uwierz_w_to
12.08.13, 06:42
Miałem w życiu wszystko czego zapragnełem do pewnego momentu.Kiedy rodzice mnie odcieli od pępowiny.Owszem byłem dzieciakiem nie sfornym i miałem swoje drogi zupełnie inne niż plany rodziców.Synek im nie wyrósł.
Dali mi pieniądze na start to fak,musiałem myśleć i kombinować.Nie było super, ale żawasze miałem głowę na karku, więc poszedłem w pewnym kierunku.Co prawda firmy własnej nie mam chociaż mógł bym założyć.Pieniędzy trochę posiadam, zarabiam naprawdę przyzwoicie jak na polskie warunki, starcza mi na wygodne życie nie musze patrzyć na ceny produktów w sklepie jak mam na coś ochotę.
Ale to by było na tyle.Pomimo tego że jestem schizofrenikiem nigdy nie byłem na rencie, mam bardzo dobrą pracę i nikt mnie z niej nie zwolni.Nie mam szacunku do pieniądza a to może dla tego że jakoś go mam.Nie ma dla mnie wartości, wartość mają inne rzeczy takie jak inteligencja,poświęcenie,miłość.
Reszta to rzecz nabyta.
Co do mojej osoby, zawsze byłem kontrowersyjny, jestem i byłem błyskotliwy i inteligentny.
Potrafie doskonale manipulować ludźmi i mam wiele talentów.
Potrafię być chamski i jestem czasem ale to jest akurat moje małe hobby, lubię reakcję ludzi ale to tylko tu na forum, w życiu nie jestem anonimowy więc sobie na to pozwolić nie mogę.
I to tak troszeczku o mnie.