12.10.15, 12:00
chce Cie przeprosić , zachowałam się okropnie i jest mi z tego powodu przykro, no dość przykro w każdym razie, jakiś diabeł we mnie wstąpił , wybacz jeśli możesz, oczywiście że nie jesteś zła ani to wszystko co tam napisałam , zachowałam się dziecinnie sad
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Apprepope 12.10.15, 14:09
      black.kiara napisała:

> chce Cie przeprosić , zachowałam się okropnie i jest mi z tego powodu przykro,
      > no dość przykro w każdym razie, jakiś diabeł we mnie wstąpił , wybacz jeśli moż
      > esz, oczywiście że nie jesteś zła ani to wszystko co tam napisałam , zachowałam
      > się dziecinnie sad

Zakrztusiłam się.... nie poznaje koleżanki tongue_out

Widziałam że się cupnęłyście - rozrywkowo się zrobiło nie powiem - kochać się przecież nie musicie. Ale że aż taka zmiana frontu.. Kiara Diabeł w Ciebie wstąpił i włochata fasola też big_grin ale jeśli uważasz że słusznie postąpiłaś bo się należało to ja nic przeciw nie mam.

P.S. Ja też jestem ostrożniejsza i nie ufam już każdemu
      • black.kiara Re: Apprepope 12.10.15, 14:34
        aj Algaria nie , nie , nie powinnam być taka podła , źle się teraz z tym czuję , myślę że obie z Aprepope niewłaściwie zinterpretowałyśmy pewne ... czynniki i fluidy , ok nie musimy się kochać ale ja ewidentnie przegięłam , ale dziękuję Ci za wyrozumiałość
    • aprepope Re: Apprepope 13.10.15, 11:18
      Black.Kiaro, nie chce, zebys musiala sie jeszcze nad tym zastanawiac, wiec oglaszam wszem i wobec, ze nie chowam do Ciebie urazy, ale poszlas o pare slow za daleko, nawet w kontekscie pomylki, wiec urazy nie ma, ale odraza jest.

Przykro mi, ze macie tu "na glowie" znowu Pania pestke/anetka/wiedzmin/redwine, ale jak zobaczylam reakcje Administratorki Algarii, ktora slowa skierowane pod moim adresem przez Black.Kiare, m.in. "jesteś - zła, sfrustrowana, fałszywa , zakompleksiona, zakłamana, nie wiesz czego chcesz , chcesz wszystkim oczy zamydlić i może zamydlasz ale ja wiem że jesteś zła, zła zła do kwadratu" uznala za fajna rozrywke na Forum...to ja juz nie wiem co gorsze - troll/dziewczyna, ktora sie nie moze pogodzic z zachowaniem faceta, ktory prawdopodobnie ja emocjonalnie skrzywdzil i najwyrazniej biedna sfiksowala, czy Tarocistka, ktora sie karmi niezdrowymi sensacjami innych, bo ma moze za malo "akcji" we wlasnym zyciu - kto pierwszy sie zglosi w tym Domu Wariatow, ten lekarz, ale beze mnie.
      • algaria Re: Apprepope 13.10.15, 12:23
        Przykro mi, że tak odebrałaś moje słowa. Nie będę się tłumaczyła co "autor" miał na myśli pisząc swoje słowa - bo to i tak nic nie zmieni..Masz rację to co piszemy świadczy o nas i moje słowa świadczą o mnie, przyznaję się do błędu i tak jako administrator a właściwie założyciel i twórca tego forum nie powinnam w ten sposób zareagować - powinnam być zawsze ponad, a przede wszystkim być obiektywna - co do tej pory mi się udawało.
        Jeden mój błąd i przekreślił cały mój administracyjny dorobek.

Cóż mi pozostało? Jedynie jeszcze raz Cię przeprosić, bo ironia miała być śmieszna wyszła strasznie. A do tego jeszcze na moim forum czyli jako mój gość zostałaś podwójnie źle potraktowana - przeze mnie i przez innego gościa. O ile z innym gościem wasze sprawy powinnyście wyjaśnić między sobą o tyle moje wtrącenie było niesmaczne. Jeszcze raz jest mi przykro i przepraszam.
        • black.kiara Re: Apprepope 13.10.15, 20:53
          oj tam od razu odraza , ja jestem urocza , jakbyś mnie lepiej poznała to byś się nie oparła , no ale tak droga Ap Ty musisz cytowac mnie dla potomnych i napadać na Bogu ducha winną Algarię .... ale niech Ci będzie skoro Cię to nakarmi w jakiś sposób , w każdym razie mnie jest szczerze przykro naprawdę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka