algaria 14.06.21, 18:13 W sobotę miałam zawodową oficjalną uroczystość - co się stało w jej trakcie, a w zasadzie tuż przed rozpoczęciem - coś co miało wpływ na przebieg Pokusi się ktoś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freya_v Re: Zagadka 24.06.21, 10:36 Ja spróbuję lenormand Drogi i statek Pojawiła się możliwość jakiegoś wyjazdu być może typu last minet i trzeba było skrócić spotkanie lub skupia się na rozplanowaniu podróży. Odpowiedz Link
kamerados Re: Zagadka 29.06.21, 17:43 Wszystkich dobił wygląd albo zachowanie jednego z młodych uczestników/czek i zero radości już więcej, musieliście ratować sytuację, co niekoniecznie się udało 9Kiel GDen Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 30.06.21, 20:29 Troszkę powiało, chwilę po grzmiało i na kilka godzin wyłączono prąd. Oficjalne przemówienia bez mikrofonu to mały miki, ale zespół muzyczny uświetniający występem muzycznym całą uroczystość miał ze sobą tylko instrumenty elektryczne i ich występ stanął pod wielkim znakiem zapytania. Na biegu pożyczano od mieszkańców / sąsiadów z miejscowości obok akustyczny kontrabas (bo ktoś, gdzieś, kiedyś, u kogoś w salonie taki widział jako dekorację), perkusista przywiózł werbel i talerze, a pianista musiał zasiąść do strasznie rozstrojonego pianina - dali radę. Piosenkarze śpiewali, publiczność świetnie się bawiła - wszystko skończyło się dobrze ale ile nerwów i obaw... Odpowiedź to brak prądu Freya - oficjalną część skróciliśmy do minimum, koncert odbył się w całości ale.. Koncert nosił tytuł "Przebojami podróż po świecie" Kamerados - ratowanie sytuacji było - artystka powiedziała że bez podkładu muzycznego ona nie zaśpiewa bo nie da rady. Udało nam się zorganizować ten dziwny zestaw instrumentów i poszło... a co do urody to tak anegdotycznie Jedna z naszych władz ma bardzo przystojnego męża, z którym przyszła i ta artystka młoda ładna i fajna kiedy śpiewała "Milorda" Edit Piaf mrugnęła do tego męża, uśmiechnęła się, buziaczka przesłała - ot taka sceniczna gra ale już myślałam, że kolorowa torebka żony pójdzie w ruch Odpowiedz Link
kamerados Re: Zagadka 01.07.21, 19:10 Przypomniało mi się za to ostrzeżenie innogy ze 30 .07 prund wyłączają w Wawie i okolicach. I co? Wszystko się sprawdziło...;D Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka 02.07.21, 08:38 Wow super że artyści się nie poddali Dziękuję za zagadkę Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 02.07.21, 18:14 Założę się, że gdyby czasy były normalne, a nie posucha artystyczna bez kasy, to by artyści nie zagrali, a tak kilka stówek za około 45 min występów piechotą nie chodzi nawet przy rozstrojonych instrumentach bez prądu Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka 04.07.21, 11:36 Wiesz to zależy od umowy jaką się podpisuje na przyszłość będziemy wiedzieć jakie warunki negocjować z zespołami w razie takich okoliczności Odpowiedz Link