Dodaj do ulubionych

eh, ten pesel coraz gorszy...

29.07.17, 09:32
30 mam urodziny, czyli jutro w niedzielę. Jeśli ktoś z naszego forum miałby czas i postawi mi urodzinowy, urodziny są dość okrągłe.
Obserwuj wątek
    • niki.ix Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 10:13
      Wszystkiego najlepszego Nagietku.
      Samych wspaniałych chwil, miłości, uśmiechu, kasy i szczerych przyjaciół.

Ode mnie masz boginię Benzai-ten z wyroczni Boskich Inspiracji.
      Szczęście może pochodzić z mądrości, jak również piękna, muzyki i sztuki. Japońska bogini Benzai-ten jest boginią wszystkich tych inspirujących prezentów. Przynosi szczęście i bogactwo. Środkowa sylaba jej nazwy, zai, znaczy "talent" lub "bogactwo" w języku japońskim. Czasami bogini jest przedstawiona z ośmioma ramionami mającymi otwarte dłonie, symbolizującymi jej talenty i wszechogarniającą hojność. Siedziba Benzai-ten leży pod pięknymi wodami jeziora Biwa, gdzie uważa się żonę króla smoków. Woda jest uniwersalnym symbolem bogactwa, zazwyczaj finansowego.

Grasz ? Komponujesz? Malujesz ? Piszesz? Jeśli nie, to poszukaj swojego talentu i korzystaj z niego. Przyniesie Ci kasę wink

https://static9.depositphotos.com/1177973/1132/i/450/depositphotos_11320690-stock-photo-beautiful-bouquet-of-bright-wildflowers.jpg

ps. i nie narzekaj na pesel, to tylko cyferki, liczy się wiek biologiczny wink
    • baba_potwor Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 14:47
      Sto lat, Nagietku kochany smile. Wyciągnęłam Ci Ukryte Królestwo. Opiekunka Marzeń. Teraz jest czas spełniania Twoich marzeń. Nie porzucaj ich i nie rezygnuj ze swoich pasji. Duch ma dla Ciebie marzenie, które będzie tylko Twoje. Poproś, a odsłoni Ci je.
    • meda08 Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 15:03
      Wszystkiego najlepzego
    • bronxi Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 19:12
      Nagietku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń i dużo, dużo zdrowiasmile
      Sto lat, sto lat niech żyje nam smile
    • caro-caro Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 22:41
      Nagietku, samych pięknych dni, radości i uśmiechu, mniej zmartwień, trochę beztroski i moc miłości! Wszystkiego najlepszego 😚
      Wyciągnę Ci urodzinowo kartę z Tarota Anielskiego, ale będę mogła dopiero pod koniec sierpnia
      • adoptowany Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 29.07.17, 22:59
        ,..przylaczam się i ja z zyczeniami, samych najlepszych dni,miesięcy i kolejnych lat zlozonych z ich najlepszych poprzednikow mijającej trzydziestki,..a do slow przypinam najserdeczniejsze,jakie można z serca wydobyc wibracje,. ..smile A.
      • caro-caro Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 25.08.17, 18:59
        Nagietku, jestem na posterunku i wyciągam obiecaną już dawno kartę Anielskiego Tarota
        Królowa Powietrza - "Podejmowanie neutralnych decyzji. Oczyszczanie się z tego, co Ci nie służy. Dostrzeganie humoru w sytuacji."
        Będziesz miała rok na porządkowanie w życiu. Anioły zalecają, żebyś oczyszczała swoją przestrzeń, podejmowała trzeźwe decyzje, nie oceniała innych, realnie patrzyła na życie, ale jednocześnie nie zapominała o poczuciu humoru.
        A może być też tak, że Anioły na ten rok szykują Ci spotkanie kogoś z niespotykaną intuicją, bystrym spojrzeniem na sytuacje czy ludzi. Może to być perfekcjonista, zrównoważony, wyjątkowo inteligentny.
        Czyli będziesz mieć rok dość surowy i konkretny, bez sentymentów.
        • nagietek123 Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 26.08.17, 13:57
          Bardzo dziękuję Aniołom za Królowę Powietrza i Tobie Caro za pamięć smile
    • kamerados Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 30.07.17, 16:54
      Szczęśliwa karta Tarota smile
      As Monet, w pozycji prawidłowej. Znaczy tyle co żywioł Ziemi, szczęście do pieniędzy, pracy rąk i plonów. Co zasiejesz, to i zbierzesz, wg. wyroczni ten rok sprzyjać będzie planom finansowym, warto się postarać o pomnożenie plonów smile
      Dokładniej:Masz dobry moment i zdolność do dobrego zarządzania kasą "długofalową". Postaraj się o konsekwencję i strzeż się pochopnych decyzji finansowych, kombinatorstwa, rozmienianiaj na drobne zarówno grosiwa, jak i idei , a powinno "grać".
      Czego ci życzą - i 100 lat i więcej na Twoje Urodziny

Los Kamerados smile

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Przyjaciele przyjaciół są naszymi przyjaciółmi smile
    • algaria Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 30.07.17, 18:26
      100 - lat, 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam -nagietek w zdrowiu, szczęściu pomyślności z górą pieniędzy i w fajnej miłości. Niech jej się wiedzie, niech radością się cieszy i niech do woli uciechami grzeszy.
      Spełnienia marzeń i .. Mistrza na ten rok

Lugh

Wytrwałość

Poprzez wytrwałe działanie i pozytywne myślenie, twoje marzenia się ziszczają. To czas, abyś wykazał się wytrwałością. Oddaj wszelkie zniechęcenie w ręce Lugh i Aniołów, którzy podtrzymają cię na duchu i dadzą dowody twojego rozwoju. Już prawie osiągnąłeś cel, nie rezygnuj z wysiłków. Może pomoże ci podzielenie wielkich zadań na mniejsze części, abyś poczuł podekscytowanie swoim osiągnięciem na każdym kroku. Wytrwałość popłaca. Trzymaj się jej.

Dodatkowe znaczenie karty:

Przezwyciężaj odkładanie na ostatnią chwilę i podejmij działanie.
      Trzymaj się swoich priorytetów i obietnic.
      Wycofaj się nieco ze świata marzeń poprzez codzienne działania.
      Zachowaj pozytywne nastawienie i wizualizuj swoje marzenia, jako już spełnione.
      Niech twoje marzenia będą napędem osiągnięć.

https://www.familie.pl/profil/monika_g/gallery/php76cbby.jpg
    • algaria Urodzinowy 30.07.17, 20:42
      Przepraszam, ale dziś nie dam rady Ci zinterpretować, ale może koleżanki pomogą smile

1 Ogólna prognoza na rok - as kielichów
      2 Energie które odchodzą - as mieczy
      3 Cele które udało Ci się osiągnąć - 9 monet
      4 Sprawy które przechodzą - 4 buław
      5 Gdzie jesteś dziś - 9 kielichów
      6 Nowe energie które się pojawią - as buław
      7 Trudności z którymi się zmierzysz - 10 kielichów
      8 Cele które możesz osiągnąć - królowa monet
      9 Twój stan psychiczny - Sąd
      10 Zdrowie - rycerz mieczy
      11 Miłość - 8 monet
      12 Przyjaciele - 10 monet
      13 Finanse - 6 kielichów
      14 Praca - król monet
      15 Niespodzianki - Sprawiedliwość
      16 Urodzinowy dar od wszechświata - rycerz monet

Co tak na szybko - chyba nowy pan, nowa miłość się pojawi co prawda przyjdzie Ci trochę na uczucie popracować, ale powinno być całkiem miło i serdecznie. Sprawiedliwość - jakiś proces, sprawa ale pozytywna dla Ciebie (ślub cywilny?) wink Rok dobry, bez Wieży 10 mieczy i 5 monet w ogóle bez mieczy (poza zdrowiem) i asem który odejdzie - spokojny, serdeczny, dobry rok z wieloma nowymi możliwościami.
      Jeszcze raz nagietku - wszystkiego dobrego, bo na to zasługujesz.
    • leda-is-one Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 30.07.17, 20:44
      Drogi Nagietku, żyj nam sto lat, w zdrowiu , miłosci i bogactwie, oraz pachniej tak jak pachniesz, ja uwielbiam nagietki smile

Dla Ciebie ode mnie, Koło Astrologiczne/ podstawowe/
      Dokumentacja fotograficzna i rozwiniecie pytań na priv bo coś mi foty bohomazowate wyszły..
      W interpretacji też się udzielę, ale blokady zeby wyjsc poza kwerenta nie pokonam.Trzeba nam w cztery oczy.

W przełozeniu; Głupiec, 8 pucharów, 4 pucharów

1 dom
      ''ja jestem''osobowość,indywidualność i sposób jej manifestowa:
      Rycerz pucharow

2 dom
      ''mój system wartości'' finanse,sprawy materialne i poglądy,
      Rycerz pentakli

3 dom
      Dom wszelkich sposobów komunikowania się, najbliższego otoczenia,braci,siostr,znajomych,sasiadow;
      10 buław

4 dom
      Moje korzenie,dom rodzinny;
      5 buław

5 dom
      Miłość którą daje,dzieci,imprezy,wakacje,pasje,przyjaznie:
      Królowa pucharów

6 dom
      .Praca zdrowie,współpracownicy,,ciotki,wujkowie,dom chorób nabytych;
      Cesarz

7 dom
      Partnerstwo osobiste i zawodowe,wspólnicy w interesach,jawni wrogowie
      10 pucharów

8 dom
      Spadki/kasa/ darowizny,długi,dom narodzin i śmierci,operacje chirurgiczne, erotyzm,,
      Cesarzowa

9 dom
      Wyższe wykształcenie,dalekie podrze,religia i filozofia życiowa,mądrość i sprawiedliwość,wnuki
      2 pucharów

10 dom
      ''CEL'' tu osiągamy cele życiowe,zaszczyty i porażki,reputacja,status społeczny,,
      10 mieczy

11dom
      Miłość którą otrzymujemy od innych, przyjaciele,dzieci adoptowane,dzieci nieślubne.
      8 pentakli

12 dom
      Podświadomość ,uzależnienia, nałogi, sny prorocze ,depresje, szpitale,odosobnienia;
      Głupiec
      ,
      13-ta karta jest ogólną energia na dany czas,

5 pentakli.
    • nagietek123 Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 31.07.17, 08:06
      Kochani jesteście! Dziękuję wszystkim za kwiaty i życzenia. Dziękuję za karty. Skopiowałam je do folderu z wróżbami dla mnie i dumam nad nimi smile Pozdrawiam serdecznie smile
      • babowa Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 31.07.17, 11:59
        nagietku przemiły !!!
        spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe smile
        usmiechu, ludzi zyczliwych wokoł, zdrowia i spelniania kilku marzen
        i wariacji jak nadłuzej !
        100lat !!!!

a pesel to wiesz... najmniej wazny

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQDmztxQOkIbX8d_2s7Lj78OLXY9J-Gkj-CPtLn8SkyjH5LoH44
    • inguszetia_2006 Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 31.07.17, 20:43
      Witam
      Nagietku, najlepszego spóźnionego! Wyciągnęłam ci Asa kielichów, czyli będzie się działo emocjonalnie, ale nie daję gwarancji, że z wzajemnością;-P Nie szkodzi... Samo "zakochać się" też fajne, oczy błyszczą, krew szybciej krąży, apetyt mniejszybig_grin
      A teraz chlup w ten mądry dziób!
      https://img1.stylowi.pl//images/items/o/201211/stylowi_pl_kuchnia_2187252.jpg
      Pzdr.
      Ing
      • nagietek123 Re: eh, ten pesel coraz gorszy... 31.07.17, 21:03
        ha ha ha, jakie oryginalne życzenia, bardzo Ci dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka