
                jest w internecie wbród.
                Ja np. kieruje się "prognozą kolejki" w gazecie, ale nie tylko:).
                Można też poszukać na stronach poszczególnych klubów.
                Pozdrawiam.
                • Gość: Maverick Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:46
                  A ja popieram pana z numerem 1 :-). Czy ja jestes dziennikarzem, zeby biegac
                  po trenerach i sie pytac o sklad?!!! Mysle, ze gazecie nie zaszkodziloby
                  napisac jaki sklad bedzie. Tylko mam nadzieje, ze sie nie zrazili po tym jak
                  ostatnio ich pojechalismy na forum, ze nie bylo nic o Zurawiu...
                  Pozdrawiam
                  • Gość: kazet Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 20:35
                    A mnie sie wydaje że sklady to robota nasza, a oni niech profesjonalnie
                    podchodzą do redagowania, podawania pkt. i innych dupereli. Starczy poczytać
                    co o nich sądzimy na forum.....
                  • olenap Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ 09.04.03, 18:59
                    dzięki za poparcie Maverick :)))
          • Gość: hmm Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 16:14
            Gość portalu: czafer napisał(a):

> A ja sądze inaczej.
            > Od czego jest prezes(menager) otóz jest np:
            > od rozpracowywania przeciwników tzn szukania kombinowania
            > czy ktos zagra czy ktos nie jakies przecieki na tym to polega
            > jak by było wiadomo ze żuraw nie zagra to by nie było tak ciekawie
            > bo wszyscy by go odrazu sprzedali a jak ktos miał "przeciek" o
            > jego kontuzj wiec wyszedł na plus i na tym polega nasze zadanie
            > WIEC SIE NIE ZGADZAM ABY WSZYSCY MIELI WYŁOZONE JAK NA TACY SKŁADY
            > TRZEBA SE SAMEMU POSZPERAĆ

no niby tak... ja to rozumiem, popieram ten zapał :))ale zrozum też Prezesów,
            którzy pracują, albo np. nie mają netu w chacie i korzystają z modemu albo z
            kafejki... trzeba być realistą i jednocześnie nie brać pod uwagę tylko i
            wyłącznie swojej sytuacji. pewnie masz sdi, siedzisz sobie w chcie po szkole i
            masz kompletny looz i fool czasu, ale mi niekiedy zdarza się ustawiać drużynę w
            pośpiechu i wtedy przydałoby się takie udogodnienie. a poza tym trzeba chyba
            pamiętać ze to tylko gra netowa, jak chcesz podejść poważnie do kwestii
            menagerowania zespołem piłkarskim to sobie pograj w CHMPIONSCHIP MENAGERA -
            przyjeności, nara
      • Gość: Roni Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: *.my.domain / 192.168.0.* 07.04.03, 20:46
        calkowicie sie zgadzam z prezesami , ktorzy sa za szperaniem. o to wlasnie
        chodzi , jestesmy prezesami i przeciez nie tylko jest gazeta , gdzie i tak jest
        zawsze duzo bledow , wiec potwierdzam planowane sklady innym zrodlem , aby miec
        pewnosc. ja tez nie wiedzialem ze zoraw nie zagra , a jednak moj nos
        podpowiedzial mi dawidowskiego i sie oplacilo pozdrawiam :)
      • Gość: MARCO Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:00
        Mam jescze coś innego do powiedzenia.Na stronach gazety są bardzo nie ścisłe
        informacje co do składów jedenastek poszczególnych zespołów czytałem skład
        Wisły i był w nim zarówno Hughes jak i Żuraw i tu jest pies pogrzebany.Nie
        ścisłe informacje przedawnione zdaje mi się że brak Żurawskiego w składzie
        Wisły powinien być ogłoszony wcześniej na stronach gazety skoro współpracuje z
        piłkarzykami.Skłasy w których nie ma podstawowych zawodników lepiej żeby nie
        były publikowane.Zgadzam się z wami że powinniśmy dużo szukać po różnych
        stronach ale jeśli już szukasz i podają Ci niedokładne informacje to jak można
        się nie wkurzyć.
        Pozdrawiam wszystkich prezesów:-)
        • Gość: YeGe Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.10.* 07.04.03, 21:20
          Niestety tych informacji nigdy nie bedziemy mieli np.we wtorek jest mecz Gieksy
          i juz mamy sklady.A np.na treningu wieczornym Zuraw lamie noge,Moskala ginie w
          wypadku.No I Prezesi?
          Pies pogrzebany!!
          Poprostu trzeba szukac mala podpowiedz lepsze informacje o skladach ma tempo i
          inne.
          • Gość: PLUS Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ IP: *.icpnet.pl 10.04.03, 15:53
            Albo poprstu zamowcie pilkarzyki PLUS :P
            • olenap Re: SKŁADY NA NASTĘPNĄ KOLEJKĘ 10.04.03, 17:49
              Gość portalu: PLUS napisał(a):

> Albo poprstu zamowcie pilkarzyki PLUS :P

no wybacz - taką frajerką nie jestem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka