nagietek123 29.07.17, 09:32 30 mam urodziny, czyli jutro w niedzielę. Jeśli ktoś z naszego forum miałby czas i postawi mi urodzinowy, urodziny są dość okrągłe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki.ix Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 10:13 Wszystkiego najlepszego Nagietku. Samych wspaniałych chwil, miłości, uśmiechu, kasy i szczerych przyjaciół. Ode mnie masz boginię Benzai-ten z wyroczni Boskich Inspiracji. Szczęście może pochodzić z mądrości, jak również piękna, muzyki i sztuki. Japońska bogini Benzai-ten jest boginią wszystkich tych inspirujących prezentów. Przynosi szczęście i bogactwo. Środkowa sylaba jej nazwy, zai, znaczy "talent" lub "bogactwo" w języku japońskim. Czasami bogini jest przedstawiona z ośmioma ramionami mającymi otwarte dłonie, symbolizującymi jej talenty i wszechogarniającą hojność. Siedziba Benzai-ten leży pod pięknymi wodami jeziora Biwa, gdzie uważa się żonę króla smoków. Woda jest uniwersalnym symbolem bogactwa, zazwyczaj finansowego. Grasz ? Komponujesz? Malujesz ? Piszesz? Jeśli nie, to poszukaj swojego talentu i korzystaj z niego. Przyniesie Ci kasę ps. i nie narzekaj na pesel, to tylko cyferki, liczy się wiek biologiczny Odpowiedz Link
baba_potwor Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 14:47 Sto lat, Nagietku kochany . Wyciągnęłam Ci Ukryte Królestwo. Opiekunka Marzeń. Teraz jest czas spełniania Twoich marzeń. Nie porzucaj ich i nie rezygnuj ze swoich pasji. Duch ma dla Ciebie marzenie, które będzie tylko Twoje. Poproś, a odsłoni Ci je. Odpowiedz Link
bronxi Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 19:12 Nagietku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń i dużo, dużo zdrowia Sto lat, sto lat niech żyje nam Odpowiedz Link
caro-caro Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 22:41 Nagietku, samych pięknych dni, radości i uśmiechu, mniej zmartwień, trochę beztroski i moc miłości! Wszystkiego najlepszego 😚 Wyciągnę Ci urodzinowo kartę z Tarota Anielskiego, ale będę mogła dopiero pod koniec sierpnia Odpowiedz Link
adoptowany Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 22:59 ,..przylaczam się i ja z zyczeniami, samych najlepszych dni,miesięcy i kolejnych lat zlozonych z ich najlepszych poprzednikow mijającej trzydziestki,..a do slow przypinam najserdeczniejsze,jakie można z serca wydobyc wibracje,. .. A. Odpowiedz Link
caro-caro Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 25.08.17, 18:59 Nagietku, jestem na posterunku i wyciągam obiecaną już dawno kartę Anielskiego Tarota Królowa Powietrza - "Podejmowanie neutralnych decyzji. Oczyszczanie się z tego, co Ci nie służy. Dostrzeganie humoru w sytuacji." Będziesz miała rok na porządkowanie w życiu. Anioły zalecają, żebyś oczyszczała swoją przestrzeń, podejmowała trzeźwe decyzje, nie oceniała innych, realnie patrzyła na życie, ale jednocześnie nie zapominała o poczuciu humoru. A może być też tak, że Anioły na ten rok szykują Ci spotkanie kogoś z niespotykaną intuicją, bystrym spojrzeniem na sytuacje czy ludzi. Może to być perfekcjonista, zrównoważony, wyjątkowo inteligentny. Czyli będziesz mieć rok dość surowy i konkretny, bez sentymentów. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 26.08.17, 13:57 Bardzo dziękuję Aniołom za Królowę Powietrza i Tobie Caro za pamięć Odpowiedz Link
kamerados Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 30.07.17, 16:54 Szczęśliwa karta Tarota As Monet, w pozycji prawidłowej. Znaczy tyle co żywioł Ziemi, szczęście do pieniędzy, pracy rąk i plonów. Co zasiejesz, to i zbierzesz, wg. wyroczni ten rok sprzyjać będzie planom finansowym, warto się postarać o pomnożenie plonów Dokładniej:Masz dobry moment i zdolność do dobrego zarządzania kasą "długofalową". Postaraj się o konsekwencję i strzeż się pochopnych decyzji finansowych, kombinatorstwa, rozmienianiaj na drobne zarówno grosiwa, jak i idei , a powinno "grać". Czego ci życzą - i 100 lat i więcej na Twoje Urodziny Los Kamerados ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Przyjaciele przyjaciół są naszymi przyjaciółmi Odpowiedz Link
algaria Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 30.07.17, 18:26 100 - lat, 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam -nagietek w zdrowiu, szczęściu pomyślności z górą pieniędzy i w fajnej miłości. Niech jej się wiedzie, niech radością się cieszy i niech do woli uciechami grzeszy. Spełnienia marzeń i .. Mistrza na ten rok Lugh Wytrwałość Poprzez wytrwałe działanie i pozytywne myślenie, twoje marzenia się ziszczają. To czas, abyś wykazał się wytrwałością. Oddaj wszelkie zniechęcenie w ręce Lugh i Aniołów, którzy podtrzymają cię na duchu i dadzą dowody twojego rozwoju. Już prawie osiągnąłeś cel, nie rezygnuj z wysiłków. Może pomoże ci podzielenie wielkich zadań na mniejsze części, abyś poczuł podekscytowanie swoim osiągnięciem na każdym kroku. Wytrwałość popłaca. Trzymaj się jej. Dodatkowe znaczenie karty: Przezwyciężaj odkładanie na ostatnią chwilę i podejmij działanie. Trzymaj się swoich priorytetów i obietnic. Wycofaj się nieco ze świata marzeń poprzez codzienne działania. Zachowaj pozytywne nastawienie i wizualizuj swoje marzenia, jako już spełnione. Niech twoje marzenia będą napędem osiągnięć. Odpowiedz Link
algaria Urodzinowy 30.07.17, 20:42 Przepraszam, ale dziś nie dam rady Ci zinterpretować, ale może koleżanki pomogą 1 Ogólna prognoza na rok - as kielichów 2 Energie które odchodzą - as mieczy 3 Cele które udało Ci się osiągnąć - 9 monet 4 Sprawy które przechodzą - 4 buław 5 Gdzie jesteś dziś - 9 kielichów 6 Nowe energie które się pojawią - as buław 7 Trudności z którymi się zmierzysz - 10 kielichów 8 Cele które możesz osiągnąć - królowa monet 9 Twój stan psychiczny - Sąd 10 Zdrowie - rycerz mieczy 11 Miłość - 8 monet 12 Przyjaciele - 10 monet 13 Finanse - 6 kielichów 14 Praca - król monet 15 Niespodzianki - Sprawiedliwość 16 Urodzinowy dar od wszechświata - rycerz monet Co tak na szybko - chyba nowy pan, nowa miłość się pojawi co prawda przyjdzie Ci trochę na uczucie popracować, ale powinno być całkiem miło i serdecznie. Sprawiedliwość - jakiś proces, sprawa ale pozytywna dla Ciebie (ślub cywilny?) Rok dobry, bez Wieży 10 mieczy i 5 monet w ogóle bez mieczy (poza zdrowiem) i asem który odejdzie - spokojny, serdeczny, dobry rok z wieloma nowymi możliwościami. Jeszcze raz nagietku - wszystkiego dobrego, bo na to zasługujesz. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 30.07.17, 20:44 Drogi Nagietku, żyj nam sto lat, w zdrowiu , miłosci i bogactwie, oraz pachniej tak jak pachniesz, ja uwielbiam nagietki Dla Ciebie ode mnie, Koło Astrologiczne/ podstawowe/ Dokumentacja fotograficzna i rozwiniecie pytań na priv bo coś mi foty bohomazowate wyszły.. W interpretacji też się udzielę, ale blokady zeby wyjsc poza kwerenta nie pokonam.Trzeba nam w cztery oczy. W przełozeniu; Głupiec, 8 pucharów, 4 pucharów 1 dom ''ja jestem''osobowość,indywidualność i sposób jej manifestowa: Rycerz pucharow 2 dom ''mój system wartości'' finanse,sprawy materialne i poglądy, Rycerz pentakli 3 dom Dom wszelkich sposobów komunikowania się, najbliższego otoczenia,braci,siostr,znajomych,sasiadow; 10 buław 4 dom Moje korzenie,dom rodzinny; 5 buław 5 dom Miłość którą daje,dzieci,imprezy,wakacje,pasje,przyjaznie: Królowa pucharów 6 dom .Praca zdrowie,współpracownicy,,ciotki,wujkowie,dom chorób nabytych; Cesarz 7 dom Partnerstwo osobiste i zawodowe,wspólnicy w interesach,jawni wrogowie 10 pucharów 8 dom Spadki/kasa/ darowizny,długi,dom narodzin i śmierci,operacje chirurgiczne, erotyzm,, Cesarzowa 9 dom Wyższe wykształcenie,dalekie podrze,religia i filozofia życiowa,mądrość i sprawiedliwość,wnuki 2 pucharów 10 dom ''CEL'' tu osiągamy cele życiowe,zaszczyty i porażki,reputacja,status społeczny,, 10 mieczy 11dom Miłość którą otrzymujemy od innych, przyjaciele,dzieci adoptowane,dzieci nieślubne. 8 pentakli 12 dom Podświadomość ,uzależnienia, nałogi, sny prorocze ,depresje, szpitale,odosobnienia; Głupiec , 13-ta karta jest ogólną energia na dany czas, 5 pentakli. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 31.07.17, 08:06 Kochani jesteście! Dziękuję wszystkim za kwiaty i życzenia. Dziękuję za karty. Skopiowałam je do folderu z wróżbami dla mnie i dumam nad nimi Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
babowa Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 31.07.17, 11:59 nagietku przemiły !!! spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe usmiechu, ludzi zyczliwych wokoł, zdrowia i spelniania kilku marzen i wariacji jak nadłuzej ! 100lat !!!! a pesel to wiesz... najmniej wazny Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 31.07.17, 20:43 Witam Nagietku, najlepszego spóźnionego! Wyciągnęłam ci Asa kielichów, czyli będzie się działo emocjonalnie, ale nie daję gwarancji, że z wzajemnością;-P Nie szkodzi... Samo "zakochać się" też fajne, oczy błyszczą, krew szybciej krąży, apetyt mniejszy A teraz chlup w ten mądry dziób! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
nagietek123 Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 31.07.17, 21:03 ha ha ha, jakie oryginalne życzenia, bardzo Ci dziękuję Odpowiedz Link