Dodaj do ulubionych

Prośba :)

25.06.17, 22:11
Dziewczyny mogłaby któraś rzucić okiem na moje sprawy zawodowe smile Bardzo proszę.
Jest pewna rzecz która jest w zawieszeniu od jakiegoś czasu i są pewne osoby, które robią wszystko co mogą, żeby ta rzecz pozostała w zawieszeniu. A mnie już to męczy. Mam teraz możliwości żeby "zadziałać radykalnie". I kusi mnie, żeby coś z tym zrobić. Ale nie wiem, czy to kuszenie, to nie jest czasem działanie trygonu Saturna do Urana uncertain Sporo mi już namieszał.
Może lepiej poczekać uncertain Zerkniecie ?
Obserwuj wątek
    • zaczarowanynick Re: Prośba :) 25.06.17, 22:31
      Ktoś pewnie wykona większy rozkład, ja rzuciłam tylko taki za i przeciw.

Za Giermek buław..jest w Tobie chęć, by zadziałać i choć to Giermek, to widzę go pozytywnie, zresztą jest na pozycji pozytywów...ale co jest przeciw? 4 mieczy..może nie ma w Tobie wcale tej energii do działania, jakby się zdawało? Miewasz może tendencje do izolowania się w tym swoim środowisku zawodowym, nie masz za wielu zwolenników, popleczników w tej sprawie, o którą pytasz, a może jakieś podobne zdarzenia z przeszłości, jeśli się (w jakimś stopniu) by tym razem i tu pojawiło, to mimo obecnego entuzjazmu, mogą Cię niejako rozłożyć choćby emocjonalnie na łopatki, spowodować wycofanie?

Reasumując, to jest chęć szczera, ale czy masz naładowane wystarczająco akumulatory? Oby tak smile Kwestia, czy będziesz chciała podjąć wyzwanie, czy już na starcie dasz sobie "na wstrzymanie", a może już hamujesz sama swój rozmach - wiele w Twoich rękach, ale najtrudniej przeskoczyć samego siebie (Moc z sumowania). Powodzenia!
      • niki.ix Re: Prośba :) 25.06.17, 22:54
        Dziękuję smile
        W sumie to mam już wszystko przygotowane. Muszę tylko "uruchomić machinę". I to mnie kusi. Boję się tylko, że w konsekwencji więcej na tym stracę niż zyskam. A zyskają inni. Tak przynajmniej podpowiada zdrowy rozsądek. Ty mi wyciągnęłaś jako przeciw 4 mieczy, co by też znaczyło, żeby jednak nie kierować się rozsądkiem uncertain
        Może faktycznie czas a ryzyko uncertain
        • zaczarowanynick Re: Prośba :) 25.06.17, 23:15
          Jak się boisz (pośrednio 4 mieczy), to wiesz, to jest spora zapora. Zdrowego rozsądku, szczególnie w takiej dziedzinie życia, to jednak nie ma co całkiem odrzucać - masz sobie polepszyć, a nie po.....yć. Jeśli jest lęk, to znaczy, że albo za bardzo masz to już przygotowane, albo za mało, bo między Giermkiem buław, a 4 mieczy, to złapać harmonię jest trudno... Mam wrażenie, że już na starcie jest za dużo wątpliwości, by faktycznie ryzykować, bo ryzyko w ryzyku jest zawsze wink
          Ciekawa jestem spojrzenia innych na tę Twoją zawodową okoliczność.
    • inguszetia_2006 Re: Prośba :) 26.06.17, 11:24
      Witam
      Tak mi wyszło.
      Nikix w tej sprawie - 8 mieczy
      Sama sprawa - Świat
      Rada - Królowa denarów
      Co ja ci będę tłumaczyła 8 mieczy?;-P Sama wiesz jak jest. Królowa denarów to nie są radykalne działania, ale może jednak? Chcesz siedzieć na miedzi to musisz coś zrobić. Przemyśl sobie tę kartę. Ja jej nie odczytuję jako zachęty do działania, choć z drugiej strony Królowa ma władzę także sądowniczą. Umarł w butach czyliwink Nie wiem, co ci radzić.
      Pzdr.
      Ing
      • niki.ix Re: Prośba :) 26.06.17, 18:48
        Dzięki Inga.
        I Twoje karty i Zaczarowanegonick'a sugerują, że powinnam coś zrobić. Też tak czuje.
        Tylko, sama wiesz, jak nieraz jest. Ktoś się napracuje i zrobi porządki i "g" z tego ma, bo ktoś inny zabierze profity.
        To chyba mnie najbardziej trzyma wink
    • caro-caro Re: Prośba :) 28.06.17, 08:34
      Napisałam. Zniknął mi wpis.
      Wylosowałam Ci z Anielskiego Tarota 2 Ziemi jako wsparcie. Karta okazuje się radą. "Zbyt wiele dzieje się w tym samym czasie. Potrzeba podjęcia decyzji. Rozważ zmianę podejścia na bardziej właściwe."
      Karta zaleca ostrożność w podejmowaniu się zmian. Karta mówi o istniejącym stresie spowodowanym podjęcia się realizacji zbyt wielu projektów. (Nie łap dwóch srok za ogon). Musisz się zdystansować, spróbuj spojrzeć na sprawę z innej strony.
      Daj sobie jeszcze czas. Nic na siłę z rozpędu. Odpocznij od tego. Jeżeli możesz udawaj przez kilka dni, że nic nie planujesz smile
      • niki.ix Re: Prośba :) 28.06.17, 11:02
        Dziękuje Caro smile
        Rozsądna rada, tylko mnie "kusi". I inna niż u dziewczyn. Może faktycznie przeczekam aż trygon minie i zobaczymy uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka