niki.x 19.03.19, 23:18 Test pokazuje osobisty typ osobowości energetycznej i poziom energii w każdej z czakr. Spirale Przemiany podpowiedzą jak odblokować potrzebną energię i zbudować harmonię w życiu. testczakr.pl/indywidualny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freya_v Re: test czakr 20.03.19, 17:47 Jak zwykle mam coś po środku czyli typ zrównoważony😊 Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: test czakr 20.03.19, 21:19 Witam Fajne. Wszystko zrównoważone, poza czakrą seksualną, tu mam słabiznę. Nie wiem, dlaczego? Pytanie brzmiało, czy lubię szybkie numerki czy długie i zgodnie z prawdą zaznaczyłam, że szybkie. I to ma znaczyć, że mam słabą czakrę seksualną? Ej no... coś mi tu nie gra Pzdr. Ing Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: test czakr 20.03.19, 22:57 Witam A gdzie są te porady? "Zrównoważona Czakra Komunikacji wpływa na Słabą Czakrę Seksualną - Korzystając z umiejętności wyrażania siebie i harmonijnego kontaktu werbalnego z innymi, przenieś te umiejętności na poziom kontaktu cielesnego, emocjonalnego i seksualnego". To by było to? Ależ przenoszę umiejętności "na poziom kontaktu cielesnego, emocjonalnego i seksualnego". Nie czuję niedostatków w tej dziedzinie... mam inne deficyty Pzdr. Ing Odpowiedz Link
niki.x Re: test czakr 20.03.19, 23:48 Porady masz w spirali wyzwolenia. Te pytania za każdym razem są inne. Zrób ten test jeszcze raz i jak Ci wyjdzie to samo, to znaczy, że nie wiesz, że nie czujesz albo powinnaś czuć Odpowiedz Link
nagietek123 Re: test czakr 22.03.19, 20:44 Mam nadaktywną Czakrę Korony i w związku z tym dostałam następującą radę: Powstrzymaj odpływ Twojej energii w obszary abstrakcji i absolutu poprzez sięgnięcie do równowagi emocjonalnej i uzyskanie powrotu uwagi do ciała dzięki seksowi. ??? Odpowiedz Link
chmurkamoja1 Re: test czakr 22.03.19, 22:28 Nie chce wtracac w Twoje zycie seksualne ale wiecej seksu.😉 Ciekawe co u mnie wyjdzie Odpowiedz Link
chmurkamoja1 Re: test czakr 22.03.19, 22:49 Mam Nadaktywna Czakre serca i Nadaktywna Czakre seksualna😉 Odpowiedz Link
chmurkamoja1 Re: test czakr 02.04.19, 08:13 Dobra ze mnie duszyczka🙂 sluze pomoca moge podzielic z kims swoja czakra seksualna😈 Odpowiedz Link