bladamery 09.07.15, 18:34 Jestem też na "Szkółce Tarota", ale widzę, że tu dużo więcej się dzieję. W związku z tym, witam się serdecznie i będę się Waszemu doświadczeniu bacznie przyglądać, ponieważ wzięłam się za konkretną i solidną pracę z kartami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Witam się :) 09.07.15, 19:59 Witaj na ABC, Co prawda u nas nie ma prawdziwych wróżek, bo prawdziwy wróżbita jest tylko jeden - jak mówi o sobie wróżbita Maciej i tym samym nas zdeklasował, ale nasze doświadczenie z pewnością jest do bacznego przyglądania, a Ty sama możesz je powiększyć o bywanie u nas i czynny udział w dyskusjach. U nas każdy znajdzie coś dla siebie - w kupie raźniej, a w piekle cieplej i weselej. Zatem wiesz o czym ja mówię - zapraszam i jeszcze raz witam Matka Wielokrotnie Przełożona - przeorycha algaria Odpowiedz Link
bladamery Re: Witam się :) 09.07.15, 20:55 Nie szukam prawdziwych wróżek ( tym bardziej wróżbitów, a jeszcze tym bardziej Maciejów ) Szukam ludzi z pasją, empatią, doświadczeniem i z sercem Odpowiedz Link
algaria Re: Witam się :) 09.07.15, 21:44 bladamery napisała: > Nie szukam prawdziwych wróżek ( tym bardziej wróżbitów, a jeszcze tym bardziej > Maciejów ) Szukam ludzi z pasją, empatią, doświadczeniem i z sercem My tu jesteśmy jeszcze z dowcipem a to na przełamanie pierwszych lodów Odpowiedz Link
babowa Re: Witam się :) 09.07.15, 22:35 witamy i w grono wariatów zapraszamy:0 ucz sie pilnie, dziel doswiadczeniem i pyskuj ile wlezie:d a nick masz konkretny taki, wiec mam nadzieje ze i siła w Tobie podobna Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Witam się :) 09.07.15, 22:23 Witaj Tylko się nie obżeraj za bardzo! Te lody sobie podziel na kilka dni, bo potem będą lamenty, że ci się "zgrubło" niechcący;-D Tak działa to forum - najpierw zasłodzą,podkarmią, a potem weź i się z nimi odchudzaj;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Witam się :) 09.07.15, 22:45 Czuj się jak u siebie Ja tak się tu czuję, to mi tu dobrze Odpowiedz Link
babowa Re: Witam się :) 09.07.15, 22:57 nie nooo ckliwie sie robi haa, najwyraziej urlop mi nie słuzy i szukam swady na siłe:0 takie tu wszystkie miłe, kolezanskie pomyslałby kto ,ze i prawda słuchaj mery, ja, i tylko ja prawde Ci powiem jalby co- to wal smiało jakbys miała gorszy dzien i z kims na slowa pojsc w boj to ja czekam bede sie nadstawiac i dzielnie mierzyc z toba w mieczowych walkach:d widac ze mi wolne nie sluzy? Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Witam się :) 09.07.15, 23:05 babowa napisała: widac ze mi wolne nie sluzy? Witam A ty co się nie chwalisz,że masz wolne, co? Gdzie jedziecie, co porabiacie? Ja moją młodą wysłałam na obóz i sobie polecę "na chwilkę" do Paryża;-D To taki przerywnik, czterodniowy. A potem dopiero w sierpniu mam wolne, pod koniec. Nie wiem, czy wytrzymam, bo już kota dostaję, muszę odpocząć na cito, zdycham. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
babowa Re: Witam się :) 09.07.15, 23:15 no a co to za nowina ze nierob przedszkolanka ma wolne w wakacje? cała inga, na tacy wszystko trzeba no mam wolne, spie do 10 i mam w nosie wczoraj dopiero poczułam ze mi napiecie popracowe zeszło zaraz mam dyzur tygodniowy , to lekko przygasne:p i bede sie szykowac nas nasze zimne morze z dzieciorami i znajomymi marzy mi sie ze nie bedzie upalnie, dzieci dadza nacieszyc sie wieczorami i nikt z nikim sie nie pozre i jeszcze mi sie marzy, wyjazd z mezem tylko a ogolnie mam jakis po..rabany czas, bo duzo sie wokol mnie dzieje i jednej niespodzianki i zasranki wpadałam w kolejna co tam jeszcze? sypie sie chyba i mysle ze juz czas po znachorach sie przejsc tyle dobrego ze na urodzie nie trace i tupecie tez a co u ingusi, co złotko u ciebie? tak obszerniej moze troche? Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Witam się :) 10.07.15, 09:58 babowa napisała: a co u ingusi, co złotko u ciebie? > tak obszerniej moze troche? Witam Wróć i zadaj pytanie bardziej szczegółowe;-P W skrócie, zdrowie - dobre (he, he... to już ten czas, że się od zdrowia zaczyna), dom - sielanka, aż strach się bać, praca - stagnacja i brak wyzwań, dla mnie nuda, muszę powalczyć, bo się jakoś tak duszę w swojej skórze;-D Pieniądze - i tu dochodzimy do sedna! Trzymaj kciuki za Sąd Najwyższy, żeby mi przyznał odszkodowanie, bo mi się już odechciało sądzić. Jeszcze trochę tego cyrku, to wyjdę opony palić na znak protestu! A co! No tak... o dziecku zapomniałam, wyrodne matczysko;-P Średnia - 4,82 i czerwony pasek. Pierwsza gimnazjum. Pyskuje w normie, jakoś przetrzymam. A teraz na obozie jako przyboczna tresuje małe zuchy. Uff... jak na spowiedzi było. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
babowa Re: Witam się :) 10.07.15, 10:25 sredniej gratuluje choc gratulowac trzeba kazdej:0 moj 1 ginnazjalista miał chyba 3.33 i tez mu gratulowałam:d taki typ mi sie trafił, pan bylejak za to panna starsza inna bajka z nauka, tez paskowa za to , kuzwa, cicha, zawiła i tajemnicza do bolu baska za to daje czadu za cała reszte i pierwsza mnie , chyba, babka zrobi, taka temperamentna kciuki bede trzymac, to wiem, ze ty na zbytki potrzebujesz i musisz te urode juz teraz konkretniej konserwowac , wiec rozumiem obawy o kase a swpja droge, to pozno swoje dziewcze urodziłas haa, ciezko byc stara matka? Odpowiedz Link
nikix4 Re: Witam się :) 10.07.15, 19:23 To witaj wśród nas I dziel się z nami swoim doświadczeniem Odpowiedz Link
e-zotynka Re: Witam się :) 20.07.15, 17:15 Czesc Bladamery, Panie sie uzewnetrznily, jeszcze tylko zapomnialy rozmiaru biustonosza i pinu do karty podac a wiec jak cos, to ja nosze 85 c, ale cos mnie pije Witaj Bladamery, ja co prawda bardziej poczatkujaca i z mniejszym doswiadczeniem pewno, niz Ty, ale jestem wyglodniala rozmow o tarocie, tylko nie wiem, czy tu takie znajdziemy Podszkola nas na bank i mozliwe, ze sie to nam przyda powiedzmy w zyciu, a zycie to magia, wiec witaj w raju Pisz i komentuj, ja tez bede, stale Bywalczynie swoja droga, to bedzie super, tak czuje.. Odpowiedz Link