Dodaj do ulubionych

Karta Tygodnia :)

19.10.15, 17:59
Ponieważ siedzę, a właściwie leżę już 4ty dzień z jakąś zarazą i mam więcej czasu, wyciągnę dla chętnych kartę na ten tydzień smile
Obserwuj wątek
    • ziajka.a Re: Karta Tygodnia :) 19.10.15, 18:21
      Witam smile mogę jako pierwsza ? szczególnie na sprawę z Moim samochodem, czy uda się go wreszcie naprawić ? bo jakas czarna passa nad nim tongue_out i nie dość ze nie nadażam już dokładać do niego to jeszcze nie mam czym jezdzic.
      Z góry dzięki smile
      • bladamery ziajka 19.10.15, 18:58
        Na pytanie co z tym Twoim nieszczęsnym samochodem wyszedł mi As Kielichów, a on ma tylko pozytywne znaczenie, także patrz z optymizmem i żegnaj się z komunikacją miejską smile Myslę, że w końcu burknie ten Twój samochód, odrodzi się i pojedzie smile Dociągnęłam Głupca, więc może jakiś mechanikos (niekoniecznie z Bożej łaski) w końcu wpadnie na jakiś genialny pomysl i znajdzie przyczynę dotychczasowych niepowodzeń. Powodzenia, bo wiem co to za ból smile
        • ziajka.a Re: ziajka 19.10.15, 19:14
          Uff co za ulga, wreszcie dobre wieści smile dziekuje bardzo i powrotu do zdrowia zycze wink zweryfikuje jak tylko się odrodzi i pojedzie big_grin
        • ziajka.a WERYFIKACJA :) 21.10.15, 09:25
          Bladamery strzał w dziesiątke smile wygląda na to ze odzyje Moje autko , trzeci raz było naprawiane ale może wlasnei do trzech razy sztuka bo w końcu mechanik (bardzo w porządku) znalezł usterke smile Tak więc dziekuje bardzo za wrożbe która jak najbardziej się sprawdzila smile
          Pozdrawiam
          • bladamery Re: WERYFIKACJA :) 21.10.15, 09:44
            O rany! Cieszę się, że tak szybko! smile
    • rozmaryn_1 Re: Karta Tygodnia :) 19.10.15, 18:42
      Kochana Mery, to zdrówka Ci życze, żebyś przepedziła tą zarazę precz...
      A jak proponujesz kartę tygodnia, to jestem chetna smile i pozdrawiam serdecznie smile
      • bladamery Rozmarynie 19.10.15, 19:19
        Twój tydzień upłynie pod znakiem Cesarza. Teraz jeśli chodzi o samą Ciebie i Twoje myślenie, wszystko co do tej pory wydawało się zamglone, nieopanowane, roztargnione, zacznie się w końcu krystalizować i nabierac realnego znaczenia. Moze miałaś jakieś plany, marzenia, coś sobie knułaś i nie wiedziałaś jak to ugryźć. Teraz wszystko zacznie Ci się układac w calość i nabierac sensu. Tym bardziej, że wypadło mi przy tasowaniu 6 buław wink

No chyba, ze jakiś Cesarz po prostu będzie gdzies w tym tyg. przy Twoim boku, czego Ci zyczę, bo taki zawsze się przyda i miło może być wink

Dzięki za życzenia zdrowia smile
        • rozmaryn_1 Re: Rozmarynie 19.10.15, 19:27
          OOOooo... tego mi własnie trzeba, energii cesarza... smile praca, samodyscyplina, organizacja, a i innymi porządzić można big_grin Buziak za cesarza kiss
          Bardzo Ci dziękuję i jeszcze raz zdrowia Ci życzę, tylko nie dziękuj tym razem smile
        • rozmaryn_1 WERYFIKACJA 25.10.15, 10:05
          Mery, moja interpretacja cesarza się kompletnie nie sprawdziła, z czego wniosek, że interpretowac powinna osoba, która wyciagnęła karte. Bo stalo się, jak napisalaś... faktycznie pewna sprawa zaczęła się w mojej głowie krystalizować. I można uznać, że było to coś, co ciagnęło sie w tym tygodniu, więc pasuje jako ogólna energia. Dzięki smile
    • pinia1214 Re: Karta Tygodnia :) 19.10.15, 18:48
      I ja poprosze. Moze w końcu coś dobregosmile)
      • bladamery pinia 19.10.15, 19:33
        Pinia, dla Ciebie 9 kielichow. To trochę karta emocjonalnego niezadowolenia, samotnosci, wszystko masz, a jednak czegoś brakuje. Szczęście, ale takie nie na 100%. Dociągnełam Ci Świat, więc pamiętaj, że świat stoi dla Ciebie otworem. Musisz tylko zrobić coś, ruszyć się, otworzyć się, wydobyś z siebie trochę wysiłku, nie tylko biernie czekać na rozwój wydarzeń. Możliwości masz wiele. 9 puch, to karta życzeń czyli wszystkie nasze pragnienia mogą być spełnione, tylko musisz bardziej się otworzyć i optymistycznie działac wink

Dodatkowo, może jakaś impra Cię czeka? wink
        • pinia1214 Re: pinia 19.10.15, 19:52
          spowodowałas uśmiech na mojej twarzy i za to Ci dziekuję.smile)
          O imprezie nic nie wiem, ale chetnie bym poszla. Weryfikacja za tydzien
        • pinia1214 WERYFIKACJA 25.10.15, 10:23
          rzeczywiscie nie było zle, ale odczuwałam braki- tak jak w 9 Pucharów. Na imprezie nie byłam, ale spotakałam się z dawno niewidziana kolezanką. Pozdrawiam
    • ninkasz Re: Karta Tygodnia :) 19.10.15, 18:50
      Zdrówka życzę jednocześnie zazdroszczę trochę odpoczynku, nawet takiego. Też proszę o kartę na tydzień.
      • bladamery ninkasz 19.10.15, 19:41
        Nooo....ulala, ze tak powiem smile

Giermek Buław + 2 kielichy.

Co tu dużo mowic, tydzień pod znakiem miłości, a przynajmniej przyjemności we dwoje. Z panem fajnym, energicznym, z którym nie ma nudy, pocieszy, rozśmieszy, miłe chwile wink
    • caro-caro Re: Karta Tygodnia :) 19.10.15, 19:25
      Mery, dawaj dawaj wink tylko dobrą pamiętaj big_grin
      Oczywiście poproszę i dziękuję.
      A zarazę wódzią z pieprzem! Kuruj się! Wracaj do zdrowia smile
      • bladamery Caro 19.10.15, 20:00
        Na pytanie jak minie Ci tydzień, przylazł Pustelnik, dociągnęłam Rydwan, przy tasowaniu wypadła 3 mieczy.
        No nie będzie to przyjemny tydzień, będzie Ci smutno, źle. Ktoś bliski wyjedzie, Ty będziesz musiała ruszyć w podróż. A może zwykła separacja, takie odejście od siebie na chwilę po to żeby przemyśleć kilka spraw. Nie będzie tak, jakbyś sobie tego życzyła, ale moze w tej chwilowej samotności spróbuj przeanalizować plusy i minusy sytuacji.

Rada dla Ciebie, to As buław. Także może nie taki Pustelnik straszny jak go malują - wszystko dobrze się skończy wink
        • caro-caro Re: Caro 19.10.15, 20:29
          Pustelnik zawsze daje do myślenia. Pójdę w drogę, poszukam celu i rozwiązań, z bólem serca, kierując się rozumem, wtedy wygram. Tylko muszę mieć zapał i odrobinę optymizmu... Trzymaj kciuki
          Dziękuję Ci za Twoją energię i czas smile latarnia mnie poprowadzi wink
          • bladamery Re: Caro 19.10.15, 20:33
            Trzymam mocno kciuki wink Wierzę, że takie poszukiwanie celu jest raz na jakiś czas w życiu potrzebne. Oby tylko ból serca był jak najsłabszy. Powodzenia!
        • caro-caro Re: Caro 20.10.15, 21:08
          Ktoś bliski jutro wyjeżdża sad
          Tę część już Ci Mery weryfikuję - sprawdza się!
          • bladamery Re: Caro 20.10.15, 22:06
            Ehhh......przykro. Trzymaj się! Pamiętaj jednak jakie cudowne są powroty smile
        • caro-caro Re: Caro 27.10.15, 10:15
          As buław był z całą pewnością. Energii miałam sporo, albo inaczej - musiałam mieć, bo zajęć było dużo i musiałam im sprostać smile
          Weekend to mógł być Pustelnik. Zamknęłam się w domu ze swoimi myślami zajmując się tymi wszystkimi zadaniami, które można wykonywać automatycznie. Czy miałam coś specjalnego do przemyślenia? nie, ale ja zawsze znajdę sobie sprawę, którą można rozebrać na czynniki pierwsze i międlę i międlę, aż do znudzenia. Pewnie stąd to przygnębienie w 3 mieczy.
          No i ten Rydwan, ale o nim już pisałam. Wyjazd nastąpił i tyle
          smile
          • bladamery Re: Caro 27.10.15, 13:31
            Dzięki za wer. smile
    • nagietek123 Re: Karta Tygodnia :) 19.10.15, 19:53
      Tez poproszę i życzę pokonania tej jakiejś zarazy wink
      • bladamery Nagietku 19.10.15, 20:11
        Karty mi dziś z łap lecą i dla Ciebie wyleciały Sprawiedliwosć i Sąd. Jakieś sprawy urzedowo-papierowe do pozałatwiania będą. Albo w robocie będziesz dokumenty przygotowywać.

A wyciągnęłam 6denarów. Karta dawania i brania, równowagi i bezpieczeństwa, jeśli będziesz potrzebowała pomocy, to na pewno ją otrzymasz. Może to będzie współpraca w związku z powyższym. Jakies dzialania biznesowe. Mam nadzieję, że wszystko co zaplanowane skończy się sukcesem, chociaż łatwo nie będzie. Powodzenia!
        • nagietek123 Weryfikacja 24.10.15, 10:12
          Biznesów żadnych nie było wink, spraw urzędowych - własnych tez nie. Sąsiadka wysłała mnie do notariusza, abym dopytała w jej imieniu o szczegóły, wzięłam też w US odpowiednie druki i wypełniłam dla niej. Sama robiłam badania do wniosku o sanatorium - złożyłam u lekarza wczoraj, a sanatorium mam się spodziewać w przeciągu 18 miesięcy. Byłam też u Ukraińca - szamana, który leczy nie tylko moje ciało, ale i moją duszę smile O uporządkowaniu - póki co jednego grobu nawet nie wspomnę, bo jeszcze cztery przede mną...

No to nie wiem, chyba pasuje do tych kart?
          • bladamery Re: Weryfikacja 24.10.15, 12:36
            Dzięki za wpis smile Myślę, że 6 den. fajnie przedstawiła wymianę energii pomiędzy Tobą, a szamańskim Ukraińcem smile
    • inguszetia_2006 Re: Karta Tygodnia :) 19.10.15, 21:19
      Witam
      Zdrowia! To primo. Secundo - czwarty dzień... ałć! Przedłuż zwolnienie, praca nie zając;-D
      Tertio - mam sprawę do załatwienia w tym tygodniu, taką upierdliwą, uda się? Nie będzie kłód pod nogi rzucanych? Dokumenty powiedzmy, że mam wszystkie, ale mogłabym mieć jeszcze dodatkowe. Nie chce mi się jechać i czarować, bo nie i już. Przesilenie jesienne. Chciałabym, żeby poszło gładko i bez czarów. Rzuć łaskawym okiem.
      Pzdr.
      Ing
      • bladamery Inga 19.10.15, 21:55
        Jakoś tak niejednoznacznie mi wyszło. Na pytanie jak pójdą Twoje sprawy, które masz zalatwić wyszedł mi Paź kielichów z Rycerzem kielichów. Czyżbyś miała jakieś dobre, pomocne męskie dusze, które pomagają Ci załatwić tę sprawę i trzymają kciuki za Twoje powodzenie.

Na efekt mam Pazia mieczy i 7 den. Nie będzie łatwo, będziesz musiala się zmierzyć z tą mieczową łajzą (na szczęscie tylko w postaci pazia, ale jednak) A 7 den. no cóż...działaliśmy, ale efektów nie widzimy, coś na chwilę się zastrzymuje i nie ma na to wpływu, nie ma kontroli. Może ta sprawa się przeciągnie, odroczy

Myślę, że efekt nie będzie do końca Cię zadowalał, ale mam nadzieję, że wszystko wyjdzie na dobre,jak nie teraz to poźniej. Trzymam kciuki za sukces i powodzenie!
        • inguszetia_2006 Re: Inga 19.10.15, 22:41
          Witam
          Ja te karty rozumiem. Jednak czary. Makijaż sceniczny i wszyscy moiwink Szkoda, że trzeba zawsze tę urodę wykorzystać i udawać zdziecinnienie, ale "pan każe sługa musi";-P Liczy się skutek.
          Dziękuję. To naprawdę pomocny trop. Nie można być w świecie męskim profesjonalistą, trzeba być kobietą. Uj im w de. Zemścimy się kiedyś!;-D
          Pzdr.
          Ing
    • meda08 Re: Karta Tygodnia :) 19.10.15, 22:32
      Życzę powrotu do zdrowia.
      Jeśli jeszcze można to prosze o dobre wyciagniecie na ten tydzien smile
      • bladamery meda 20.10.15, 10:02
        dla Ciebie 3 miecze. Tydzień w którym będziesz musiała przerobić samą siebie, nabrac dystansu, pogodzić się ze sprawami, które nie do końca są dla Ciebie przyjemne. Mozliwe, ze kontakty z ludźmi nie będa w tym tyg. przyjemne, bedzie górowała raczej odraza, niechęć, moze wynikną jakieś nieporozumienia. Moze będziesz musiała pokierowac się rozsądkiem, zamiast iść za głosem serca, decyzje które podejmiesz nie do końca będą zgodne z Tobą samą.

Dociągnęłam Wisielca, więc ten nie najlepszy czas przejdziesz jednak bez większych perturbacji, po prostu przeczekasz cierpliwie aż minie.

Powodzenia!
        • meda08 Re: meda 20.10.15, 12:18
          Bardzo pięknie dziękuję.
          Jeszcze raz zdrówka życzę
        • meda08 Re: meda 23.10.15, 23:02
          Kończy sie tydzień, więc wnioski: może nie dosłownie ale tak było, że zaakceptowałam coś co do końca pasuje mi. Przemysleń owszem było sporo. Podsumowałabym to tak: rozum zwyciężył nad emocjami.
          Jeszcze raz dziekuje za wyciągnięcie karty.
          • bladamery Re: meda 23.10.15, 23:07
            Dziękuję za weryfikację wink
    • bronxi Re: Karta Tygodnia :) 20.10.15, 07:04
      Jeśli jeszcze można to też bym była chętna smile
      Szybkiego powrotu do zdrowia, pozdrawiam
      • bladamery bronxi 20.10.15, 10:25
        Dla Ciebie bronxi Kapłan. Możliwe, że trzeba będzie odwiedzić jakieś instytucje, organizacje, załatwić jakieś papiery, podpisać umowy. Albo ktoś "ponad" Ciebie - szef, przełożony będzie Cię w tym tyg. rozliczał z Twojej pracy.
        Może znajdziesz sie w sytuacji, kiedy będziesz musiała poprosić o poradę wsparcie, kogoś bardziej doświadczonego.
        Tobie energia kapłana przynosi czas w którym musisz zadbać o sprawy duchowości, pogłębianie wiedzy, poszerzanie zaineresowań, a może po prostu doświadczy Cię jakies zdarzenie którego wcześniej nie znałaś smile
        • bladamery Udanego tygodnia! 20.10.15, 10:27
          Dziękuję wszystkim za udział i za życzenia powrotu do zdrowia! Jak tyle osób na raz życzy, to nie ma innej opcji - dziś juz na nogach stoję, o wlasnych siłach i od świtu przewalam chatę do góry nogami. Dzięki smile
        • bronxi Re: bronxi 20.10.15, 12:15
          Dziękuję piękniesmile
          Jak na urzędnika przystoi praca papierkowa to moja codziennośćsmile
          Ciągle ktoś coś ode mnie chce w pracy i nie raz muszę wykonywać czasem nowe zadania, więc czekamy czy to praca czy nowe tajemnicze zdarzenie.
          Miłego dnia życzęsmile
        • bronxi Re: bronxi 27.10.15, 11:27
          Jeśli do instytucji mogę zaliczyć szpital to faktycznie odwiedzałam w ostatnim tygodniu za sprawą pewnych nieoczekiwanych wydarzeń, choć nie były związane ze mną, ale z bliską mi osobą..
          Dla której starałam się okazać wsparcie po tych wydarzeniach z którymi nie miałam wcześniej styczności..ale próbowałam robić co mogę..
          Wiec myślę, że można to podciągnąć pod zdarzenie z którym nigdy nie miałam styczności.
          Dziękujęsmile
          • bladamery Re: bronxi 27.10.15, 13:28
            Dzięki,że napisalaś wink
    • perl-a80 Re: Karta Tygodnia :) 21.10.15, 18:45
      Czy mogłabym dopisać się również? dziękuję bardzo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka