12.01.16, 16:47
Zawsze mnie potrafisz rozśmieszyć. Dla Ciebie oczywiście karta też jest smile

PRZYGODA. Szykuje się nowe doświadczenie lub przeżycie, a może chęć przeżycia czegoś nowego. Cos może okazać się tak interesujące, że nie będziesz mogła oprzeć się pokusie dowiedzenia czegoś więcej, spełnienia jakiegoś pragnienia. Karta ta mówi, że nigdy nie wiadomo, dokąd Cię Twoja ciekawość i przygoda doprowadzi. Nie ma tu żadnych gwarancji sukcesu czy zadowolenia. Mimo to jest chęć zaryzykowania czegoś nowego. Rada Osho: "Gdy wchodzimy w to, co nowe i nieznane, z ufnością właściwą dziecku, niewinną, bezgraniczną i dziewiczą, nawet najmniejsze rzeczy mogą stać się największą przygodą."
Obserwuj wątek
    • bladamery Re: Bladamery 12.01.16, 22:30
      Moja droga....
      W podziękowaniu za to, że bardzo miło mi się zrobiło, napisz mi proszę na maila gazetowego swój adres (oczywiście jeśli chcesz, bo wiem że ochrona danych osobowych i takie tam, ble ble...), a ja Ci w ramach podziękowania za wszystkie Twoje słowa wyślę kartkę pocztową z własnoręcznie napisanymi podziękowaniami! smile Piszesz się? smile
    • bladamery Re: Bladamery 12.01.16, 22:36
      Pocztową kartkę oczywiście...LISTONOSZEM! wink
      • rozmaryn_1 Re: Bladamery 13.01.16, 15:57
        Kochana Mery, to miło z Twojej strony, że chcesz mi kartkę wysłać, ale u mnie kartki się nie przechowają niestety. Nie udało mi się zachować nawet korespondencji miłosnej, przepadła bez śladu... a był tam wielostronicowy list od chłopaka, który dla mnie wiersze miłosne pisał i od innego wyznania uczuć na kartce zapisanej drobnym druczkiem... ech.. i wszystko przepadło tongue_out Potem to już tylko smsy, to nie to samo tongue_out Niestety nie mam żadnego pudełeczka na pamiątki, gdzie bym trzymała rzeczy z sentymentu.. smile Obawiam się, że kartka od Ciebie mogłaby się również zawieruszyć.

Ale że to forum wróżbiarskie, to mam pewien pomysł. Czasem włączam radio i pierwszą piosenkę, jaką usłyszę, traktuję jak "wróżbę"- taka zabawa, bo w sumie dosłownie to sie nigdy nie sprawdza smile))

Dziś na przykład leciało to:

www.youtube.com/watch?v=LaLidGNT9nA

Może więc zrobisz dla mnie coś w podobnym stylu tylko z książką? Czyli wybierzesz jakaś z półki wedle uznania i znajdziesz mi cytat na chybił trafił i mi napiszesz? smile
        • bladamery Re: Bladamery 14.01.16, 13:50
          Jedyną książkę jaką mam teraz na podorędziu jest romans pt. "Piękny gracz".
          Losowałam kilka razy i niestety żaden z fragmentów nie nadaje się do publikacji smile)))))
          • rozmaryn_1 Re: Bladamery 14.01.16, 15:54
            Jak piszesz, że żaden wylosowany fragment nie nadawał sie do publikacji, to też jakaś prognoza, prawda? big_grin To dziękuję Ci bardzo smile
            • bladamery Re: Bladamery 14.01.16, 18:48
              Hahaha smile Świetne spostrzeżenie big_grin
    • aprepope Re: Bladamery 13.01.16, 12:00
      Jesli taka pocztowka jest synonimem np. nowej talii kart, czy czegos innego extra, to ja bym sie na Twoim miejscu Rozmarynie zastanowila wink

a jesli taka kartka wlasnorecznie wypisana, to juz robi za "rekodzielo"..to radze Ci Rozmarynie bronic swego jednak cennego prawa do zachowania prywatnosci...smile
      • bladamery Re: Bladamery 13.01.16, 13:25
        Aprepropreprepe......hę???
        • aprepope Re: Bladamery 13.01.16, 16:22
          Jakbys zaadresowala na Aprepropreporepe, to by pocztowka nie doszla wink

Blada Mery zaczela o prywacie, znaczy adresie prywatnym, to ja pociagnelam temat..bo ja chcialam ciutke zainspirowac, ale nie tak..dla Bladej Mery moze to byc swego rodzaju..PRZYGODAsmile

Przepraszam Cie, ze sie wtracilam w nie swoj watek - jesli jestes Blada Mery wybitna osobistoscia, czego nie wykluczam, to ja posle Rozmarynowi ramke na te pocztowke (jak mi by dala adres, a watpie...), zeby sie ten eksponat nie zakurzyl i potem jak go opyli, to ja w ramach mego tu udzialu prosze o Przeslanie Anielskie smile lub ewentualnie inna drobna prowizje, ale tak, zeby mi na szklaneczke Krwawej Mary starczylo, chocby takiej bezalkoholowej wink

a teraz bedzie prywata: moj mail padl calkiem..nie idzie nic napisac, nic odpowiedziec..moze jutro.
      • rozmaryn_1 Re: Bladamery 13.01.16, 15:58
        Ap, hahaha... ja wiem, co masz na mysli, ale Bladamery nie wie. Mery, to tylko ja zrozumiem, to taka prywata w Twoim wątku smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka