Dodaj do ulubionych

karty na zdradę

27.10.15, 17:08
Jakie karty najczęściej pokazują zdradę ?
U mnie:
8 buław - tzw. szybki numerek
Kapłanka - być może ale dla mnie niejednoznaczna
Księżyc - zdrada ale chyba nie fizyczna
6 denarów - kasa na inną
3 i 9 kielichów
5 i 7 mieczy
Wszystkie królowe

Jakie karty Wam pokazują zdradę ?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: karty na zdradę 27.10.15, 17:31
      Oprócz wymienionych - 3 - zwłaszcza 3 kielichów, 3 buław, Kochankowie w pytaniach o związki czy rozkładach na miłość.. do tego pani przy panu, pan przy pani.. Kapłanka jak Kapłanka ale Cesarzowa to kochanka.. do tego 9 monet karta prostytutki.
      Cały rozkład i wszystkie karty biorę pod uwagę
      • nikix4 Re: karty na zdradę 27.10.15, 22:43
        No właśnie, co z tymi 3 ? Ostatnio gdzieś przeczytałam, że to nie 3 a 2 pokazują zdradę. Bo 2 to dwie drogi - jedna do żony, druga do kochanki tongue_out a 3 pokazują, że jest ktoś 3 albo coś 3, co odciąga uwagę od partnerki. Ale 3 rzadko pokazują zdradę fizyczną.
    • inguszetia_2006 Re: karty na zdradę 27.10.15, 17:32
      Witam
      Ostatnio Królowa kielichów. Co nie pytam o kochankę to mi wyskakuje kielichowa. Księżyc też i Arcykapłanka, ale kielichowa najczęściej. Teraz dużo ćwiczę w tym temacie, bo moja przyjaciółka rogata jest. I bach, bach - kielichowa, prosta, odwrócona, wypadająca z talii. Strzeż się Królowej Kielichówwink
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Re: karty na zdradę 27.10.15, 18:57
        Królowa den. odwr- niewierna żona mi wyskoczyła ostatnio, zweryfikowane wink Ale ogólnie z całego rozkładu, bo wtedy widać, że zdrada jest tylko w zamiarach, w głowie, czy faktycznie dojdzie do skutku, bo tu trzeba uwazać, żeby się nie zapędzić.
      • nikix4 Re: karty na zdradę 27.10.15, 22:28
        To jesteśmy w "podobnej sytuacji". Podobno facet mojej kumpeli "przyprawił jej rogi" tongue_out
        Ale to wszystko jest "podobno", bo dowiedziała się o tym od takiej jednej złośliwej baby, co czasami mówi prawdę a czasami mówi coś tylko po to, żeby coś się działo. Ale wiesz jak jest...
        Baba osiągnęła co chciała. Kumpela zaczęła bardziej uważnie obserwować faceta i nabrała "podejrzeń". Jak się szuka, to się znajdzie. Wprost nie zapyta, bo te "podejrzenia" to nic konkretnego. A nie chce z siebie idiotki zrobić tongue_out
        Postawiłam jej karty na pytanie z kim oprócz niej jest związany uczuciowo albo seksualnie x.
        Wyszedł mi kapłan, mag i 5 mieczy. Ja w tych kartach nikogo nie widzę. Ale może się nie znam sad
        • inguszetia_2006 Re: karty na zdradę 28.10.15, 20:37
          nikix4 napisała: To jesteśmy w "podobnej sytuacji". Podobno facet mojej kumpeli "przyprawił jej rogi" tongue_out
          Witam
          No, trochę podobnej. U mnie nie ma "podobno";-P Wszystko jasne, facet się przyznał, zresztą śladów pozostawiał od groma. Teraz to już nawet na terapię małżeńską nie chce chodzić, bo nie kocha żony tylko tę drugą i mówi o tym otwartym tekstem, bez krępacji, u pani psycholog.
          Szukam nadziei w kartach, a tu ciągle Królowa kielichówwink
          Pzdr.
          Ing
      • nikix4 Re: apropos królowej kielichów ... 27.10.15, 22:37
        Ja mam z tą kartą dość spory problem. Bo ona bardzo często pokazuje rozbieżność między wyobrażeniami a rzeczywistością. Trochę tak jak Księżyc. Wyobrażamy sobie w coś, czego tak naprawdę nie ma. Ale z drugiej strony to karta instynktu i intuicji.
        • camaretto Re: apropos królowej kielichów ... 01.11.15, 18:45
          Ostatnio wyszło mi u klienta układ Księżyc - 2K w odwróconych wersjach. Kobita teges się.
          Ja w zależności od sprawy stawiam. Czasem 6 - Kochankowie odwróceni. Czasami smutni panowie. Może ja po prostu jestem szczytem tolerancji -bo mi przy paru osobach wychodzi pozytywnie tylko więcej - coś jak "od przybytku głowa nie boli" smile

Wiem - miałam zostać mułzumaninem - oni mają wielożeństwo - ale Allah się kropnął i umieścił mnie w Polsce smile
          Z drugiej strony czytałam niedawno że dawni Słowianie nie mieli kultury podobnej do chrześcijańskiej- o święcie Kupały to jasne, ale że dziewictwo nie miało popytu - o tym nie wiedziałam. Ponoć nawet wolano nawet panie doświadczone, bo takiej co to chłopca nie miała to myślano że " nikt nie chce".
          I - bez żenady - gdzie tu zdrady? Zwłaszcza że nałożnice i metresy ..eee.. zapędziłam się. Diabeł ze skłonnościami "rogatymi". Mi tak kiedyś wychodziło.
          Kochankowie- była ślubna i w tej samej wróżbie - 2 Kiel. -druga partnerka - z zagadki u Kity.
          Poodwracane Sg partnerów.

A jak by wychodziło z księdzem?

Wyciągnęłam dla Was karty na to pytanie o rogi i otrzymałam : 0 -Głupiec/o
          Zależy co wyjdzie na pytanie o związek...
          8 Pentakli
          Głupie decyzje, zły początek "nowej drogi", rogacz jako wykorzystywany frajer, "ćma przy świecy" ;
          kryzysowe narzeczone.
          "Miłość "jako droga do pieniędzy, interesowne traktowanie partnera to pies?
          "Jolka" jako podstawa dla związku w kompozycji ze źle układającymi się kartami romansów i miłości. Autobus Arabów. ( Chodząca znajoma).
          A co powiecie na taki "model": pan żęni się. Dziecko - nowa - rozwodzą się. Pan wyrykuje się drugiej w rękaw. Biorą ślub. Nosi ją na rękach. Dziecko.Trzecia. Rozwód. To samo smile
          Taka migracja smile
          Pan dobrze zarabia, panie też...
          Co wy na to - przecież prawnie wszystko w porządku. Śluby są-tylko ma żon ze cztery ...

@nikix4
          Mi przed chwilą wyszło 5 Mieczy na pytanie o tego księdza big_grin. Bo zawsze trzeba życie i karty w zależności interpretować. Porażka, ledwo broniąca się osoba.
          A zastanawiałaś się nad homoseksualizmem? - bo ja znam takich przypadków całą masę dewiacje to ten Diabeł w całej krasie, ale... czy musi się pojawić w każdym związku ?- może "on" jest po prostu ciapa i żyje po kapłańsku?A ona mu rogi przyprawia? Wypadła 7 Mieczy. Czy on jeszcze w tym związku jeszcze być chce czy to koniec, manewry na out, separacja z kobietą? Stawiałaś po prostu i logicznie na partnerów, jakość związku?
          • nikix4 Re: apropos królowej kielichów ... 02.11.15, 17:37
            Teraz wszystko jest możliwe wink
            Ale tutaj wszystko wyjdzie w praniu tongue_out Kumpela szuka i jak będzie chciała to na pewnie coś znajdzie. A może nie. Zobaczymy.

Karty zawsze dostosowują się do sytuacji i masz rację, że czasem pokazują coś czego byśmy się akurat po tych kartach nie spodziewały. Tylko, że to się okazuje już po fakcie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka