Dodaj do ulubionych

Prośba o karty na prace

06.05.19, 12:59
Witam Was serdecznie.
W przeciągu kilku miesięcy planuje przeprowadzkę do innego miasta. Szukam aktualnie pracy w Nowym miejscu. Myślałam że będzie łatwiej ale póki co schody. Mam prośbę w związku z tym , czy moglibyście zerknąć w karty i zobaczyć co one mówią. O zmianie zamieszkania oraz w kwestii efektów w szukaniu pracy. To drugie jest dla mnie ważniejsze. Jak to się dla mnie skonczy. Pozdrawiam i dziękuję.
Obserwuj wątek
    • kamerados Re: Prośba o karty na prace 06.05.19, 18:13
      Meine Guete, w googlach inteligętna reklama jest...Po niemiecku....ale w koszmarnej niemczyźnie. Wyjazdu karty nie polecają tak bardzo, jeś zdołasz naweiązać kontakty w 3 Kielichów to masz jakąś widoczną szansę na zmianę lokum, gorzej z pracą,8 (Sprawiedliwość) nie jest po twojej stronie. Karty radziłyby się w ogóle zastanowić nad projektem, Mag stoi okoniem, jak również ... dla sprawdzenia patrzę, R Mieczy nie wróży nic rozsądnego w podróży na Zachód za pracą. Pozdrawiam
      • andera11 Re: Prośba o karty na prace 06.05.19, 18:51
        Zmiana miejsca nie ma związku z zagranicą. Przeprowadzka do innego miasta. Mojego rodzinnego. Mąż już tam pracuje. Dostał umowę na stałe i stąd decyzja o przeprowadzce cała rodzina.
        • kamerados Re: Prośba o karty na prace 07.05.19, 17:59
          To nie ma umowy prawnej w Sprawiedliwości. Rzecz jasna, jeśli odczekasz, wejdzie jakaś np. inna firma, to sprawa może się zmienić. Trzeba się rozejrzeć, jeśli nie chcą zatrudniać na umowę to może obok w miasteczku?
          A te karty zzagranicą -R Mieczy - to może zaznaczać coś nierozsądnego, po prostu, to bylo tylko pytanie "sprawdzające"
          Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka