baba_potwor 09.10.15, 14:35 Jeżeli możecie, obejrzyjcie w najbliższy poniedziałek "1 z 10" (TVP2, 18.50). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Znów się chwalę 09.10.15, 14:59 Mam w domu fanów tego programu i nie odpuszczą Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Znów się chwalę 09.10.15, 16:14 Koniecznie, bo odcinek będzie arcyciekawy . Odpowiedz Link
algaria Re: Znów się chwalę 09.10.15, 16:18 baba_potwor napisała: > Niech patrzą pilnie na stanowisko 9 . " Ej cycolina pomachasz do mnie" - to z mydełka Fa Odpowiedz Link
babowa Re: Znów się chwalę 09.10.15, 16:26 popatrzymy na bank hmm, coz tam moze byc ciekawego? :00 Odpowiedz Link
nikix4 Re: Znów się chwalę 09.10.15, 19:34 A są jakieś powtórki ? I kiedy ? Albo nagranie na you yube? Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Znów się chwalę 09.10.15, 20:38 Na TVP Rozrywka są powtórki, ale bladym świtem (koło 8 rano). Nie wiem, z jakim poślizgiem powtarzają. Mój odcinek ma nr 8, seria 88. Najwcześniej będzie we wtorek. Poza tym serie 87, 88 (moja) i 89 będą powtarzane od grudnia do końca lutego na TVP 2 o 18.50, czyli o tej samej porze, kiedy jesienią są nadawane odcinki premierowe (telewizornia kutwi, dlatego zimą nie ma premier teleturniejów ). Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Znów się chwalę 10.10.15, 06:49 Trzymam kciuki Babo niestety trudności obiektywne nie pozwolą mi obejrzeć ani na żywo ani powtórek, ale syn obiecał nagrać odcinek. Program zawsze oglądałam, do Sznuka od "Lata z radiem" mam nieustanną sympatie. Bo chyba prowadzący się nie zmienił? Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Znów się chwalę 10.10.15, 19:01 Prowadzący cały czas ten sam. Tutaj można już obejrzeć wizytówki, czyli sam początek, kiedy zawodnicy się przedstawiają. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Znów się chwalę 12.10.15, 19:23 Jestem zszokowana Chapeau bas!!! Rzadko spotykane połączenie urody i inteligencji Pozdrawiam Cię serdecznie! Gratulacje! Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Znów się chwalę 11.10.15, 10:55 Witam Pewnie, że obejrzę. Mam nadzieję, że przeszłaś do wielkiego finału. Mój mąż też był i się zbłaźnił;-P Ale to było sto lat temu. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
babowa Re: UWAGA - BABA NA HORYZONCIE !!!!! 12.10.15, 19:24 po jesssuuuu pogrom zrobila baba !!!!!! tzn szacowna pani baba potwor leze plackiem przed baba i nie smiem oczu wzniesc kuzwa, ja bym polegla ze stresu na najprostszym pytaniu JESTES NIESAMOWITA o matko, dumna jestem ze wirtualnie jestem twoja daleka znajoma:d pochwale sie tym w pracy, znienawidza mnie doszczetnie ze obracam sie w towarzystwie omnibusow jestem pelna podziwu dla twojego opanowania i wszechstronnosci zatkalo mnie Odpowiedz Link
88ula Re: UWAGA - BABA NA HORYZONCIE !!!!! 12.10.15, 19:28 wspaniale Kamilo, normalny pogrom!! Gratulacje. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: UWAGA - BABA NA HORYZONCIE !!!!! 12.10.15, 20:52 Rozumiem, że mam gratulować? Dopiero co wróciłam z jogi i nic nie wiem... Odpowiedz Link
bronxi Re: Znów się chwalę 12.10.15, 19:21 BRAWO totalne szaleństwo. Czapki z głów, niesamowita wiedza, moje gratulacje Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Kamila! 12.10.15, 19:23 Widziałam, wygrana w wielkim stylu Masz imponujacą wiedzę i w pełni załużyłaś na zwycięstwo!!! Czasem komus dopisze szczęście, ale w Twoim przypadku to była po prostu WIEDZA Gratuluję Odpowiedz Link
bladamery Re: Kamila! 12.10.15, 19:27 No i kuźwa nie zdążyłam! Jak ktoś dorwie powtórkę, to proszę dać znać! Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Gratulacje!!!!!!!!!!! 12.10.15, 19:29 Witam BABO, JESTEŚ WIELKA, ROZPIŹDZIŁAŚ ICH W DROBNY MAK! Dawać szampana! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Znów się chwalę 12.10.15, 19:36 Witam No, cholera, nie wytrzymam! Nosi mnie z dumy wielkiej! Mojemu "mężu" gacie spadły z wrażenia;-P A mówiłam temu "cymbału", że wróżki to są mądre kobiety, a nie jakieś tam głupie baby, no! To teraz mam dowody na telewizorze, bo moje dyplomy na piśmie to było za mało;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
babowa Re: Wiedza i strategia, bravo!!! 12.10.15, 20:10 tez mnie nosi prawie jakbym sie przyczynila do baby zwyciestwa:p i tez mezowi sie chwalilam:d sukces ma wiele chetnych matek Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Wiedza i strategia, bravo!!! 12.10.15, 20:14 BABO GRATULUJE! Jak Inga mówi to wie, wierze wiec, i z dumą pierś wypinam, będę Cie oglądać dopiero w grudniu. Na szampana na chwilkę na miotle przylecę. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Wiedza i strategia, bravo!!! 12.10.15, 20:25 Dziewczyny przepraszam,wszystkie już byłyście z gratulacjami a ja tylko Ingę przeczytałam SKS.. wiec ją wymieniłam... a nie myślałam że przy-tuptałam prawie ostatnia.usciskać Babe Gonie do Was! Bądźmy wszystkie dumne, wszak Baba jest przecież nasza od zawsze! Odpowiedz Link
nikix4 Re: Znów się chwalę 12.10.15, 20:28 Pokombinowałam i podglądałam w komputerze Musiałam zrobić dość dziwną minę, bo moi współpracownicy się połapali, że zamiast myśleć o zebraniu jestem gdzie indziej. To się przyznałam i że Cię znam "wirtualnie" i oglądaliśmy wszyscy. Na finale o mało z krzeseł nie pospadaliśmy Gratulacje Ogromna wiedza, strategia i zero stresu. Rozwaliłaś ich zupełnie. Czapki z głów. Trzymam kciuki (nie już trzymamy kciuki) za Wielki finał Odpowiedz Link
algaria niki 12.10.15, 21:37 Gdzie oglądałaś, bo ja nie mogę znaleźć odcinka - nawet na stronie 1 z 10 mają tylko wstęp co to się zwodnicy przedstawiają - szukam całego odcinka by obejrzeć.. no sfrustrowana jestem okropnie Odpowiedz Link
leda-is-one Re: niki 13.10.15, 05:39 Sie poczęstowałam na słono. Jestem niespodziewanie usatysfakcjonowana, bo syn mi nagrał odcinek, powiedział "mamo Pani wygrała w pięknym stylu" ,i nawet zrobił kilka zdjęć, no takim urodziwym potworem dzieci straszyć nie można, facetów też. ps.Jak ktoś chce statyczną Babe w akcji zobaczyć to mogę przesłać .Pozdrawiam.Leda Odpowiedz Link
baba_potwor Dzięki, dziewczyny :). 12.10.15, 21:25 Stokrotnie dziękuję za wszystkie dobre słowa. Byłam pewna, że odpadnę po pierwszym etapie, tym bardziej, że byłam niewyspana i głodna. Miałam szczęście do pytań i skład, prawdę mówiąc, nie najmocniejszy. In plus wyróżniała się dwójka, która weszła ze mną do finału (Andrzej wygrałby, gdyby nie trafił na pecha w mojej postaci ). A że wróżki są mądre, to oczywiste - w życiu nie widziałam tak rozsądnych, racjonalnie myślących i stojących nogami na ziemi kobiet. Trzymajcie kciuki za WF. Aha, zapomniałabym o zakąskach do szampana od Ing. Komu słone, komu słodkie: Jeszcze raz stokrotne dzięki za to, że oglądałyście i za Waszą życzliwość. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Dzięki, dziewczyny :). 12.10.15, 21:29 To ja się czestuje i wołam reszte domowników, bo kibicowali razem ze mną Naprawde byłaś fenomenalna Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Dzięki, dziewczyny :). 13.10.15, 10:21 Jak juz wiem o co chodzi, to: GRATULUJE!!! Serdeczności slę, no i częstuje się tymi pysznosciami Odpowiedz Link
algaria Re: Znów się chwalę 12.10.15, 21:34 Jestem zła, bo nie obejrzałam, bo mnie urząd zatrzymał - Gratuluje babo z tego co czytałam - jesteś niesamowita Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Znów się chwalę 12.10.15, 21:47 algaria napisała: Jestem zła, bo nie obejrzałam, bo mnie urząd zatrzymał - Gratuluje babo z tego > co czytałam - jesteś niesamowita Witam Obejrzyj na powtórkach gdzieś. Mówię ci - warto. I nasza Baba miała minę taką, że wie wszystko;-D Spokój i opanowanie. I brała na siebie te pytania, brała, brała, brała... aż mi się słabo zrobiło. Lewandowskiego warto zobaczyć w meczu z Wolfsburgiem i naszą Babę, jak wymiotła strategicznie. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Znów się chwalę 12.10.15, 22:07 Powtórki są na TVP Rozrywka, ale o 8.00-8.15 rano. Nie wiem, czy mój odcinek będzie powtarzany już jutro. Może ktoś na jutub wrzuci. Na pewno od początku grudnia będą powtarzane jesienne odcinki (mój jest 8 w serii 88). Odpowiedz Link