03.09.15, 13:04
Z dużym zainteresowaniem podczytuję forum od kilku miesięcy, niestety, do tej pory nie odważyłam się napisać. Znalazłam się jednak teraz w ciężkim momencie życia, jestem zdołowana i przechodzę chyba załamanie nerwowe, dlatego bardzo Was proszę o pomoc i wróżbę dla mnie, bo nie widzę żadnych jasnych stron w życiu i żadnego celu sad
Mam na imię Gosia ( data ur. maj 13, 84r.), dotychczas nie umiem sobie ułożyć życia osobistego, mimo kilku związków na koncie ( wszystkie raczej nieprzyjemnie się kończyły). Obecnie spotykam się z M. ale nie jestem pewna, czy jest sens to ciągnąć, poza tym podoba mi się kolega A. ( znamy się jeszcze z czasów szkolnych) z którym boję się rozpocząć relację, bo chociaż świetnie się dogadujemy i wiem, że on liczy na więcej, to ja się boję, bo, zdarza mu się popijać sad Tkwię w jakimś marazmie, mimo chęci na własną rodzinę i dzieci, nie mam ostatnio nadziei,że to kiedykolwiek nastąpi, że spotkam kogoś, z kim mi się to uda. A lata lecą... Bardzo Was proszę o pomoc i karty w tej sprawie dla mnie - czy popracować nad związkiem z M., a może czy A. rokuje, albo ktoś inny jest mi pisany ? Czy doczekam się dziecka ? Z góry bardzo, bardzo dziękuję , obiecuję odpisać i zweryfikować wróżbę z czasem, może mogłabym w jakiś inny sposób się odwdzięczyć za poświęcony czas ?
Pozdrawiam serdecznie
G.
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Pomocy ! 03.09.15, 15:23
      Czyli spotykasz się z facetem, który Cię nie przekonuje, ale zastanawiasz się, czy by nie "popracować" czyli przymusić się, żeby się do niego przekonać i założyć z nim rodzinę. Jednocześnie podoba Ci się inny, który ma problem z nadużywaniem alkoholu, jego teoretycznie tez bierzesz pod uwagę jako ewentualny materiał na męża i ojca dzieci? Nie dziwię się, że czujesz się załamana. Nie ma w tym w ogóle Twoich własnych potrzeb, tylko próbujesz się dopasować do tego, co Ci "w ręce wpadło". A konkretnie próbujesz się dopasować do facetów, którzy pojawili się w Twoim życiu przypadkiem/nie przypadkiem.
      Postawiłam karty anielskie w czym problem. Pokazały, że patrzysz na wszystko tak, jakby nie dotyczyło Ciebie. Dystans jest zdrowy, ale tu jest problematyczny, to jakbyś przestała się dobrze czuć sama ze sobą, jakbyś nie była w swojej skórze. Spotykasz facetów, którzy są dla Ciebie informacją, czego tak naprawdę nie chcesz. Nie chcesz związku bez uczuć, nie chcesz też przyszłego alkoholika (?). Czemu więc uparcie drążysz ten temat i pytasz o nich, jakby nic Ci nie zostało innego. Karty mówią, że w związkach jakby zapominasz o sobie, wycofujesz się w głąb siebie, pokazują milczenie, może żeby nie zostać osądzoną. Fajne uczucia są stłamszone przez słowa, które ranią, niszczą Twoje dobre samopoczucie. I możesz poczuć się jeszcze gorzej, jeśli to się nie zmieni. Zastanów się też ogólnie nad relacjami z mężczyznami w Twoim życiu- ojciec, dziadek, partnerzy. Możesz mieć w ogóle problem z męską energią w swoim życiu, również gdy reprezentują ja kobiety. Czyli problem z tematem tyrani i ludzi, którzy próbują Cię jakoś nagiąć do siebie.
      Karty radzą, żebyś poszła w końcu za głosem serca, oczyściła się z tych wszystkich negatywnych przemyśleń, refleksji, źle pojmowanego rozsądku. Nie sądzę, żeby któryś z tych facetów był dobry dla Ciebie i wnioskuję to z Twoich słów, bez stawiania kart. A tak w ogóle to przy takiej ilości pytań i problemów, wato udać się do zawodowej wróżki, bo potrzebujesz długiej, konkretnej rozmowy i przyjrzenia się sytuacji.
      • jkm1972 Re: Pomocy ! 03.09.15, 17:06
        Dziękuję !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka