16.12.15, 18:55
Dobry wieczór smile
Dostałam dzisiaj pusty sms od byłego chłopaka, z którym rozstałam się 1 listopada.
Zapytałam się kart po kolei :
co on myśli o mnie paź buław
co czuje w sercu as buław
jakie ma plany,zamiary wobec mnie cesarzowa
No i myślę, że chciał mnie tym pustym smsem jakoś sprowokować , co prawda nie wiem co ma oznaczać cesarzowa . Już złożyłam karty i pomyślałam, że cesarzowa to tylko plany i wcale nie musi ich spełniać to jeszcze nie czyny . Potasowałam karty ponownie i zadałam pytanie co zrobi jakie będą czyny wobec mnie cesarzowa (!!!). Czyli plany swoje zrealizuje bo plany pokrywają się z czynami.
Zapytałam jeszcze jak to zrobi i dobrałam karty 5 mieczy + 6 pucharów. Na pewno nie będzie to czyste zagranie . Wykorzysta sytuacje lub kogoś by osiągnąć cel. Tylko pytanie brzmi co oznacza ta cesarzowa?
Czy ktoś z Was widzi tutaj jakiś sens tych kart i logiczna całość?
pozdrawiam
She
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: pusty sms 16.12.15, 19:23
      Myśli, że fajnie się z Tobą bawił, myśli, że jesteś sprytna, nie dałaś sobie w kaszę dmuchać. a w sercu - no pragnie Ciebie, jest zafascynowany i jest to fascynacja erotyczna.
      Ceni Ciebie, wyszło na Twoje. Wie, że niczym ta Cesarzowa siedzisz na tronie i to on powinien zrobić pierwszy krok, Ty się nie ruszysz wink Podziwia Ciebie, wie, że zawsze dasz sobie radę - bez niego również.
      • she_for_you Re: pusty sms 16.12.15, 22:01
        Dziękuje za interpretacje aż tak pozytywną dla mnie.
        Domyślam się , że on coś jednak kombinuje ta 5mieczy .
        Milcze jak dla mnie wysyłanie pustego smsa jest dziecinne .
        Jak ma sprawę to ma zadzwonić jak facet i normalnie powiedzieć , umieć porozmawiać.
        kiss
        • nikix4 Re: pusty sms 16.12.15, 22:19
          Jak ma sprawę to ma zadzwonić jak facet i normalnie powiedzieć , umieć porozmawiać - co racja to racja wink

Cesarzowa to czasem wyluzowanie. I nic nie robienie. Nie muszę się wysilać i tak dostanę to czego chcę, bo mi się to należy. Przecież jestem NAJ...
          • she_for_you Re: pusty sms 16.12.15, 23:15
            Nikix4 , może być i tak haha że on będzie niczym Książe z Bajki
            Sms może miał być zaczepką a gdybym odpisała lub zadzwoniła odpowiedziałby ,że pomylił się i ot przepadkiem nacisnął niechcący i poszło. Wyszłoby że to ja zaczepiam .
            zapytałam teraz co on myśli o tej sytuacji między nami i takie mam karty :

10 buław, 6mieczy, as pucharów

10 buław to powiedziałabym, ze jemu ciężko z tym. Nie rozumiem 6 mieczy ale chyba jakieś żale mi wyleje as pucharów.

Dziękuje kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka