Dodaj do ulubionych

Nawiązując do tematu Mifredo.

12.08.13, 06:42
Miałem w życiu wszystko czego zapragnełem do pewnego momentu.Kiedy rodzice mnie odcieli od pępowiny.Owszem byłem dzieciakiem nie sfornym i miałem swoje drogi zupełnie inne niż plany rodziców.Synek im nie wyrósł.
Dali mi pieniądze na start to fak,musiałem myśleć i kombinować.Nie było super, ale żawasze miałem głowę na karku, więc poszedłem w pewnym kierunku.Co prawda firmy własnej nie mam chociaż mógł bym założyć.Pieniędzy trochę posiadam, zarabiam naprawdę przyzwoicie jak na polskie warunki, starcza mi na wygodne życie nie musze patrzyć na ceny produktów w sklepie jak mam na coś ochotę.
Ale to by było na tyle.Pomimo tego że jestem schizofrenikiem nigdy nie byłem na rencie, mam bardzo dobrą pracę i nikt mnie z niej nie zwolni.Nie mam szacunku do pieniądza a to może dla tego że jakoś go mam.Nie ma dla mnie wartości, wartość mają inne rzeczy takie jak inteligencja,poświęcenie,miłość.
Reszta to rzecz nabyta.
Co do mojej osoby, zawsze byłem kontrowersyjny, jestem i byłem błyskotliwy i inteligentny.
Potrafie doskonale manipulować ludźmi i mam wiele talentów.
Potrafię być chamski i jestem czasem ale to jest akurat moje małe hobby, lubię reakcję ludzi ale to tylko tu na forum, w życiu nie jestem anonimowy więc sobie na to pozwolić nie mogę.
I to tak troszeczku o mnie.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Nawiązując do tematu Mifredo. 12.08.13, 06:45
      Ty Mifredo i reszta tego tałatajstwa z którymi tu walczyłem i będę to robił, zawsze byliście zwyklakami, działacie i myślicie schematycznie, jak większość ludzi, więc zawsze dla mnie zostaniecie prostymi ludźmi, twoje fakultety nie robia na mnie wrażenia, ludzie kupują, ściagają,po znajomości zdają lub wkuwają też innych przytaczają.Rzadkością jest spotokanie takich osób jak eszmeralda to są wyjątki które trzeba pielegnować, bo takich ludzi jest mało.
      • uwierz_w_to Re: Nawiązując do tematu Mifredo. 12.08.13, 06:51
        Ja jestem człowiekiem takim że potrafię się zachować i dostosować do każdej sytuacji, potrafię wskoczyć w garnitur i podyskutować z prezesem,potrafię wskoczyć w dres i podyskutować z dresiarze,potrafię ubrać się normalnie i porozmawiać z normalsem, a także z delikwentem z pod budki z piwem.Ty natomiast nie!
        • uwierz_w_to Do ciebie Mifredo 12.08.13, 07:04
          Możecie mnie wyzywać od jakich tam wam się podoba, nie robi to na mnie żadnego wrażenia, ja przeważnie jak mam dobry humorek porostu wami manipuluje tak dla zabawy.Nie kreuje się tu, nie zdradzam kim jestem, specjalnie nie raz kreowałem się na kogoś kim nie jestem dla zmylenia.
          Obecnie teraz troche samochód mnie zdradził, ale to nic.Nikt nie będzie wiedział do końca kim jestem.są tylko dwie osoby z tej gazety którym dam się osobiście poznać jeżeli już.Reszta to tylko przelotna zabawa i poniekąd hobby i przyzwyczajenie.Lubie pruć jak z automatu, bez składni bez kotroli bez myslnie czasami.To mi daje wolność.Lubię mieć głupie i mądre przemyślenia w ten sposób rozwijam swoją kreatywność.Uczę się na błędach całe życie tak jak wy i wszyscy.Ale wy dobijacie do pewnego pułapu i stajecie w miejscu jak większość.
          U mnie natomiast nie ma planów przyszłościowych bo one ograniczają, kiedy osiągnę jedno dążę do drugiego, bez celu upatrzonego dziś jestm tu jutro męgę być w Los angeles i sprzedawać samochody, nigdy nie planuję duzo w przód.
          • uwierz_w_to Re: Do ciebie Mifredo 12.08.13, 13:31
            hahaha uśmiałem się aż żona się pyta z czego się śmieję sam do siebie?, no to ja jej na to a z czego mogę się śmiać.Mówi Jezus ty ją w końcu wykończyszbig_grin no ale jak się nie śmiać z głupola,sama sra u siebie do siebiebig_grin, nerwy puściły i musiała się wypróżnić, ale to głupie hehehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka