mathildae 18.02.02, 16:20 budzenie na jutro. bladym switem czyli 6.30. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 16:26 wnusiowi to tylko chleb na mysli;-) ja chce wstac o tej porannej godzinie i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 16:29 wez wnusia do lozeczka, wlasnie o tej porze mam pierwsze karmienie:) obudze Cie na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 16:31 wysypiac do ja sie lubie sama;o) z reszta mam uczuclenie na wyleniala kocia siersc, przeciez wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 16:33 z wieczorka zrobie Ci masazyk, i Cie nabalsamuje mascia hydrokortyzonowa, przezyjesz jakos:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 16:38 a masz kwalifikacje masazysty 1-go stopnia, he?! bo ja to lubie najbardziej jak moimi plecami zajmuja sie silne acz delikatne dlonie wysportowanego wychowanka AWF-u.... tfu, na kota urok! czy Ty wnusiu nie masz jakis lekcji do odrabiania, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 16:52 wnusio czmychnal do lekcji, jest chwila spokoju;-) bo ja naprawde chcialabym raz wstac o tak nieprzyzwoitej porze. moze byc nawet 10 min wczesniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 17:33 to skorzystaj z tego sprawdzacza, co Ci kiedys podalem, a ja na pewno o odpowiedniej porze, czule odpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 17:40 No i widzisz Kitek, Mathi z wrażenia zaniemówiła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 17:44 ty lepiej po cichutku uneczke na vikinga namawiaj na 8-mego, to ja sie nia w pociagu do wa-wy zaopiekuje, i jako opiekun tez chetnie sobie podjade:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 17:52 Uneczce mamusia nie pozwoli, a nawet to na podróż z Kitkiem siem nie zgadzam :)) Tak na wszelki wypadek - wiadomo co z pana K. może wyleżć podczas takiej długiej podróży, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 17:58 no przeciez sleepigiem nie pojedziemy, boisz sie bezposrednich urokow kitkowych, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 17:59 siem tez bojem dlatego unikam myk,nie ma mnie tu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:03 e tam, na wierności Uneczki polegam jak na Zawiszy - ale te wasze naukowe sposoby, brrrrrrr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:05 to podeslij jej zawiszowa zbroje, troche smiesnie bedziemy wygladac, ale do wawy jakos dojedziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:07 Uneczka podobno ma wawofobię, chyba sie boi, ale chyba nie Mena ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:09 to popracuj nad nia subtelniej, moze pogodzi jakos wawofobie z menofilią, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:11 kitek1 napisał(a): > to popracuj nad nia subtelniej, > moze pogodzi jakos wawofobie z menofilią, Kitek-romantyku jak ty wszystko potrafisz pieknie nazwac!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:13 kpisz sobie ze mnie, a ja naprawde chetnie bym z toba, do tego vikinga pojechal, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:16 No, no - nie z Uneczką, co najwyżej obok Uneczki :))) E tam, ale Uneczka i tak sie boi, zaraz powie, że w pociągu pajączki chodza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:21 spoko wezme rewolwer, zaden hooligans nam nie podskoczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:22 A nie mówiłem ?:)) Uneczka juz sie wykręca :)) To samolocik :)) Pajączków tam nie ma, źle podobno znosza latanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:12 Dobra, ale bez Kitkowych rad naukowych - bo mi Uneczka jeszcze zwieje na dłuuugo :)) kitek1 napisał(a): > to popracuj nad nia subtelniej, > moze pogodzi jakos wawofobie z menofilią, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:10 czo oon za Wawofobie sobie uroił u Uneczki? oona ma tylko pająkofobie brrrr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:13 Pajączki przeciez szczęście przynoszą :)) oona napisał(a): > czo oon za Wawofobie sobie uroił u Uneczki? > oona ma tylko pająkofobie brrrr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:15 to ja jak najdalej przed takim szczesciem pajączkowym uciekam taki odruch:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 18:19 Hi, hi - no dobra, jak przyjedziesz 8 marca do wawy, to bedę trzymał z dala wszelkie potencjalne pajączki z dala od Uneczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szympans Re: chcialabym zamowic 18.02.02, 20:42 HI, HI, HI jak przylebieszz w warszawie to bende trzymał z jaja w szelkii potencje jak pajączek w ustneczki Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: chcialabym zamowic 19.02.02, 09:59 pieknie, pieknie; podchody damsko-meskie - typu: chcialabym, ale niby nie wiem, wiec mnie jeszcze poproscie;-) - tutaj kwitna, a mnie nikt rankiem nie obudzil! wiec sama sie obudzilam, 1h pozniej i jestem sliczna i wyspana, ups! tzn. wypoczeta;-) Odpowiedz Link Zgłoś